Ετήσιες προβλέψεις για το 2019 -Δίδυμοι

3

Αυτή η χρονιά θα έχει να σου δώσει κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να λύσεις τα προβλήματα που ήδη υπάρχουν στην ζωή σου από τον προηγούμενο χρόνο.

Η βοήθεια θα έλθει από τον σύντροφο ή συνεργάτη σου ή και έναν σύμβουλο που θα σου σταθεί, ώστε να μπορείς εσύ με άνεση να διαχειριστείς καλύτερα τα προβλήματα σου.

Ο Ποσειδώνας δεν σε βοηθάει καθόλου στον επαγγελματικό σου τομέα, αφού ενώ νομίζεις ότι έχεις βρει τις λύσεις σε διάφορα προβλήματα σου, συμβαίνουν γεγονότα που σε μπερδεύουν και ξαναγυρίζεις πάλι στην αρχή, χωρίς να μπορείς να δεις ξεκάθαρα τι πρέπει να κάνεις.

Ίσως όμως οι αλλαγές που περιμένεις από έξω να πρέπει να γίνουν μέσα σου και αυτό να είναι η λύση σου. Ίσως θα πρέπει να αφεθείς στις ανατροπές που σου έρχονται από το πουθενά και να αφήσεις τα γεγονότα να σε οδηγήσουν στο πώς θα δράσεις και τι αποφάσεις θα πάρεις.

Μην υπολογίζεις ωστόσο σε υποσχέσεις και να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή για διάφορες αποκαλύψεις, που θα σου γίνονται κατά καιρούς και θα σε κάνουν να καταλάβεις ότι ο μόνος σίγουρος συνοδοιπόρος σου είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Μήπως όμως θα πρέπει να ξανασυστηθείς μαζί του και να τον γνωρίσεις καλύτερα;

Πώς θα γίνει αυτό; Σίγουρα με την βοήθεια κάποιου ιδικού ή με το δικό σου ψάξιμο προς τα μέσα, ανατρέποντας πεποιθήσεις που κουβαλάς, οι οποίες πολύ πιθανόν να σε πάνε πίσω και να μην σε αφήνουν να προχωρήσεις μόνος σου, ελπίζοντας στην βοήθεια των άλλων που όμως δεν έρχεται, ενώ εσύ την περιμένεις.

Οι εκλείψεις αυτής της χρονιάς δεν σε αφορούν άμεσα, αν εξαιρέσουμε την έκλειψη στις 21 Ιανουαρίου του 2019, που θα σε βοηθήσει να κάνεις κάποιες αλλαγές, αφήνοντας πίσω καταστάσεις που δεν σε ωφελούν πια (αφορά Διδύμους των πρώτων ημερών του Α δεκαημέρου).

Ο καινούργιος χρόνος σε βρίσκει σε πολύ καλή διάθεση, να περνάς όμορφα με τον σύντροφό σου. Αν χρειάζεσαι ένα σύμβουλο για κάποιο θέμα σου, εύκολα θα βρεις τον καλύτερο για να λύσεις κάποιες ενοχλητικές εκκρεμότητες.

Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που μπορείς να ρυθμίσεις ευνοϊκά κάποια χρέη ή οικονομικές υποχρεώσεις με την ουσιαστική βοήθεια του συντρόφου ή ενός ειδικού.

Τον Φεβρουάριο τα συναισθηματικά σου είναι στο προσκήνιο, ενώ κάποιες γνωριμίες ή πληροφορίες από το εξωτερικό θα σου δώσουν ώθηση να σκεφθείς πιο ριζοσπαστικά, αλλάζοντας γνώμη σε κάποια θέματα, στα οποία είχες παγιωμένες θέσεις μέχρι τώρα και ήσουν αμετακίνητος σε αυτές.

Τον Μάρτιο σε απασχολούν τα επαγγελματικά σου, ενώ περνάς όμορφα με φίλους και επικοινωνίες από το διαδίκτυο.

Ο Απρίλιος σε βρίσκει αποφασισμένο και δραστήριο, έτοιμο να υλοποιήσεις σχέδια χωρίς πολύ σκέψη, αλλά αυτό ίσως κρύβει παγίδες. Πρόσεξε λοιπόν ποιους εμπιστεύεσαι, για να μην βρεθείς αντιμέτωπος με μπλεξίματα. Επίσης πρόσεχε τις ιώσεις και τα κρυολογήματα αυτόν τον μήνα.

Πολλές μετακινήσεις τον Μάιο αρκετές από αυτές με φίλους και ευχάριστες παρέες. Πρόσεχε τα έξοδα να μην είναι περισσότερα από τα έσοδα σου.

Η Νέα σελήνη στις 3 Ιουνίου που θα γίνει στο ζώδιο σου, θα σε ευνοήσει να πάρεις αποφάσεις και να ξεκαθαρίσεις θέματα τόσο αισθηματικά όσο και επαγγελματικά (αφορά Διδύμους του Β δεκαημέρου).

Η πανσέληνος στις 17 Ιουνίου θα σου φέρει στο προσκήνιο αντιπαραθέσεις μέσα στην οικογένεια για οικονομικά προβλήματα, ενώ ένα φλερτάκι θα σε ανανεώσει και θα σε κάνει να ξεχαστείς (αφορά Διδύμους του Γ δεκαημέρου).

Οι εκλείψεις του Ιουλίου δεν σε επηρεάζουν ιδιαίτερα, παρά μόνο στον οικονομικό τομέα που ίσως χρειαστεί να ρυθμίσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, οι οποίες βέβαια σου χαλάνε το κέφι.

Ο Αύγουστος θα είναι ένας ευχάριστος μήνας με πολλά κοντινά ταξιδάκια αναψυχής και ευχάριστες επικοινωνίες. Τα ερωτικά θέματα σου δίνουν χαρά και ικανοποίηση. Προσοχή όμως στις οικογενειακές φασαρίες που μπορεί να προκύπτουν από ασήμαντες αντιπαραθέσεις μέσα στο σπίτι.

Τον Σεπτέμβριο ασχολείσαι με το σπίτι και πολύ πιθανόν και κάνεις κάποιες ανακαινίσεις, γενικά είναι ένας όμορφος μήνας που σε βρίσκει αισιόδοξο και έτοιμο για δράση.

Ο Οκτώβριος σε βρίσκει να ασχολείσαι με τα παιδιά σου, αν έχεις παιδιά, ή με τα ερωτικά σου αν έχεις σύντροφο, αν δεν έχεις το πιθανότερο είναι να τον βρεις μέσα στον Νοέμβριο.

Ο χρόνος κλείνει τον Δεκέμβριο με τρέξιμο για θέματα καθημερινότητας, ενώ αν υπάρχει ο έρωτας στην ζωή σου θα σε κάνει να νοιώσεις βαθιά συναισθήματα!

Καλή και δημιουργική χρονιά σου εύχομαι να έχεις, αφού θα είναι μια ήσυχη χρονιά για σένα χωρίς πολλές προκλήσεις και ουσιαστικά προβλήματα.

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s