Νέα Σελήνη 15.5.2018

32662627_1781420645226708_3671882152552693760_n Νέα Σελήνη γίνεται την 15.5.2018 στις 14.47΄ώρα Ελλάδος, στην 24.36΄μοίρα του Ταύρου και με συντεταγμένες Αθηνών μας δίνει ένα χάρτη με ωροσκόπο στις 16.48΄της Παρθένου και μεσουράνημα στις 15.04΄των Διδύμων.

Αυτή η Νέα Σελήνη του Μαΐου 2018 δεν είναι μια συνηθισμένη σελήνη, δεδομένου ότι συμπίπτει με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, που τόσο έχει συζητηθεί όλο αυτό το διάστημα!

Όμως παράλληλα συμπίπτει, να υπάρχει σε ενέργεια και ένα τετράγωνο του Αρη προς τον Ουρανό στην αναιρετική μοίρα των παρορμητικών, δηλαδή ο Άρης απο την αναιρετική του Αιγόκερω και ο Ουρανός απο την αναιρετική του Κριού και συγχρόνως μπαίνουν μαζί πομπωδώς στην μηδενική των σταθερών, ο Αρης στον Υδροχόο και ο Ουρανός στον Ταύρο, όπου θα ξανασυναντηθούν άλλες δύο φορές μέσα στις αναδρομές του το επόμενο χρονικό διάστημα. Μια συγκυρία που δεν μπορεί να μην μας προβληματίσει για το τι καινούργιο θα έλθει στο παγκόσμιο σκηνικό των πολιτικών και κοινωνικών ανακατατάξεων.

Η Νέα Σελήνη γίνεται σε μια ζωδιακή περιοχή του Ταύρου (κοντά στον δυσμενή απλανή Algol) φορτισμένη ενεργειακά και βέβαια τα αιτήματα της δεν μπορεί να είναι άλλα, απο την εξασφάλιση της οικονομικής ασφάλειας που είναι το ζητούμενο των καιρών.

Η χορηγός των φώτων Αφροδίτη είναι σε αμοιβαία υποδοχή με τον Ερμή που είναι κυβερνήτης του ωροσκόπου και και του μεσουρανήματος. Ο Ερμής βρίσκεται σε μία όμορφη μοίρα του ζωδιακού, απάνω στην Πύλη της οικονομική επιτυχίας την 3η του Ταύρου, που είναι συγχρόνως και η μοίρα της απόλυτης έξαρσης της Σελήνης.

Άρα Σελήνη Ερμής και Αφροδίτη σε δυνατές θέσεις μπορούν να βγάλουν τον καλό τους εαυτό, καθώς επίσης και ο Άρης ο Κρόνος ο Ποσειδώνας και Πλούτωνα βρίσκονται και αυτοί σε θέσεις δυνατές.

Ο Δίας μπορεί να μην λέει πολλά μέσα απο το μυστηριώδες ζώδιο του Σκορπιού, έχει όμως ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και γίνεται πιο πνευματικός και συμπονετικός, ο οποίος το βγάζει και προς τα έξω με το εξάγωνο του επάνω στον ωροσκόπο του χάρτη της Νέας Σελήνης.

Οι Δεσμοί της Σελήνης άγγιξαν μια μοίρα του ζωδιακού όπου είναι η απόλυτη έξαρση του Ποσειδώνα και ο Βόρειος Δεσμός κάθεται στην φορτισμένη μοίρα της 9ης του Λέοντα, που ονομάζεται Πύλη θυσίας και μας υποψιάζει για μια μαζική ομαδική θυσία, για ένα θέμα ιδεολογικό και πολύ πιθανόν και με θρησκευτικό χαρακτήρα.

Οι Δεσμοί θα κινούνται σε αυτή την μοίρα μέχρι την επόμενη Πανσέληνο και σίγουρα θα μας φωτογραφίσουν όχι ευχάριστες θυσίες ομάδων ανθρώπων, που παλεύουν για τα ιδεολογικά τους πιστεύω.

