Ετήσιες προβλέψεις για το 2019 – ΚΡΙΟΣ

1

Άλλη μια χρονιά που θα σας απασχολήσουν τα θέματα της καριέρας σας!

Δύσκολο για εσάς οι μετρημένες κινήσεις και θα χρειαστεί και αυτήν την χρονιά να συνηθίσετε στην ιδέα των αργών αλλά σταθερών προσπαθειών, αφού οι καιροί το επιτάσσουν.

Ίσως χρειαστεί να επωφεληθείτε και να μην υποτιμήσετε την βοήθεια από το οικογενειακό σας περιβάλλον, αφού αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.

Ο Κρόνος στον τομέα της καριέρας σας θα σας αναγκάσει να λειτουργήσετε μεθοδευμένα μέσα σε όρια, κάτι που καθόλου δεν σας αρέσει. Όμως αν ακολουθήσετε τις επιταγές του γερο-Κρόνου δεν θα βγείτε ζημιωμένοι αντίθετα θα δείτε να δικαιώνονται οι προηγούμενες προσπάθειες σας.

Η επινόηση νέων πηγών εσόδων ή η στροφή του ενδιαφέροντος σας σε πιο καινοτόμες ιδέες, που μπορεί να τις εφαρμόσετε στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας φέρει ευκαιρίες να αυξήσετε το κύρος και την φήμη σας, αλλά και τα κέρδη σας συγχρόνως.

Μην περιμένετε όμως αυτό να γίνει από μόνο του ή από υποσχέσεις άλλων, γιατί θα απογοητευθείτε. Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις και προχωρήστε όπως εσείς ξέρετε, με αισιοδοξία και δυναμισμό.

Ο Δίας από τον Τοξότη θα είναι μαζί σας όλο τον χρόνο, για να σας δώσει την αισιοδοξία και το κουράγιο που χρειάζεστε ώστε να ανοίξετε τα φτερά σας και να γνωρίσετε καινούργιους ορίζοντες.

Οι εκλείψεις αυτής της χρονιάς θα σας αναγκάσουν να εστιαστείτε στα θέματα τόσο των οικογενειακών σας σχέσεων όσο και των επαγγελματικών. Ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε πολλά θέματα που τα είχατε αφήσει να χρονίσουν και τώρα ήλθε η ώρα να ασχοληθείτε με αυτά.

Ίσως ξεκαθαρίσετε σχέσεις εξάρτησης και αναγκαστείτε να διακόψετε από αυτές, για να μπορέσετε να προχωρήσετε ατενίζοντας το μέλλον πιο ξεκάθαρα και πιο ήρεμα.

Η ηρεμία σας είναι μια ανάγκη που πρέπει να φροντίσετε, για να βγείτε λυτρωμένοι από στεναχώριες και βάσανα που σας στερούν την ενέργεια, την οποία χρειάζεστε οπωσδήποτε για να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

Η χρονιά σας ξεκινάει δυναμικά, αφού ο Άρης βρίσκεται στον ζώδιο σας όλο τον Ιανουάριο.

Το πρώτο τρίμηνο του χρόνου θα κάνετε αναγκαστικά τις αλλαγές που για διάφορους λόγους πιθανόν να είχατε αναβάλλει για αργότερα (αφορά Κριούς του Γ δεκαημέρου).

Η έκλειψη Ηλίου στις 6 Ιανουαρίου θα σας αναγκάσει να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις που χρονίζουν και δεν έχουν νόημα στην πορεία σας πια (αφορά Κριούς του Β δεκαημέρου).

Νέοι στόχοι τον Φεβρουάριο θα σας κάνουν ιδιαίτερα μαχητικούς αλλά και αισιόδοξους ενώ καινούργια πρόσωπα μπαίνουν στην ζωή σας και σας ανοίγουν νέους ορίζοντες.

