Νέα Σελήνη 7 Νοεμβρίου 2018

1485476825636

Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 7.11.2018 στις 6.01΄μμ ώρα Ελλάδος, στην 15.11΄μοίρα του Σκορπιού, και με συντεταγμένες Αθηνών έχουμε ένα χάρτη με Ωροσκόπο στις 29.47΄του Ταύρου και Μεσουράνημα στην 8.34΄του Υδροχόου.

Μια Νέα Σελήνη που ζητάει μια καινούργια αρχή σε όλα τα θέματα της καθημερινής επιβίωσης και των εργασιακών συνθηκών στους χώρους εργασίας τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Ο Ήλιος και η Σελήνη βρίσκονται στον έκτο οίκο μαζί με την Αφροδίτη και την Δήμητρα που σημαίνει ότι θα υπάρξουν διεκδικήσεις εκ μέρους των εργαζομένων ακόμη και για αναδρομικά που είχαν μείνει ξεχασμένα μέσα στις υποσχέσεις του παρελθόντος.

Η διάταξη των πλανητών στον χάρτη σε σχήμα ατμομηχανής με μηχανοδηγό την ανάδρομη αλλά δυναμική Αφροδίτη, η οποία κρατάει τα θέματα των οικονομικών στην επικαιρότητα ζωντανά.

Η Νέα Σελήνη μέσα στον Σκορπιό από την θέση που βρίσκεται δυσκολεύεται να ονειρευτεί κάτι καλύτερο και πιο συγκεκριμένο, παρόλο που μόλις έκλεισε μια όμορφη όψη με τον Ποσειδώνα.

Έτσι, προς το παρόν μένει μέσα στον θυμό και την ρουτίνα της σιγουριάς, που σίγουρα δεν την καλύπτει, αλλά παράλληλα ξέρει ακόμα ότι αν αντιδράσει μπορεί να κάνει την ανατροπή μεν, αλλά τις συνέπειες δεν μπορεί να τις υπολογίσει με σιγουριά, γιαυτό μένει καρτερικά στάσιμη, έτοιμη όμως να επιτεθεί αντιδρώντας όταν θα βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία.

Ο Πλούτωνας χωρίς όψεις αλλά σε παραλληλία με τον Κρόνο, όλη αυτή την χρονική περίοδο συντηρεί μια κατάσταση κάτω από έναν αφανή, καταναγκαστικό έλεγχο, σταθερά και συστηματικά.

Ο Ωροσκόπος του χάρτη αυτού, που ισχύει για τα γεγονότα στην Ελλάδα, βρίσκεται επάνω στον απλανή αστέρα Αλκυόνη, και ονομάζεται το θλιμμένο αστέρι των Πλειάδων, έτσι κάνει τον χάρτη αρκετά μελαγχολικό, ενώ παράλληλα επάνω στην αναιρετική μοίρα του Ταύρου που βρίσκεται, μοιάζει να είναι έτοιμος για ένα τέλος θλιβερό.

Ο Δίας απέναντι από τον Ωροσκόπο και ακριβώς επάνω στην ακμή του εβδόμου οίκου (οίκος των συνεργατών και φανερών εχθρών), είναι και αυτός στην αναιρετική μοίρα του Σκορπιού, επάνω στον κάκιστο απλανή Bungula που σημαίνει και διακοπή ευτυχισμένων σχέσεων. Ο Δίας επομένως μοιάζει να είναι και αυτός έτοιμος για ένα τέλος με σκληρό τρόπο.

Ο Ουρανός που είναι και κυβερνήτης του Μεσουρανήματος αυτού του χάρτη, πολύ πιθανό να φανερώσει τις προθέσεις αυτού του Δία με την χιαστί όψη που έχει με τον Ουρανό.

Εξάλλου το ταυ τετράγωνο επάνω στους Δεσμούς της Σελήνης είναι σε ισχύ αρκετό καιρό τώρα και θα είναι και στο επόμενο διάστημα. Και μάλιστα λόγω της αναδρομής του θα συνεχίσει την πορεία του από την μηδενική μοίρα των σταθερών ζωδίων στις αναιρετικές των παρορμητικών.

Σίγουρα η διάλυση σχέσεων και συμμαχιών θα είναι το θέμα αυτού του φεγγαριού, αλλά ίσως να είναι για καλό, δεδομένου ότι κλείνουν κύκλοι που δεν έχουν πια να δώσουν κάτι ωφέλιμο.

Η αντισκιά του Δία επάνω στον Νότιο Δεσμό της Σελήνης δείχνει και αυτή ότι κάποιες κρυφές προσπάθειες για κάποιες συμφωνίες, μάλλον πέφτουν στο κενό άκαρπες.

Ωστόσο δυνατός ο Κρόνος, χωρίς όψεις αυτή την περίοδο, μέσα στον όγδοο οίκο των υποχρεώσεων τηρεί τις υποσχέσεις του και κρατάει τις ισορροπίες που πρέπει σταθερά.

