Πανσέληνος 29.5.2018

10351831_652302748179080_113449055127479198_n

Η Πανσέληνος γίνεται την 29.5.2018 στις 17.19΄ώρα Ελλάδος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και με συντεταγμένες Αθηνών, έχουμε ένα χάρτη με ωροσκόπο στις 28.53΄του Ζυγού και μεσουράνημα στις 3.20΄ του Λέοντα.

Με τα φώτα της Πανσελήνου, την Σελήνη στον Τοξότη σχεδόν επάνω στον Βασιλικό αστέρα Antares και τον Ήλιο στους Διδύμους σχεδόν επάνω στον Βασιλικό αστέρα Aldebaran, να διασταυρώνονται με τους Δεσμούς της Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόο, με τον Άρη σχεδόν επάνω στον Νότιο Δεσμό και να σχηματίζουν ένα μυστικό τετράπλευρο μεταξύ τους, δεν είναι μια συνηθισμένη Πανσέληνος!

Οι συγκεκριμένοι Βασιλικοί Αστέρες έχουν στρατηγικές ικανότητες και ετοιμοπόλεμη διάθεση, αλλά υπόσχονται τιμές και δόξες μόνο μέσα απο σκληρές μάχες.

Η εμπλοκή του Άρη με τους Δεσμούς της Σελήνης, μας δηλώνουν διάθεση ένωσης με άλλους, για να επιτύχουν όλοι μαζί ένα δύσκολο επίτευγμα και λόγω της θέσης του Άρη στον Υδροχόο, ο οποίος είναι επάνω στον Νότιο Δεσμό, πολύ πιθανόν να δούμε επανασχηματισμό ομάδων που έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν.

Το μυστικό τετράπλευρο που σχηματίζεται απο τους δύο αυτούς άξονες στα ζώδια της φωτιάς και του αέρα, μας μαρτυρούν μια ένταση που ζητάει εκτόνωση μέσω της δράσης, για την επίτευξη στόχων που τέθηκαν με την προηγούμενη Νέα Σελήνη.

Εσωτερικά διλήμματα που δημιουργούν επίγνωση και δράση, εκφράζονται εξώστρεφα και δυναμικά και μάλλον επιθετικά στα προβλήματα και στις διαμορφωμένες καταστάσεις, που ήδη υπάρχουν και έχουν δρομολογηθεί.

Τα εξάγωνα και τα τρίγωνα του μυστικού αυτού τετράπλευρου που σχηματίζονται εξωτερικά, αφήνουν την αίσθηση μιας αισιόδοξης λύσης ανάγκης, ώστε να γίνουν οι αλλαγές πού επιζητά ο Αρης στον Υδροχόο, ο οποίος θα μείνει καιρό λόγω της ανάδρομης πορείας του στο πρώτο δεκαήμερο του Υδροχόου, δηλαδή όλο το καλοκαίρι και θα εμπλακεί με τις εκλείψεις.. για να δώσει τότε κάποιες ανακατατάξεις, ανατροπές και υποχρεωτικά τέλος κάποιων καταστάσεων.

Τότε δηλαδή στην περίοδο των εκλείψεων θα έχουμε έντονη και την παρουσία του Πλούτωνα που τώρα φαίνεται απαθής παρατηρητής, αλλά δεν είναι γιατί με αντισκιά πέφτει επάνω στην Σελήνη και κόντρα αντισκιά στον Ήλιο αυτής της Πανσελήνου, άρα ήδη κάνει το έργο του και επιβάλει τις επιρροές του, χωρίς να είναι ορατός.

Παράλληλα ο Πλούτωνας αυτό το δεκαήμερο, κάθεται στο μεσοδιάστημα του Άρη – Κρόνου, που και αυτό μαρτυρά ένα αναγκαστικό τέλος μιας κατάστασης και μια μανία καταστροφής, η οποία λόγω της θέσης του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα έχει να κάνει με πρόσωπα εξουσίας και σοβαρά κοινωνικά προβλήματα.

Επίσης και η θέση του Κρόνου το τελευταίο διάστημα επάνω στον απλανή Facies, σημαίνει αρχηγικές ικανότητες, φιλοδοξία και άνοδο που ακολουθείτε απο πτώση, καθώς και βίαιο θάνατο ή τέλος μιας κατάστασης.

Ο Δίας χορηγός της Σελήνης σε όψη τριγώνου με τον παντοδύναμο Ποσειδώνα, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει δύσκολη εμπλοκή με τον Ουρανό, είναι ένα άλλο σκηνικό που λόγω της θέσης του Ουρανού στον Ταύρο, σίγουρα τα θέματα τους έχουν να κάνουν με τα κερδοσκοπικά παιχνίδια που θα παιχθούν και θα ζημιώσουν άλλους, αφού και ο Χείρωνας είναι παρόν μέσα στις όψεις που κάνουν μεταξύ τους.

Πολλές ανατροπές λοιπόν και διαψεύσεις στους καλοπροαίρετους και αφελείς, σε οικονομικά θέματα, αφού και ο χορηγός του Ήλιου της Πανσελήνου Ερμής, βρίσκεται σε μία δύσκολη θέση στην αναιρετική του Ταύρου. για να δώσει και αυτός την παρουσία τους στο ασταθές και πιεστικά στριμωγμένο οικονομικό σκηνικό.

Η Αφροδίτη κυβερνήτης του ωροσκόπου, άνοπτη στον Καρκίνο, αλλά απο θέση απόκλισης εκτός ορίων, συμμετέχει μόνο μέσα σε μεσοδιαστήματα με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα, που και αυτό μαρτυρά ότι τα οικονομικά των χωρών ή των νοικοκυριών, θα έχουν ανατροπές και θολούρα χωρίς ίχνος σιγουριάς και ασφάλειας.

Για την Ελλάδα, λόγω του ωροσκόπου στην αναιρετική του Ζυγού, πολλές συμφωνίες και επαφές χωρίς μεγάλες προσδοκίες για ταύτιση απόψεων σε θέματα κυρίως οικονομικά.

Λόγια λοιπόν διλήμματα, ανατροπές, ανασυντάξεις δυνάμεων, σκληρές προσπάθειες χωρίς ένα σίγουρο αποτέλεσμα.

πανσέληνος 29,5,2018

Στις προσωπικές μας ζωές, ας ανασυντάξουμε και εμείς τις δυνάμεις μας και ας κρατήσουμε την φλόγα της αισιοδοξίας ζωντανή και την πίστη στις εσωτερικές μας δυνάμεις, γιατί έτσι είναι οι καιροί των μεγάλων αλλαγών, αναστατώνουν αλλά και μακροπρόθεσμα επαναφέρουν την τάξη στην αταξία που οι ίδιοι οι άνθρωποι δημιουργούν.

Καλή Πανσέληνο και ας είμαστε έτοιμοι για μάχες …και κυρίως ψηλά το ηθικό!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

28.5.2018

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s