Νέα Σελήνη 17.3.2018

11061283_389717554557703_4314884038882816651_n

Η Νέα Σελήνη γίνεται την 17η Μαρτίου 2018 στις 15.11 ώρα Ελλάδος στην 26.55΄των Ιχθύων και ο χάρτης με συντεταγμένες Αθηνών έχει Ωροσκόπο στις 16.55΄του Λέοντα και Μεσουράνημα στις 9.02΄του Ταύρου.

Μια Νέα Σελήνη μέσα στην ομορφότερη μοίρα του ζωδιακού την 26.55΄των Ιχθύων, δηλαδή επάνω στην απόλυτη έξαρση της Αφροδίτης, ταιριάζει απόλυτα με το κλίμα των ημερών και την θρησκευτική κατάνυξη που έχουμε όλοι ανάγκη λίγο πριν την Μεγάλη Εβδομάδα των παθών και εν συνεχεία την Ανάσταση του Χριστού.

Ο Ποσειδώνας χορηγός αυτής της Νέας Σελήνης, ο Χείρωνας και τα φώτα, όλοι μαζί στον όγδοο οίκο. Ο όγδοος οίκος κατάλληλος για πεδίο εσωτερικής μάχης για την επιβίωση, μέσα από ενστικτώδεις προτροπές για ένα νέο ξεκίνημα, που πηγάζει από τα ενδότερα της ύπαρξης μας.

Οι υποσχέσεις για το πως θα κερδίσουμε την μάχη της επιβίωσης, πολλές αλλά αόριστες από διάφορες πηγές ομαδοποιημένες που σίγουρα προσφέρουν ελπίδα αλλά και πλάνη μαζί εμφανώς ή αφανώς. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην πάρει κάποιος λάθος δρόμο από υποσχέσεις που δεν έχουν ρεαλιστικό στόχο. Το ασταθές κλίμα σηκώνει πολλούς επίδοξους αρχηγούς που θα εμφανιστούν σαν σωτήρες αυτό το διάστημα, και θα είναι και δύσκολο να αξιολογηθούν αντικειμενικά.

Ο Άρης με τον Κρόνο μέσα στον οίκο του τζόγου και του παντός είδους ρίσκου προειδοποιεί ότι η τύχη αυτό το διάστημα είναι μάλλον απούσα ή με το μέρος αυτών που ξέρουν καλά να τζογάρουν επί του ασφαλούς. Τα ίδια μας λέει και η δύσκολη εμπλοκή του Κρόνου με τον Δία που είναι ενεργή το τελευταίο διάστημα.

Ο Κρόνος συνιστά δικαιοσύνη υπομονή και επίτευξη της επιτυχίας μέσα από επιμονή και πολύ δουλειά, και μας θυμίζει πως ότι δεν έχει γερά θεμέλια μπορεί εύκολα και να γκρεμιστεί.

Ο Ουρανός στον ένατο μας λέει ότι κάτι καινούργιο θα μας βγάλει από την αμηχανία και την ακινησία μας. Νέοι αρχηγοί ίσως εμφανιστούν σαν διάττοντες αστέρες για να μας σώσουν, όμως χωρίς πολλές ελπίδες επικράτησης.

Ο Δίας σε αυτή την Νέα Σελήνη έχει τον λόγο και την τελευταία κουβέντα. Ο Δίας βρίσκεται στην τέταρτο οίκο του χάρτη και προσπαθεί να διασώσει με κάθε τρόπο όποια παραδοσιακή αξία έρχεται μέσα από τις ρίζες μας, είτε αυτές είναι η ακίνητη περιουσία που βρήκαμε από την οικογένεια μας είτε οι αξίες που μας άφησαν παρακαταθήκη οι πρόγονοί μας. Αλλά και οι αξίες που κουβαλάμε πολλές φορές ασυνείδητα σαν αρχές δικαιοσύνης και ηθικής μέσα μας είναι στην δικαιοδοσία του Δία.

Ο Δίας ο πλανήτης που έχει σχέση με την θρησκευτική ηθική μας, θα αναμετρηθεί αυτό το διάστημα με διάφορες προκλήσεις που ο καθένας καλείται να διαχειριστεί χωρίς φανατισμό αλλά με ψυχραιμία και αντικειμενικότητα.

Ο Δίας εντελώς εσωτερικά μας αναγκάζει να σκεφτούμε και να διασφαλίσουμε τα κεκτημένα των γονιών μας, αλλά και να καταλάβουμε τις πραγματικές αιτίες της κρίσης που περνάει η ανθρωπότητα γιατί δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον πλανήτη.

Υποφέρουμε και υποφέρουν γύρο μας και σίγουρα κάποιοι φταίνε γιαυτό, όμως ο θυμός μας θα πρέπει να έχει τον σωστό αποδέκτη και όχι τον εύκολο.

Αυτό μας μηνύει ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες αλλά και αυτή η Νέα Σελήνη, που ζητάει την πανανθρώπινη αγάπη και την συμπόνοια για τον διπλανό μας, χωρίς να ομφαλοσκοπούμε.