Όμως ο χάρτης έχει και ένα όμορφο σχηματισμό ενός μυστικού τετραπλεύρου, που κάτι θέλει να πει και αυτός. Οι Δεσμοί της Σελήνης που συμμετέχουν στον σχηματισμό του μυστικού τετραπλεύρου βρίσκονται στην μηδενική των σταθερών ακόμα αλλά είναι έτοιμοι να μπουν στην αναιρετική μοίρα των παρορμητικών ενώ η αντίθεση του Δια με τον Ωροσκόπο βρίσκονται ήδη σε αναιρετικές μοίρες. Όλος μαζί ο σχηματισμός μαρτυρά ότι μάλλον κάποια σχέση πάει να τελειώσει ενώ προς το παρόν γίνονται προσπάθειες να σωθεί.

Ο Ερμής κυβερνήτης του δευτέρου οίκου των οικονομικών, βρίσκεται αδύναμος στον έβδομο οίκο των εταίρων και έχει ελπίδες για κάποιες επιτυχίες, αφού έχει εξάγωνο με το Μεσουράνημα, αλλά είναι αδύναμος από θέση στον ζωδιακό, και εκτός ορίων από αποκλητική θέση, κάτι που σημαίνει ότι γίνονται αδέξιες διπλωματικές προσπάθειες μέσα σε παρασκήνιο και εσωστρέφεια με απρόβλεπτες εξελίξεις.

Ο Άρης μέσα στον δέκατο οίκο του χάρτη αυτού, κάνει σπασμωδικές προσπάθειες για να επιτύχει κάποιες αλλαγές με επαναστατική διάθεση αλλά μοιάζει να μην έχει ουσιαστικές υποστηρίξεις.

Νεα Σελήνη 7,11,2018

Ας δούμε την δυναμική των πλανητών μέσα από το σύστημα των μεσοδιαστημάτων κατά Ebertin.

Ήλιος/Σελήνη = Ουρανός/Ωροσκόπος = Δίας/Ουρανός

Νευρικότητα και κινητικότητα εν αναμονή κάποιου ευχάριστου γεγονότος ή μια τυχερής αλλαγής.

Ωροσκόπος = Δίας = Χείρωνας/Βόρειος Δεσμός

Μια συμφέρουσα σχέση ή συνεργασία με σκοπό το αμοιβαίο κέρδος που θα δώσει ελπίδα.

Αφροδίτη = Ερμής/Ποσειδώνας

Περιμένοντας πάρα πολλά από μία σχέση μέσω μιας ανεπτυγμένης φαντασίας.

Ερμής = Αφροδίτη/Πλούτωνας

Η επιτυχία του ατόμου να λύσει προβλήματα μέσω μιας σχέσης ή μιας ένωσης.

Δίας = Ωροσκόπος = Χείρωνας/Βόρειος Δεσμός

Το μοίρασμα της χαράς μαζί με άλλες ομοιοπαθείς ομάδες.

Κρόνος = Ήλιος/Άρης = Σελήνη/Άρης = Αφροδίτη/Ποσειδώνας

Ακύρωση συμφωνίας. Δυσαρέσκεια εξ αιτίας μιας ανικανοποίητης επιθυμίας. Υποχρεωτική προσγείωση στην πραγματικότητα.

Ουρανός = Βόρειος Δεσμός = Χείρωνας/Ωροσκόπος = Δίας/Χείρωνας = Άρης/Κρόνος

Ξαφνικό γεγονός που ενώνει συναισθηματικά ανθρώπους με κοινό πρόβλημα απο ένα ξαφνικό ατύχημα ή ένα γεγονός με θύματα ομάδες ανθρώπων.

Ποσειδώνας = Αφροδίτη/Βόρειος Δεσμός

Η απελπιστική κατάσταση μιας σχέσης, ψευτιά, ανακρίβεια και απογοήτευση.

Χείρωνας = Άρης/Ουρανός = Ερμής/Πλούτωνας

Βάλλομαι από ξαφνική επέμβαση με βίαιο τρόπο και εκβιασμό δια του λόγου.

Βόρειος Δεσμός = Ουρανός = Άρης/Κρόνος

Ξαφνικές δυσκολίες και εμπόδια σε ομάδες που θα δείξουν ασυνήθιστες δυνάμεις αντίστασης.

Μια δυναμική Νέα Σελήνη με πολλές απαιτήσεις, αυταπάτες, ανατροπές και σκληρές αντιπαραθέσεις, με νικητή την αλλαγή που είναι σε εξέλιξη εδώ και καιρό ορατά ή αόρατα!

Καλή Νέα Σελήνη λοιπόν και με αισιοδοξία να αντιμετωπίσουμε ότι προκύψει δυναμικά!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

5.11.2018

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s