Πανσέληνος 30.4.2018

10313443_205998823075412_3990274983183938302_n

Η Πανσέληνος γίνεται στις 30.4.2018 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 3.58΄ώρα Ελλάδος, με την Σελήνη στην 9.38΄μοίρα του Σκορπιού.

Με συντεταγμένες Αθηνών έχουμε έναν αστρολογικό χάρτη με ωροσκόπο στην 7.37΄των Ιχθύων και μεσουράνημα στις 17.16΄του Τοξότη.

Ο χάρτης της Πανσελήνου πάντα μας κινητοποιεί να διορθώσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε την πορεία των αποφάσεων που πήραμε στην προηγούμενη Νέα Σελήνη.

Θα μπορούσαμε να περιγράψουμε την κατάσταση της χώρας στην οποία ζούμε και μας αφορά όλους, αφού ο χάρτης που έχουμε να αναλύσουμε γίνεται με συντεταγμένες του τόπου όπου παίρνονται οι αποφάσεις της χώρας αυτής.

Παρατηρώντας τον χάρτη της Πανσελήνου βλέπουμε ένα μεγάλο σταυρό που σχηματίζουν τα φώτα με τους Δεσμούς της Σελήνης και μία σφήνα επάνω στον άξονα των φώτων του ανάδρομου Κρόνου, που βρίσκεται στις 9 του Αιγόκερω, ο οποίος είναι σαν να προτρέπει την λύση αυτού του μεγάλου σταυρού. Ο Κρόνος όμως πάντα θυμίζει υποχρεώσεις και υποταγή στον νόμο και την τάξη.

Ας δούμε όμως τι μας λένε και οι θέσεις των πλανητών αυτού του χάρτη, με τους δύσκολους σχηματισμούς και τις όψεις που κάνουν μεταξύ τους.

Τα φώτα βρίσκονται στον άξονα των οικονομικών με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ταύρου που αποζητά την εξασφάλιση των βασικών αναγκών και την Σελήνη στον όγδοο οίκο των υποχρεώσεων και των οφειλών προς τρίτους. Η Σελήνη στην δομή του συγκεκριμένου χάρτη κρατάει την κινητήριο δύναμη από μια θέση αδύναμη αλλά και δυναμική συγχρόνως.

Η Σελήνη στον Σκορπιό είναι σε δεινή θέση, αν και βρίσκεται κοντά στον ανάδρομο Δία, δίνει την μάχη της για την επιβίωση με πολύ δύσκολο τρόπο, αφού βρίσκεται στην κεφαλή του δύσκολου αυτού σταυρού και διεκδικεί υπόγεια και φανερά αυτά που της έχουν υποσχεθεί.

Οι χορηγοί πλανήτες των φώτων, Πλούτωνας και Αφροδίτη βρίσκονται και αυτοί σε δύσκολη εμπλοκή μεταξύ τους, και η εντύπωση που βγαίνει προς τα έξω είναι μια εικόνα σύγχυσης και απογοήτευσης, αφού εμπλέκονται αμφότεροι με τον ωροσκόπο των Ιχθύων και τον κυβερνήτη του Ποσειδώνα να βρίσκεται εν οίκω παντοδύναμος σε τετράγωνο με το μεσουράνημα του συγκεκριμένου χάρτη στον Τοξότη.

Δύσκολη η συγκυρία των θέσεων των πλανητών αυτού του χάρτη. Άρα ένα δύσκολο αλλά δυναμικό φεγγάρι που οι αποφάσεις που θα παρθούν θα έχουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα και σημαντικές δεσμεύσεις.

Όλα βρίσκονται σε ένα σταυροδρόμι μεταξύ των αποφάσεων και των θέσεων μας στα δικά μας θέλω και τις απαιτήσεις των άλλων. Αιτήματα που αποσκοπούν στην εξασφάλιση των απαραίτητων αγαθών για την επιβίωση και την κάλυψη των βασικών αναγκών, ώστε να μπορεί να υπάρχει η διάθεση και η δυνατότητα να καλυφθούν οι υποχρεώσεις και οι δεσμεύσεις που αναγκαστικά πάρθηκαν.

Οι δεσμεύσεις πάρθηκαν από το κοινοβούλιο με τρόπο επιπόλαιο και τώρα βγάζουν μια απατηλή εικόνα προς τα έξω αναξιοπιστίας για την χώρα μας.

πανσέληνος 30,4,2018

Ας δούμε όμως τι λένε τα μεσοδιαστήματα αυτού του χάρτη κατά Ebertin

Ο Ποσειδώνας κυβερνήτης του ωροσκόπου του χάρτη, στον πρώτο οίκο, κάθεται στα κάτωθι μεσοδιαστήματα και αυτή είναι η εικόνα της χώρας μας προς τα έξω.

Ποσειδώνας = Ήλιος/Πλούτωνας. Ένα ιδιόρρυθμο μαρτύριο.

