Πανσέληνος της 31ης Μαρτίου 2018

10294406_550302835142975_7886637433880461166_n

Η Πανσέληνος γίνεται την 31.3.2018 στις 15.36 ώρα Ελλάδος, στον άξονα Κριού-Ζυγού. Με συντεταγμένες Αθηνών έχουμε ένα χάρτη με την Σελήνη στην 10.44΄μοίρα του Ζυγού, Ωροσκόπο στις 20.59΄του Λέοντα και Μεσουράνημα στις 14.12΄του Ταύρου.

Ένας χάρτης με παντοδύναμους τους 5 από τους 10 πλανήτες με ένα ανάδρομο Ερμή και μία σύνοδο δυναμίτη του Άρη-Κρόνου σε ταυ τετράγωνο επάνω στα φώτα της Πανσελήνου, μας υποψιάζει ότι αυτό το φεγγάρι δεν είναι και πολύ ήρεμο.

Σκληρό παιχνίδι σε διπλωματικό επίπεδο για θέματα οικονομικά, επενδύσεων και υποχρεώσεων προς τρίτους, μαρτυρούν οι θέσεις των φώτων που βρίσκονται στον άξονα των οικονομικών και μέσα στα ζώδια που καθορίζουν τις σχέσεις μας γενικώς.

Χρήματα που θα έλθουν για να φύγουν αυτόματα σε ανειλημμένες από το παρελθόν υποχρεώσεις, μας υπενθυμίζει ο ανάδρομος Ερμής κυβερνήτης του οίκου των οικονομικών, με την Σελήνη μέσα στον οίκο μου.

Κερδοσκοπικά παιχνίδια όχι και τόσο καθαρά, πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια, για να ενοχλήσουν τραυματικά τους ιθύνοντες, αυτό μαρτυρά η εμπλοκή του Άρη-Κρόνου με τα φώτα και τον ανάδρομο Ερμή, που βρίσκεται στον οίκο της δικαιοσύνης και πολύ πιθανόν να δούμε αυστηρές ποινές στα θέματα του πέμπτου οίκου, δηλαδή του χώρου της διασκέδασης και των παιχνιδιών. Ίσως να επανέλθουν στην επιφάνεια θέματα σκανδάλων στον αθλητικό χώρο ή των τυχερών παιχνιδιών.

Επίσης ματαιώσεις πολύ πιθανό να υπάρξουν στον επενδυτικό χώρο από ενδιαφερόμενους μελλοντικούς επενδυτές, λόγω της παρουσίας της συνόδου του Άρη-Κρόνου στον πέμπτο οίκο του χάρτη αυτής της Πανσελήνου.

Σκάνδαλα στον χώρο της σόου-μπιζ πολύ πιθανό να βγουν στην επιφάνεια. Ίσως και κάποια απώλεια προσώπου στον χώρο της τέχνης.

Σίγουρα η συγκυρία των όψεων των πλανητών σε αυτόν τον χάρτη δεν είναι εύκολη και πιθανότατα θα δώσει τέλος αρκετών καταστάσεων που χρονίζουν με σκληρό τρόπο, αλλά από την άλλη μεριά υπάρχει και ένα μυστικό τετράπλευρο μέσα στον χάρτη, μεταξύ των φώτων αυτής της Πανσελήνου και των Δεσμών της Σελήνης, που ίσως σώσουν πολλές καταστάσεις μέσω των διαβουλεύσεων και των μυστικών διπλωματικών προσπαθειών.

Η πορεία της Αφροδίτης μέσα σε αυτό το διάστημα, θα βοηθήσει από το μέρος της τουλάχιστον, στα οικονομικά θέματα να αμβλυνθούν κάποιες δύσκολες καταστάσεις που θα μοιάζουν ανυπέρβλητες.

αρθρο πανσέληνος 31,3,2018

Δύσκολες μέρες θα είναι:

1η και 2η του Απρίλη όπου κορυφώνεται η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο και του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο που σημαίνει ότι ο υποκειμενισμός και η απολυτότητα μπορεί να φέρουν ανεπανόρθωτες ρίξεις σε σχέσεις ή καταστάσεις. Επίσης σοβαρά μπλοκαρίσματα σε σοβαρές υποθέσεις που είναι σε εξέλιξη (αφορά όσους έχουν πλανήτες στην 8-12η μοίρα των παρορμητικών).

4η και 5η του Απρίλη Ο ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με Άρη-Κρόνο. Δύσκολες μέρες φορτισμένες με πολύ θυμό και βιασύνη μπορεί να φέρουν ατυχήματα και άσχημους διαπληκτισμούς (αφορά όσους έχουν πλανήτες στην 8-10η μοίρα των παρορμητικών).

11η Απριλίου ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα μας δίνει μία μέρα με πολλές συγκρούσεις και δοκιμασίες για το νευρικό μας σύστημα, από διάφορες πιεστικές καταστάσεις, αλλά και από εξωτερικά γεγονότα που έρχονται για να μας φέρουν αντιμέτωπους με τους φόβους μας (αφορά όσους έχουν πλανήτες στην 21-22η μοίρα των παρορμητικών).

Θετικές και ελπιδοφόρες μέρες θα είναι:

7η Απριλίου Η Αφροδίτη τρίγωνο με τον Κρόνο, μας κάνει να αισθανόμαστε σιγουριά για το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας. Σκεφτόμαστε την αξία της οικονομίας που πρέπει να κάνουμε για μια καλύτερη καθημερινότητα (αφορά όσους έχουν πλανήτες στην 9η μοίρα του Ταύρου, Παρθένου και Αιγόκερω).

11η Απριλίου Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη, μας ωθεί να κάνουμε επιτέλους αυτό που μας αρέσει. Αν αποζητάμε τον έρωτα θα τον έχουμε (αφορά όσους έχουν πλανήτες στην 13-14η μοίρα του Ταύρου, Παρθένου και Αιγόκερω).

12η Απριλίου Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Μία όμορφη μέρα για να χαλαρώσουμε, να ονειρευτούμε, να ερωτευθούμε και γενικά να περάσουμε καλά (αφορά όσους έχουν πλανήτες στην 15η μοίρα του Ταύρου, Ιχθύων).

14η Απριλίου Δίας εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα φέρει τύχη, φήμη και πλούτο (αφορά όσους έχουν πλανήτες στην 21η μοίρα του Σκορπιού και Αιγόκερω), και ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα φέρει βοήθεια εξ ουρανού (αφορά όσους έχουν πλανήτες στην 15η μοίρα του Αιγόκερω και Ιχθύων).

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

29.3.2018

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s