Ο Μάρτιος και ο Απρίλιος μήνας των γενεθλίων σας σας βρίσκει σε πολύ καλή διάθεση, γεμάτους ορμή και αισιοδοξία και με την εύνοια του Δία μπορείτε να κάνετε ανοίγματα και νέες επαφές με ανθρώπους από το εξωτερικό ή μέσω του διαδικτύου. Πολύ πιθανό να σας προκύψει και κάποιο πολύ ευχάριστο ταξίδι (αφορά Κριούς του Γ δεκαημέρου).

Τον Μάιο και Ιούνιο τα αισθηματικά σας θέματα θα είναι στο προσκήνιο, ενώ μετακινήσεις και κοντινά ταξιδάκια θα σας φέρουν νέες ευχάριστες γνωριμίες. Ένας έρωτας μπορεί να ξεκινήσει στις αρχές του Μαΐου και να σας ανεβάσει στα ουράνια (αφορά Κριούς του Γ δεκαημέρου).

Από τον Ιούλιο και μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη, ο ανάδρομος Χείρωνας θα σας κάνει αρκετά εύθικτους και ανταγωνιστικούς (αφορά Κριούς στις αρχές του Α δεκαημέρου) και θα συμβούν γεγονότα που θα σας ξύσουν παλιές πληγές, γιαυτό θα πρέπει να είστε ανεκτικοί στις σχέσεις σας και να πάρετε την ευκαιρία να κάνετε εσωτερική δουλειά με τον εαυτό σας, να αναλογιστείτε δηλαδή γιατί ανταποκρίνεστε επιθετικά στις προκλήσεις των άλλων.

Από το τέλος του Μαΐου μέχρι και τα μέσα του Αυγούστου θα σας δοθούν ευκαιρίες, για να αναπτυχθείτε εκεί που ήδη έχετε στρέψει την προσοχή σας από καιρό.

Νέοι πόροι μπορεί να σας αυξήσουν τα εισοδήματα, αλλά και νέες γνωριμίες πολύ πιθανόν να σας βοηθήσουν στα σχέδια σας. Νέοι καλοκαιρινοί έρωτες μπαίνουν στην ζωή σας και σας δίνουν ενθουσιασμό και χαρά.

Οι εκλείψεις του καλοκαιριού τον Ιούλιο σας αφορούν έμμεσα και θα σας απασχολήσουν ενοχλητικά εν μέσω του καλοκαιριού στον επαγγελματικό σας τομέα κυρίως ή στον οικογενειακό σας κύκλο.

Η έκλειψη στις Ηλίου στις 2 Ιουλίου θα σας φέρει αντιμέτωπους με προβλήματα του οικογενειακού και του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος και ίσως δώσετε τέλος σε μπερδέματα, τα οποία καλείσθε να ξεμπερδέψετε (αφορά Κριούς του τέλους του Α και αρχές Β δεκαημέρου).

Η έκλειψη Σελήνης στις 16 Ιουλίου θα σας κάνει να πάρετε σκληρές αποφάσεις, για να τελειώνεται με θέματα που χρονίζουν και σας απορροφούν την ενέργεια ενοχλητικά (αφορά Κριούς του Γ δεκαημέρου).

Αύγουστος Σεπτέμβριος και Οκτώβριος κυλάνε ήρεμα με διάφορα θέματα της καθημερινότητας.

Τα ερωτικά σας τον Αύγουστο σας υπόσχονται ανεβασμένη διάθεση και όρεξη για δημιουργία.

Το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο τα ερωτικά σας είναι στο φόρτε τους και τα οικονομικά σας καλυτερεύουν.

Ο χρόνος κλείνει με την έκλειψη Ηλίου στις 26 Δεκεμβρίου που θα επηρεάσει τους Κριούς του Α δεκαημέρου, οι οποίοι θα πρέπει να προσέξουν τις υπερβολές και την υπεραισιοδοξία γιατί μπορεί να τους βάλει σε παγίδες και μπελάδες.

Οι Κριοί στις αρχές του Γ δεκαημέρου θα δώσουν τέλος σε καταστάσεις που έπρεπε να είχαν αποχωρισθεί από καιρό, ώστε να προχωρήσουν χωρίς εμπόδια στα σχέδια τους.

Καλή και δημιουργική χρονιά σας εύχομαι να έχετε όλοι οι Κριοί!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s