Πανσέληνος 25.9.2018

12920430_1728164207462016_251675115987133728_n

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου γίνεται στις 5.52′ ώρα Ελλάδος, στις 25.9.2018 στον άξονα Κριού – Ζυγού και πιο συγκεκριμένα με την Σελήνη να βρίσκεται στην 1.59΄μοίρα του Κριού.

Με συντεταγμένες Αθηνών έχουμε ένα αστρολογικό χάρτη με Ωροσκόπο στις 14.17΄της Παρθένου και Μεσουράνημα στις 12.09΄των Διδύμων.

Ένας χάρτης που μοιάζει να θέλει να πει πολλά, ας δούμε όμως τι μπορούμε να υποψιαστούμε αναλύοντας τον με τα εργαλεία της αστρολογίας.

– Η Πανσέληνος γίνεται λίγο μετά την Φθινοπωρινή Ισημερία και κουβαλάει όλη την δυναμική της.

– Η δυναμική του συγκεκριμένου χάρτη είναι πολύ ισχυρή, αφού η διάταξη των πλανητών γίνεται κυρίως στην 1η, 2η, 3η μοίρα των ζωδίων, με αποτέλεσμα να δημιουργεί αρκετούς και σημαντικούς πλανητικούς σχηματισμούς.

– Έχουμε μέσα στον χάρτη ένα σχηματισμό “μυστικού τετραπλεύρου” με την συμμετοχή του άξονα των φώτων της Πανσελήνου και του άξονα των Δεσμών της Σελήνης.

Δημιουργία λοιπόν νέων πολιτικών και κοινωνικών ομάδων.

– Ο Άρης γυρίζοντας από μια περιπετειώδη αναδρομή, έχει για αρκετό διάστημα εμπλοκή με τον Νότιο Δεσμό.

Ομάδες από το παρελθόν, που είχαν έντονη αντιπαλότητα, επανεμφανίζονται.

– Ο Άρης, έχει αφήσει μόλις μια όψη τετραγώνου με τον εκρηκτικό και ανάδρομο Ουρανό, ενώ παράλληλα μόλις έχει μπει, από αποκλητική θέση, εντός των ορίων της πορείας του Ήλιου.

Υποθέσεις που έμειναν πίσω για διάφορους λόγους παίρνουν τον δρόμο τους.

– Στα φώτα της Πανσελήνου υπάρχει ένας σχηματισμός ταυ τετραγώνου απο τον Κρόνο.

Διάλυση σχέσεων λόγω σοβαρών αντιπαραθέσεων για θέματα εξουσίας.

– Στους Δεσμούς της Σελήνης κάνει ένα σχηματισμό ταυ τετραγώνου ο ανάδρομος Ουρανός.

Ανατροπή και διάλυση σχέσεων από απρόβλεπτους λόγους.

– Η όψη χιαστί του Κρόνου με τους Δεσμούς της Σελήνης και το ημιεξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, έρχονται να ενώσουν αυτά τα δύο ταυ τετράγωνα, για να κάνουν ένα νέο σχηματισμό, που ενώνει όλες τις δυναμικές μαζί, το οποίο ονομάζεται “το κλειδί του τετραγώνου” και το ονομάζουμε έτσι, διότι στο εσωτερικό του αυτός ο σχηματισμός περιέχει δύο τρίγωνα, που είναι η λύση του προβλήματος που σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι άλλο από το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, και της συνόδου Χείρωνα – Σελήνης με τον Βόρειο Δεσμό.

Άρα οι ευκαιρίες που δίνει το κλειδί αυτό προς το παρόν δεν είναι εμφανείς, αλλά έχουν την δυναμική που θα καθορίσουν να γεγονότα του επόμενου τριμήνου.

Σίγουρα τα γεγονότα που θα προκύψουν από αυτή την δυναμική θα είναι σημαντικά για το μέλλον, αφού ο Ουρανός ζητάει αλλαγές που θα έπρεπε να είχαν γίνει προ πολλού, και το τρίγωνο του Χείρωνα με τους Δεσμούς ετοιμάζει ομάδες, που σκοπό θα έχουν να υπερασπισθούν τον λαό από τα δεινά που έχει υποστεί το τελευταίο διάστημα.