Ποσειδώνας = Ήλιος/Άρη. Υπονόμευση. Ανεντιμότητα.

Ο Ερμής ο οποίος βρίσκεται στον πρώτο οίκο μέσα στον παρορμητικό Κριό και επάνω σε κρίσιμη μοίρα χωρίς όψεις ακριβείας, κάθεται στο παρακάτω μεσοδιάστημα.

Ερμής = Ήλιος/Ποσειδώνας. Αυταπάτες. Έλλειψη λογικής.

Ο Χείρωνας μόνος χωρίς όψεις και αυτός στον πρώτο οίκο, κάθεται στον μεσοδιάστημα:

Χείρωνας = Αφροδίτη/Άρης. Ανάγκη υποστήριξης αλλά και απιστίας ως αντίδραση αν χρειαστεί.

Ο Αρης κυβερνήτης του δεύτερου οίκου των οικονομικών, βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα παντοδύναμος στον Αιγόκερω και εμπλέκεται με το μεσοδιάστημα:

Άρης = Αφροδίτη/Ωροσκόπος. Προσήλωση (στους δυνατούς λόγω Πλούτωνα).

Μέσα στον δεύτερο οίκο ο Ουρανός στην αναιρετική του Κριού δίνει τις τελευταίες του αντιδράσεις και διεκδικήσεις, κυβερνήτης του Νότιου Δεσμού, μάλλον μάταια.

Πλούτωνας = Ερμής/Ουρανός. Αναγκαστική και γρήγορη πραγματοποίηση σχεδίων.

Ο Ήλιος επίσης μέσα στον δεύτερο οίκο εμπλέκεται με τα κάτωθι μεσοδιαστήματα, αλλά και η Σελήνη επάνω στα ίδια μεσοδιαστήματα προσθέτει ένα τόνο διαίσθησης για την οικονομική κατάσταση των υποχρεώσεων μέσα από τον όγδοο οίκο.

Ήλιος = Χείρωνας/Μεσουράνημα. Μάχη. Αγώνας.

Ήλιος = Δίας/Ουρανός. Βλέπω μακριά.

Ήλιος = Ερμής/Αφροδίτη. Ματαιοδοξία.

Η Αφροδίτη κυβερνήτης του τρίτου οίκου βρίσκεται εν οίκο στου Διδύμους και κάθεται στο μεσοδιάστημα:

Αφροδίτη = Χείρωνας/Βόρειος Δεσμός. Ζητώ αποδοχή από τραυματισμένες σχέσεις.

Ο Δίας κυβερνήτης του Μεσουρανήματος στον όγδοο μαζί με την Σελήνη οίκο των υποχρεώσεων προς τρίτους, εμπλέκεται με τα κάτωθι μεσοδιαστήματα.

Δίας = Ποσειδώνας/ Πλούτωνας. Αίσθημα πίστης, θρησκευτικότητα.

Δίας = Άρης/Ποσειδώνας. Διάλειμμα από οδυνηρές απογοητεύσεις.

Δίας = Κρόνος/Χείρωνας. Ο θεραπευτής χρόνος-Κρόνος, διδάσκει πως να θεραπεύονται οι πληγές.

Ο Κρόνος κυβερνήτης του ενδεκάτου οίκου των στόχων και του κοινοβουλίου, βρίσκεται παντοδύναμος εν οίκω και δίνει την εικόνα για τα δύσκολα θέματα αυτού του χάρτη, εμπλέκεται δε, με τα κάτωθι μεσοδιαστήματα:

Κρόνος = Σελήνη/Ωροσκόπος. Απογοήτευση. Απελπισία. Περιορισμός του λαού. Φυλάκιση.

Κρόνος = Ήλιος/Ωροσκόπος. Εμπόδια. Βάσανα μαζί με άλλους.

Κρόνος = Αφροδίτη/Βόρειος Δεσμός. Ατολμία. Δυσκολίες στις σχέσεις.

Ο Πλούτωνας κυβερνήτης του ενάτου οίκου οίκος των εξωτερικών υποθέσεων της χώρας, βρίσκεται στον χώρο του κοινοβουλίου (ενδέκατος οίκος) στον Αιγόκερω και εμπλέκεται με τα μεσοδιαστήματα:

Πλούτωνας = Ερμής/Ουρανός. Γρήγορη πραγμάτωση σχεδίων.

Πλούτωνας = Αφροδίτη/Ωροσκόπος. Φανατικός δεσμός.

Ο Βόρειος Δεσμός στον έκτο οίκο στον Λέοντα μαζί με την διεκδικητική Δήμητρα, σε ένα οίκο υπηρεσίας και υποταγής με μεγάλη δυσφορία για την κατάστασή του, εμπλέκεται με τα κάτωθι μεσοδιαστήματα:

Βόρειος Δεσμός = Ερμής/Αφροδίτη. Κοινωνικότητα.

Βόρειος Δεσμός = Σελήνη/Ήλιος. Προσαρμογή.

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

30.4.2018

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s