Η Αφροδίτη η οποία είναι και εκτός ορίων αυτό το διάστημα και θα είναι μέχρι τις αρχές του Ιουνίου, εμπλέκεται με σκληρές όψεις με τους Δεσμούς και σίγουρα μέσα στον δέκατο οίκο που βρίσκεται, θα είναι το κεντρικό θέμα αυτού του διαστήματος αυτής της Νέας Σελήνης. Η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης του δεύτερου οίκου των οικονομικών και του ενάτου νομοθετικών και εξωτερικών υποθέσεων.

Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης εμπλέκεται με το μεσοδιάστημα Ερμή/Δία και υπόσχεται μια επιτυχημένη συμφωνία και μια τελική απόφαση, αλλά απο την μοίρα που βρίσκεται ο Βόρειος Δεσμός μαρτυρά, ότι κάποια θυσία αρκετά σοβαρή θα δοθεί για αντάλλαγμα αυτής της συμφωνίας.

Τα οικονομικά λοιπόν θέματα στο προσκήνιο με απρόβλεπτες εξελίξεις και διαβουλεύσεις των ειδικών σε ομάδες, που ζητούν και άλλες θυσίες!

15,5,2018

Ο Κρόνος κυβερνήτης του πέμπτου στον τέταρτο, μας μαρτυρά και αυτός ότι κάποιος πιθανός επενδυτής, σε διαπραγματεύσεις με τους κυβερνώντες, θα βάλλει όρους σε σχέση με την εδαφική περιουσία της χώρας. Ο Κρόνος εμπλέκεται με το μεσοδιάστημα του Ουρανού/Ποσειδώνα που σημαίνει ότι μια σοβαρή και οδυνηρή απώλεια προκαλεί λύπη και στεναχώρια.

Ο Άρης κυβερνήτης του ογδόου οίκου των οικονομικών υποχρεώσεων, τραπεζών και δανείων σε τετράγωνο με τον Ουρανό, που βρίσκεται στον όγδοο, μας υποψιάζει σε κάποιες ανατροπές στα θέματα των Τραπεζών και των δανειακών υποχρεώσεων της χώρας ή των ιδιωτών.

Ο κυβερνήτης του εβδόμου Ποσειδώνας βρίσκεται ακριβώς επάνω στην ακμή του. Σε παντοδύναμη θέση και σε όψη αντίθεσης με τον ωροσκόπο του χάρτη, δέχεται ένα ταυ τετράγωνο με το μεσουράνημα το οποίο εμπλέκεται και με τον Άρη/Ουρανό

Μεσουράνημα με δύσκολες όψεις και σε εμπλοκή με τον Αρη/Ουρανό, σημαίνει επιθυμία για ανεξαρτησία και εκτέλεση δραστικών και βίαιων μέτρων προκειμένου να την αποκτήσει.

Ο Ουρανός επίσης κάθεται επάνω στο μεσοδιάστημα Ωροσκόπου/Μεσουρανήματος που σημαίνει γρήγορη αποφασιστικότητα και μια απρόοπτη καμπή της πορείας των γεγονότων.

Δύσκολο όλο το σκηνικό με παντοδύναμους παίκτες σε ένα παιχνίδι για δυνατούς λύτες με πολλές ανατροπές και οικονομικές αξιώσεις πέραν του δυνατού.

Όλος ο χάρτης αυτής της Νέας Σελήνης επηρεάζει σχεδόν όλους τους πλανήτες του προοδευτικού ωροσκοπίου της Ελλάδος, αλλά και το γενέθλιο μερικώς, το οποίο παραθέτω προς μελέτη στους φίλους της αστρολογίας, με σημειωμένες τις επισημάνσεις που βρήκα παρατηρώντας τον.

Νεα Σελήνη 15,5,2018

Ένας σημαντικός μήνας για την χώρα μας και κυρίως για τα οικονομικά της, αλλά και πολλές ανατροπές στο παγκόσμιο σκηνικό.

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

15.5.2018

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s