Πανσέληνος 25,9,2018

– Ο Χείρωνας με τους Δεσμούς της Σελήνης θα συνεχίσει να μας απασχολεί μέχρι το τέλος του χρόνου με ένα ευεργετικό και λυτρωτικό τρίγωνο, που συγχρόνως θα ενεργοποιηθεί εκείνο το διάστημα από τον Άρη μέσα από τους Ιχθύες και σίγουρα θα δώσει λύσεις υπέρ των αδυνάτων.

Ίσως δοθεί κάποια λύση υπέρ των αδύναμων στο τέλος του χρόνου.

– Οι χορηγοί των φώτων της Πανσελήνου Άρης και Αφροδίτη θα βρεθούν σε όψη τετραγώνου μεταξύ τους στην επόμενη Νέα Σελήνη, ενώ αυτή την στιγμή ο μεν Άρης βρίσκεται σε εμπλοκή με τους Δεσμούς της Σελήνης και η Αφροδίτη βρίσκεται σε κρίσιμη μοίρα μέσα στον Σκορπιό, ενώ ετοιμάζεται να αναδρομίσει.

Οι λύσεις σε οικονομικά θέματα που εκκρεμούν θα πάνε πίσω, λόγω της διαμορφωμένης κρίσης που υπάρχει.

– Ο Ποσειδώνας έχει μια ακριβή αντίθεση με τον Ωροσκόπο του συγκεκριμένου χάρτη.

Η απόλυτη και στεγνή από συναίσθημα λογική συγκρούεται με τον ιδεαλισμό και τον ανθρωπισμό.

– Ο Ερμής κυβερνήτης του Ωροσκόπου και του Μεσουρανήματος σε όψη ημιτετραγώνου με τον Δία, ο δε Δίας βρίσκεται επάνω σε κρίσιμη μοίρα μέσα στον Σκορπιό.

Συκοφαντίες, δόλος και απάτες βγαίνουν στην επιφάνεια και δημιουργούν κρίσεις.

– Χωρίς όψεις ο Πλούτωνας που σε λίγες μέρες ορθοδρομεί, μένει να ενεργεί αθέατος αλλά θανατηφόρα επιτακτικός, αφού κάθεται επάνω στο μεσοδιάστημα του Άρη/Κρόνου, ενώ συγχρόνως βρίσκεται σε αντιπαραλληλία με το Μεσουράνημα του χάρτη.

Η δύναμη της εξουσίας σε όλες τις μορφές της αθέατη αλλά ισχυρή.

Παρατηρούμε λοιπόν ότι δεν έχει μείνει πλανήτης αμέτοχος σε αυτό τον χάρτη, τόσο με δύσκολες όσο και με θετικές όψεις.

Στο δια ταύτα λοιπόν, περιμένουμε ένα δεκαπενθήμερο με αυτήν την Πανσέληνο όπου τα γεγονότα θα τρέχουν και το ειδησιογραφικό δελτίο θα έχει πολύ ενδιαφέρον αφού τα γεγονότα θα εναλλάσσονται και θα περιγράφονται με λόγια δημαγωγικά, δηλαδή με πολύ εξαπάτηση, ψέμα και ανακρίβειες, αλλά θα υπάρξουν και οι ανάλογες αντιδράσεις, οι οποίες θα εξωθήσουν στην ανάγκη, να δημιουργηθούν νέες ανατρεπτικές συμμαχίες πολιτικές ή κοινωνικές.

Ο νόμος της δράσης και της αντίδρασης θα κάνει την εμφάνισή του έντονα, κάτω από καταστάσεις εξαναγκασμού αλλά και μέσα από τετελεσμένα γεγονότα, τα οποία θα πυροδοτήσουν αντιδράσεις με ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Οι αλλαγές θα προκύψουν έτσι και αλλιώς, αφού ότι δεν λύνεται κόβεται με το μαχαίρι και ο Κρόνος- Χρόνος είναι αμείλικτος, όταν παίρνει τον λόγο και υπερασπίζεται την τάξη του νόμου και της ηθικής!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

22.9.2018

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s