Ετήσιες προβλέψεις 2018 για όλα τα ζώδια

1601319_833799723331560_2551447231429916162_n

ΚΡΙΟΣ: Ετήσιες προβλέψεις 2018

Μετά από μία επταετία ανατροπών και αλλαγών στην ζωή σας, έρχεται αυτή η χρονιά για να κάνετε τις τελευταίες αλλαγές, από μόνοι σας πια!

Η καριέρα σας και η διευθέτηση των υποχρεώσεων σας, θα είναι αυτό που θα σας απασχολήσει και θα πρέπει να δώσετε την προσοχή και την ενέργεια σας, για να προχωρήσετε στις οριστικές αλλαγές στην ζωή σας.

Οι στόχοι σας για τους οποίους πρέπει να παλέψετε, όπως εσείς ξέρετε να κάνετε καλά, θα πρέπει να είναι συντονισμένοι με τους καιρούς και τις τρέχουσες εξελίξεις, έτσι ώστε να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για να προχωρήσετε.

Ο Απρίλιος που είναι μήνας των γενεθλίων σας. θα σας βρει έτοιμους να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που σας οπισθοδρόμησαν μέχρι τώρα, ώστε να ξαναδείτε τα πράγματα που εξελίσσονται μέσα από μια καινούργια οπτική (αφορά Κριούς του Α/δεκαημέρου).

Ωστόσο ο ανάδρομος Ερμής του Απριλίου, σας βρίσκει να πελαγοδρομείτε και να διστάζετε για τις όποιες αποφάσεις πρέπει να πάρετε, αλλά και να παλέψετε για αυτές (αφορά τους Κριούς του Β/δεκαημέρου).

Η Νέα Σελήνη στις 16 Απρίλη, σας καλεί να ξεκινήσετε με θάρρος, για ότι έχετε σχεδιάσει τους προηγούμενους μήνες (αφορά τους Κριούς του Γ/δεκαημέρου).

ΤΑΥΡΟΣ: Ετήσιες προβλέψεις 2018

Οι ανατροπές που σας δοκίμασαν την τελευταία εξαετία, σας έμαθαν ότι τίποτε δεν μπορεί να μείνει σταθερό, παρόλο που αυτό επιζητάτε για να νιώθετε ήρεμοι και ασφαλείς.

Οι ανατροπές που έγιναν τόσο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις όσο και στα οικονομικά του συντρόφου σας ή της οικογένεια σας, σας ανάγκασαν να δείτε τα πράγματα με διαφορετικό μάτι.

Τις αλλαγές που σκέφτεσθε τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν τολμούσατε να κάνετε, θα τις κάνετε με μεγάλη ευχαρίστηση αυτό τον χρόνο, δεδομένου ότι κάτι έχει αλλάξει μέσα σας και νιώθετε την ανάγκη της αλλαγής των πάντων, από την εμφάνιση σας, τον επαγγελματικό σας προσανατολισμό, μέχρι και τον τρόπο που βλέπετε την ζωή και τις αξίες της.

Μια καινούργια φιλοσοφική διάθεση, σας κάνει περισσότερο ανοικτούς στην περιπέτεια που λέγεται ζωή. Οι αλλαγές που συμβαίνουν μέσα σας, έχουν αντίκτυπο και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, και είστε έτοιμοι να υποδεχθείτε έναν μεγάλο έρωτα, που θα σας αλλάξει την κοσμοθεωρία σας.

Είστε έτοιμοι να αλλάξετε ακόμα και τόπο διαμονής, προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας.

Η μετεκπαίδευση που πιθανόν να χρειαστείτε για να βελτιώσετε τον τρόπο της εργασίας και να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, είναι μια πιθανότητα που δεν την αποκλείετε στα άμεσα σχέδια σας.

Αυτό τον χρόνο λίγο οι εκλείψεις, λίγο οι ανάδρομοι σας δημιουργούν διάφορα οικογενειακά προβλήματα, τα οποία θα σας αποσπάσουν την προσοχή και δεν θα μπορείτε να αφοσιωθείτε καθαρά στους επαγγελματικού σας στόχους.