Πως να τα ζυγίσεις όλα αυτά και να τα φέρεις σε ισορροπία?

Δύσκολο αλλά εφικτό εφόσον πάρουμε το σωστό μήνυμα, μέσα από την γνώση και την ιστορία των προγενέστερων.

Ν.Σελήνη 17,3,2018

Παραθέτω τις αξιοσημείωτες παρατηρήσεις του συγκεκριμένου χάρτη αυτής της Νέας Σελήνης για τους αστρολογούντες:

 • Οι γωνιακοί οίκοι έχουν τις ακμές τους στον σταθερό σταυρό και έχουν μέσα μόνο έναν πλανήτη, τον Δία στον τέταρτο οίκο.

 • Το στοιχείο του αέρα λείπει τελείως με την παρουσία μόνο του Νότιου Δεσμού της Σελήνης στον Υδροχόο.

 • Ο κεντρικός πυρήνας του χάρτη είναι το μεταβλητό νερό δηλαδή το ζώδιο των Ιχθύων και οι προσωπικοί πλανήτες Αφροδίτη και Ερμής, βρίσκονται μαζί με τον Ουρανό στο στοιχείο της φωτιάς.

 • Το σχήμα του χάρτη έχει την μορφή του μπολ με αρχηγό πλανήτη τον γωνιακό Δία.

 • Όλοι οι πλανήτες στην δεξιά μεριά του χάρτη και οι κυβερνήτες των από αριστερά κενών οίκων, όλοι μαζεμένοι στον όγδοο και ένατο οίκο του χάρτη, με συνόδους ιδιομοιρίας.

 • Ανάδρομος είναι μόνο ο Δίας, ενώ ετοιμάζεται μέσα σε αυτό το φεγγάρι η αναδρομή του Ερμή, ο οποίος ήδη βρίσκεται μέσα στην σκιά του.

 • Ο Δίας βρίσκεται σε δύσκολη πορεία. Ο Δίας βρίσκεται στην 23η μοίρα του Σκορπιού, Πύλη Σελήνης-Ουρανού ενώ στην συνέχεια, στην ανάδρομη διαδρομή του, θα βρεθεί στην 22η μοίρα που βρίσκεται ο κακοποιός απλανής UNUK και μετά στην 21η κρίσιμη μοίρα του Σκορπιού.

 • Ο Δίας είναι σε θέση αμοιβαίας υποδοχής από τον Άρη, αλλά ο Άρης βρίσκεται σε αναιρετική μοίρα μέσα στον Τοξότη.

 • Ο Δίας σε όψη ημιτετραγώνου με τον Κρόνο για αρκετό διάστημα.

 • Ο Άρης σε πορεία εκτός ορίων από απόκλιση και σε όψη τετραγώνου με την Νέα Σελήνη.

 • Η Νέα Σελήνη γίνεται σε μέρα Κρόνου και ώρα Δία.

 • Η Νέα Σελήνη βρίσκεται στην μοίρα της απόλυτης έξαρσης της Αφροδίτης, σε όψη συνόδου με τον Χείρωνα ο οποίος βρίσκεται σε αναιρετική μοίρα και σε θέση αδυναμίας μέσα στους Ιχθύες.

 • Ο Χείρωνας κάθεται επάνω στο μεσοδιάστημα της Αφροδίτης/Ποσειδώνα.

 • Ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα είναι σε δυνατές θέσεις μέσα στην διακυβέρνησή τους, αλλά ο Κρόνος βρίσκεται επάνω στον απλανή FACIES και ο Ποσειδώνας στην απόλυτη πτώση του Ερμή, ο οποίος βρίσκεται επάνω στο μεσοδιάστημα του Πλούτωνα/Μεσουράνημα.

 • Η Αφροδίτη σε αδύναμη θέση μέσα στον Κριό, σε σύνοδο με τον Ερμή, κάνουν όψη τριγώνου επάνω στο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης ο οποίος βρίσκεται επάνω στον Ωροσκόπο του χάρτη.

 • Ο Ουρανός κάθεται στο μεσοδιάστημα Κρόνου/Β. Δεσμού και εμπλέκεται με το Μεσουράνημα και την Αφροδίτης-Ερμή, οι οποίοι στην πορεία τους ετοιμάζονται να κάνουν σύνοδο ακριβείας μεταξύ τους, επάνω στην ενεργειακά φορτισμένη 16η μοίρα του Κριού, που είναι και η Πύλη Ήλιου δηλαδή η κλείδα του Αρχηγού.

 • Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης κάθεται επάνω στο μεσοδιάστημα που σχηματίζουν τα φώτα της Νέας Σελήνης με τον Άρη

Ας πάρουμε και ας δώσουμε αγάπη χωρίς όρους λοιπόν και ας δεχθούμε τα μηνύματα αυτού του χάρτη σαν μια πρόκληση για εσωτερική εργασία, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για τις αλλαγές που σίγουρα έρχονται.

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

11.3.2018

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s