Ετήσιες προβλέψεις για το 2019 – Ταύρος

2

Οι αλλαγές πια για εσάς είναι ένα γεγονός απαραίτητο που θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε, αφού την επόμενη επταετία θα είναι το κεντρικό θέμα της ζωής σας.

Οι αλλαγές αυτές θα ξεκινήσουν πρώτα από μέσα σας, αφού θα αναζητάτε συνέχεια καινούργια ενδιαφέροντα για να τα βάλετε στην καθημερινότητα σας.

Αυτή η χρονιά θα είναι μια συνέχεια της προηγούμενης με την έννοια της αναγνώρισης των προσπαθειών σας τα τελευταία χρόνια, η οποία γίνεται αργά αλλά σταθερά.

Σχέσεις από το παρελθόν θα έλθουν ξανά στην ζωή σας, πολύ πιθανόν και συνομήλικοι σας από τα θρανία, για να σας μάθουν ένα άλλο τρόπο αντίληψης των οικογενειακών αλλά και των καθημερινών σας θεμάτων. Θα αναζητήσετε γνώσεις και εμπειρίες που παλαιότερα σας ήταν εντελώς αδιάφορες. Η τεχνολογία θα σας γοητεύσει και θα την βάλετε οριστικά στην ζωή σας σαν μια ευχάριστη αλλαγή.

Ένα άλλο κομμάτι που θα σας απασχολήσει είναι η γνωριμία με το βαθύ κομμάτι του εαυτού σας, αφού ο Δίας θα σας κάνει να ανακαλύψετε τον εσωτερικό σας πλούτο και θα αρχίσετε να ψάχνετε τα υπαρξιακά σας έντονα. Πάθη που είχατε καταχωνιασμένα, θα βγουν στην επιφάνεια και θα ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά της ζωής σας.

Εύνοια θα έχουν τα οικονομικά του συντρόφου σας, αλλά και εσείς μπορεί να έχετε βοήθεια από δάνεια ή απρόσμενες κληρονομιές.

Αν η γνώση είναι για εσάς ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σας, αυτό τον χρόνο θα σας δοθούν οι προκλήσεις για να εμβαθύνεται περισσότερο, μελετώντας και διαθέτοντας περισσότερο χρόνο για έρευνα και ανακαλύψεις σε θέματα που σας ενδιαφέρουν.

Αν έχετε θέματα νομικά που εκκρεμούν και σας έχουν δυσκολέψει τα τελευταία χρόνια, ίσως τακτοποιηθούν με κάποιο τρόπο απρόβλεπτο.

Οι εκλείψεις 6 Ιανουαρίου (αφορά Ταύρους του Β δεκαημέρου) και 26 Δεκεμβρίου 2019 (αφορά Ταύρους του Α δεκαημέρου), ίσως σας βοηθήσουν να δώσετε τέλος σε θέματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα.

Η έκλειψη Ηλίου στις 21 Ιανουαρίου που γίνεται στον Υδροχόο, (αφορά Ταύρους στις αρχές του Α δεκαημέρου) και είναι μια περίοδος αλλαγών ευχάριστων η και ενοχλητικών, αλλά σίγουρα χρήσιμων και λυτρωτικών.

Ο Ποσειδώνας σας προκαλεί να ονειρευτείτε τους νέους στόχους σας, που θα σας χρειαστούν για να εφαρμόσετε επωφελώς τις αλλαγές που έρχονται το επόμενο διάστημα της ζωής σας.

Τον Ιανουάριο το ενδιαφέρον σας είναι εστιασμένο στον απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς και στις εσωτερικές συγκρούσεις που έχετε, επειδή πρέπει να ετοιμαστείτε για τις αλλαγές που γνωρίζετε ότι πρέπει να γίνουν, αλλά δεν σας βρίσκουν έτοιμους ψυχολογικά.

Η συλλογή πληροφοριών και γνώσεων που σας λείπουν θα είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας μέχρι τα μέσα του Φεβρουαρίου, οπότε παίρνετε τις αποφάσεις σας και είστε έτοιμοι για τις αλλαγές που χρειάζονται, τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στα προσωπικά σας θέματα.