Ωστόσο μέσα από προβλήματα μεν, καλή διάθεση και πείσμα δε, θα καταφέρετε να υλοποιήσετε αρκετούς στόχους σας, και να αξιοποιήσετε την Νέα Σελήνης της 15ης Μαΐου, που γίνεται στο ζώδιο σας και έχει μια ιδιαίτερη δυναμική σε σχέση με τα επαγγελματικά σας, αλλά και την κοινωνική σας προβολή, στα πλαίσια των αλλαγών που καλείσθε να κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ετήσιες προβλέψεις 2018

Κάνοντας μια αναδρομή μέσα σας για το διάστημα της τελευταίας επταετίας θα διαπιστώσετε ότι πολλά κομμάτια του παλιού σας εαυτού έχουν ήδη πεθάνει, απλά εσείς τα συντηρείτε επειδή νομίζεται ότι δεν μπορείτε χωρίς αυτά. Αυτή την χρονιά όμως θα αρχίσετε να αποτινάζεται ότι δεν σας χρειάζεται που σας κρατά δέσμιους στο παρελθόν.

Οι αλλαγές θα έλθουν μέσα από πόνο και ανασφάλεια και οι καταστάσεις θα σας υποχρεώσουν να τις αποδεχθείτε. Παλιά χρέη συναισθηματικά ή οικονομικά θα πρέπει να ρυθμισθούν για να προχωρήσετε παρακάτω, ώστε να στήσετε και να ζήσετε τα δικά σας όνειρα.

Θα πρέπει να επιζητήσετε τις αλλαγές και να κάνετε την καθημερινότητα σας ενδιαφέρουσα και συναρπαστική χωρίς να περιμένετε να έλθουν οι αλλαγές μόνες τους, γιατί τότε θα σας βρίσκουν απροετοίμαστους και θα σας ξαφνιάζουν, ταράζοντας την εσωτερική σας ασφάλεια.

Το καλύτερο βέβαια είναι να επιζητήσετε τις εσωτερικές σας αλλαγές, να τις αποδεχθείτε και να τις αγαπήσετε.

Μετά από χρόνια θα ευγνωμονείτε το σύμπαν για ότι σας συμβεί τώρα γιατί θα είναι η αιτία μιας μόνιμης ριζικής αλλαγής μέσα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ετήσιες προβλέψεις 2018

Η επταετία που πέρασε σας έμαθε ότι οι στενοχώριες και τα προβλήματα της οικογένειας δεν έχουν τελειωμό.

Σαν κολόνα του σπιτιού που είστε δεχθήκατε όλες τις εξωτερικές αλλαγές προσπαθώντας να προστατεύσετε τους γονείς, τα παιδιά και τον σύντροφο και υπήρξαμε ο μπροστάρης, προσπαθώντας να συμπαρασταθείτε και να απαλλάξετε πολλές φορές τους δικούς σας ανθρώπους, από τις στεναχώριες και τα προβλήματα.

Σίγουρα ο καθένας σας, έβγαλε τα συμπεράσματα του μέσα από αυτά που πέρασε.

Ίσως το μάθημα που πήρατε και θα πρέπει να το επεξεργαστείτε για τα επόμενα χρόνια είναι ότι δεν θα πρέπει να παίρνετε τις ευθύνες των άλλων, γιατί έχετε και εσείς κάποιες αντοχές, που δεν πρέπει να τις παραβιάζετε.

Είναι δύσκολο να ζητάτε ξαφνικά από τους άλλους, να πάρουν τις ευθύνες τους και να γίνουν υπεύθυνοι της πραγματικότητας τους, όταν εσείς τους κάνατε αδρανείς με την υπερπροστασία σας.

Από αυτή την χρονιά λοιπόν ίσως μέσα από συγκρούσεις και δυσαρέσκειες θα αρχίσετε να ασχολείσθε με τους προσωπικούς σας στόχους, που τους αφήσατε πίσω υπηρετώντας της ανάγκες των άλλων.

Αυτή η στάση σας σίγουρα θα σας φέρει σε σύγκρουση με τον σύντροφο σας πρωτίστως, αφού με αυτόν θα πρέπει να μοιραστείτε τις ευθύνες, για την λύση των όποιων προβλημάτων έχουν προκύψει.

Ενδιαφέρουσα λοιπόν χρονιά για εσάς τους Καρκίνους αφού από την μια πλευρά θα νιώθετε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο και από την άλλη θα έχετε συγκρούσεις και εμπόδια από τους άλλους, που θα πρέπει να τους εξηγείτε τις προθέσεις και τα σχέδια σας.

ΛΕΩΝ: Ετήσιες προβλέψεις 2018

‘Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες’ πόσο μάλλον για εσάς τους Λέοντες, που η αφθονία και η γκλαμουριά είναι το ζητούμενο στην ζωή σας.

Η γενικότερη δύσκολη οικονομική κατάσταση των τελευταίων ετών, σας δυσκόλεψε ιδιαίτερα αφού η φτώχεια και η μιζέρια, είναι από αυτά που δεν αντέχετε.

Πολλές οι στερήσεις, που σας έφεραν τα τελευταία χρόνια και μεγάλη η στεναχώρια, κάθε φορά που βάζατε το χέρι στην τσέπη και αυτή ήταν άδεια.

Η λιτότητα λοιπόν, είναι το μάθημα σας για τα επόμενα τρία χρόνια, με μια καθημερινότητα πιο μετρημένη από αυτήν που είχατε συνηθίσει τόσα χρόνια.

Ωστόσο η δημιουργικότητα σας και η θετική σας άποψη για την ζωή, μπορεί να σας δώσει μεγάλες ευκαιρίες ακόμα και στους δύσκολους αυτούς καιρούς.

Είστε από αυτούς που μπορούν να συνεχίσουν να δημιουργούν προσπερνώντας με ευκολία τα εμπόδια.

Τόσο οι ανάδρομοι πλανήτες όσο και οι εκλείψεις αυτής της χρονιάς θα σας αναγκάσουν μέσα από εξωτερικά γεγονότα, να πάρετε μια άλλη θέση σε καταστάσεις, που μέχρι τώρα συντηρούσατε.

Οι αλλαγές θα είναι επιτακτικές και θα επαναστατήσετε πολλές φορές σπάζοντας δεσμούς με σχέσεις ετών, που δεν σας χρειάζονται πια, γιατί σας εμποδίζουν να προχωρήσετε μπροστά.

Αλλαγές όμως θα κάνετε και στους επαγγελματικούς σας στόχους, αλλά και στον τρόπο που προβάλλεστε κοινωνικά προς τα έξω, τα επόμενα χρόνια.

Αν έχετε μαζέψει γνώσεις πρωτοπόρες, ίσως και τεχνολογικές, είναι καιρός να τις αξιοποιήσετε. Σίγουρα βέβαια, για να πετύχετε οποιοδήποτε στόχο, θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά και μεθοδικά, όμως η ικανοποίηση και η αυτοπεποίθηση που θα αποκτήσετε, θα σας κάνει πιο δυνατούς και αποφασιστικούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ετήσιες προβλέψεις 2018

Αν αναλογισθείτε τι άλλαξε στον εαυτό σας την τελευταία εξαετία, σίγουρα είναι ή κοσμοθεωρίας σας για το χρήμα και γενικά τις αξίες της ζωής.

Πιστεύατε ότι όταν έχεις φροντίσει να έχεις κάτι στην άκρη, έχεις εξασφαλισμένη την υλική σου ασφάλεια και μπορείς να φροντίζεις ήρεμος για όλα τα υπόλοιπα.

Στον συναισθηματικό τομέα πιστεύεται ότι υπάρχει το ιδανικό ταίρι κάπου για εσάς και το φαντάζεσθε να έρχεται να σας βρίσκει, για να σας εξασφαλίσει την ασφάλεια υλικά και συναισθηματικά.

Όμως όλο το εξωτερικό σκηνικό σας διέψευσε και νιώσατε προδομένοι και απογοητευμένοι, όχι μόνο εσείς βέβαια. Σε εσάς όμως που τα θέλετε όλα τακτοποιημένα στην ζωή σας είχε ιδιαίτερη βαρύτητα όλη αυτή η αστάθεια και το ψέμα που υπήρξε γύρο μας.

Αυτή την χρονιά λοιπόν θα είσαστε από τους ευνοημένους των εξωτερικών καταστάσεων γιατί η τάξη που θα απαιτηθεί από όλους μας, δεν θα σας ζορίσει όπως τους υπόλοιπους, αφού αυτό είναι το δυνατό σας προτέρημα.

Η μετεκπαίδευση που θα ζητηθεί μέσα από τα καινούργια δεδομένα της τεχνολογίας, θα είναι κάτι που θα το κάνετε ευχαρίστως. Έτσι θα είσθε από αυτούς που θα μπορούν να κάνουν καινούργιες δημιουργικές δράσεις τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και την καθημερινότητα με την βοήθεια της τεχνολογίας.

Ενα άλλο κέρδος που σας έμεινε από το εξωτερικό αλαλούμ, είναι ότι μάθατε να στηρίζεστε στα δικά σας πόδια και ανακαλύψατε εσωτερικές δημιουργικές δυνάμεις που τις είχατε κρυμμένες βαθιά.

Εφέτος οι εκλείψεις και οι ανάδρομοι πλανήτες που ζορίζουν όλους τους υπόλοιπους, εσάς δεν σας επηρεάζουν αρνητικά, οπότε μπορείτε να διευθετήσετε τα προγράμματα σας ευκολότερα.