Ο Μάρτης είναι ένας καλός μήνας για σοβαρές αποφάσεις αφού και οι ανατροπές που θα προκύψουν θα σας κάνουν ακόμα πιο αποφασιστικούς (αφορά Ταύρους του Β & Γ δεκαημέρου).

Τον Απρίλιο περνάτε όμορφα με φίλους και κοινωνικές επαφές, ενώ θα πρέπει να μην παρασυρθείτε από αλόγιστες σπατάλες.

Τον Μάιο η δική σας Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα, σας ενθαρρύνει να κάνετε ξεκινήματα με πολύ ενθουσιασμό αλλά θα πρέπει να προσέξετε τα ανοίγματα σας, να είναι στηριγμένα στις δικές σας δυνάμεις και δυνατότητες (αφορά κυρίως Ταύρους του Β & Γ δεκαημέρου).

Ο Μάιος, ο Σεπτέμβριος και ο Δεκέμβριος είναι πολύ καλοί μήνες για όλους τους Ταύρους, όπου μπορούν να ολοκληρώσουν τις προετοιμασίες τους σε θέματα που από καιρό έχουν βάλει τις σωστές βάσεις και περίμεναν το σωστό χρόνο εκκίνησης.

Τον Ιούνιο τα συναισθηματικά σας θα είναι στο φόρτε τους, αλλά παράλληλα θα έχετε πολύ τρέξιμο για να αυξήσετε τα οικονομικά σας, ενώ νέες γνωριμίες πολύ χρήσιμες μπορεί να προκύψουν στις μετακινήσεις σας και σε κοντινά ταξιδάκια που πιθανόν να κάνετε.

Ο Ιούλιος θα είναι δύσκολος μήνας για εσάς, με την έννοια της δύσκολης επικοινωνίας με τους άλλους και κυρίως με τον σύντροφό σας. Παρόλα αυτά, ίσως και να αναρωτηθείτε το γιατί δεν σας καταλαβαίνουν, και να ανακαλύψετε ότι μπορεί να έχετε και εσείς ένα μερίδιο ευθύνης γιατί δεν είστε πρόθυμοι να ακούσετε τις απόψεις τους με υπομονή.

Από τον Αύγουστο και μέχρι το τέλος του χρόνου η αναδρόμηση του Ουρανού στο ζώδιο σας θα φέρει καθυστερήσεις και εμπόδια που ίσως να είναι για καλό, αφού θα σας δοθεί η ευκαιρία να επεξεργαστείτε περισσότερο τις λεπτομέρειες κάποιων αποφάσεων που ίσως πήρατε εν θερμώ.

Ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος ωστόσο, σας βρίσκει αναστατωμένους τόσο στα διάφορα θέματα που ζητάνε την παρουσία σας ενεργά μέσα στην οικογένεια, όσο και στις ερωτικές σας υποθέσεις που θα σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Ο Σεπτέμβρης είναι ο καλός σας μήνας, για να κάνετε ξεκινήματα και να επανεξετάσετε τυχόν παραλήψεις σε διάφορα θέματα, που τρέχουν αυτό το διάστημα και σας κάνουν να είστε σε εγρήγορση. Αν χρειαστεί να πείσετε για τις θέσεις σας τους συνεργάτες σας ή τον σύντροφό σας θα το κάνετε με μεγάλη ευκολία γιατί θα έχετε δυνατά επιχειρήματα.

Τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο σας απασχολούν τα συναισθηματικά σας ζητήματα και χαλαρώνετε από τα πολλά τρεξίματα, ενώ η τελευταία έκλειψη του Δεκεμβρίου σας ευνοεί για να ολοκληρώσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε, αφήνοντας πίσω στο παρελθόν πρόσωπα και καταστάσεις.

Ο Δεκέμβριος θα είναι ένας όμορφος μήνας για εσάς, αφού θα έχετε κάνει αρκετές αλλαγές μέσα σε αυτόν τον χρόνο και θα μπορείτε να περιμένετε τον νέο χρόνο με μεγάλη αισιοδοξία.

Καλή χρονιά σας εύχομαι!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s