ΖΥΓΟΣ: Ετήσιες προβλέψεις 2018

Μετά από μία θυελλώδη ανατροπή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις την τελευταία πενταετία, έρχεται το 2018 για να σας δώσει να καταλάβετε ότι τελικά η μόνη σίγουρη σχέση με τον άλλον, είναι ο ίδιος ο εαυτός σας. Ο εαυτός σας είναι ο άλλος που αποζητάτε και αυτός θα είναι πάντα εκεί.

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες, που είναι ότι σημαντικότερο για εσάς ήταν το πεδίο των ανατροπών, είτε αυτές ήταν με το ταίρι σας, είτε με άτομα του οικογενειακού η του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος.

Η οικονομική κρίση ήταν η αιτία να καταλάβετε ποιοι πραγματικά είναι δίπλα σας από το φιλικό ή το συγγενικό σας περιβάλλον.

Η χρονιά που πέρασε ίσως σας απάλλαξε από σχέσεις, που δεν τολμούσατε να διαταράξετε και τελικά οι εξωτερικές καταστάσεις σας διευκόλυναν, να διαλύσετε για να προχωρήσετε στην ζωή σας.

Τώρα είστε έτοιμοι να εδραιώσετε τις δικές σας αξίες και να στηθείτε στα πόδια σας χτίζοντας τα δικά σας θεμέλια, τόσο στον τρόπο που θα εξασφαλίζεται μελλοντικά τις δικές σας πηγές εσόδων, όσο και στα δημιουργικά σας ενδιαφέροντα, που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τις κρυμμένες σας δυνατότητες.

Η χρονιά αυτή θα είναι πιο ήσυχη για εσάς, σχετικά με τον προηγούμενο χρόνο, αφού ούτε οι εκλείψεις τις χρονιάς επηρεάζουν ιδιαίτερα το ζώδιο σας, ούτε και οι πλανήτες έχουν ιδιαίτερα δύσκολες όψεις, που να σας επηρεάζουν.

Οι τομείς που θα σας απασχολήσουν θα είναι περισσότερο τα ερωτικά σας και τα οικονομικά σας ζητήματα, που θα έρχονται από το παρελθόν για να σας ταράξουν την ησυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ετήσιες προβλέψεις 2018

Σημαντική η εξαετία που πέρασε για εσάς τους Σκορπιούς, με πολλές ανατροπές στον εργασιακό σας χώρο, την καθημερινότητα σας, αλλά και στην επικοινωνία με τον εσωτερικό σας εαυτό.

Η αναθεώρηση της επιφύλαξης που είχατε να αφεθείτε στον έρωτα, αλλά κυρίως με τα όρια που βάζατε τόσο στον εαυτό σας, όσο και στους ανθρώπους οι οποίοι αποτελούσαν τον περίγυρο σας, σας έκαναν να ωριμάσετε περισσότερο.

Ακόμα και τα όρια που μάθατε να βάζετε στον εαυτό σας σχετικά με τον τρόπο που είχατε συνηθίσει να ξοδεύεται τα χρήματα και τα αισθήματα σας, σας έκανε διαφορετικούς.

Από αυτή την χρονιά ξεκινάει μια νέα φάση στην ζωή σας, όπου οι ανατροπές θα γίνουν κυρίως στην αντίληψη που είχατε μέχρι τώρα για την συντροφικότητα και την συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων.

Παράλληλα θα δοκιμασθεί ο τρόπος που μοιράζεται τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας, που για εσάς τους Σκορπιούς είναι ένα δύσκολο κεφάλαιο, αφού δεν σας αρέσει να σκέφτεσθε δυνατά για να σας ακούν οι υπόλοιποι.

Αυτό όμως είναι το σημαντικότερο κεφάλαιο για εσάς, δηλαδή η σωστή επικοινωνία τόσο των συναισθημάτων σας, όσο και των αποφάσεων σας, ώστε για να μην έχετε ανατροπές και εμπόδια στις συνεργασίες και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Η χρονιά αυτή θα είναι γεμάτη προκλήσεις για εσάς και την δυναμική φύση σας, τόσο ευχάριστα όσο και δύσκολα εφόσον δεν θα συντονίζεστε με τους άλλους γύρο σας.

Ο Δίας που θα βρίσκεται σχεδόν όλο τον χρόνο στο ζώδιο σας θα σας ανοίξει πολλές πόρτες και στο χέρι σας θα είναι να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες ή να τις αφήσετε να φύγουν.

Οι εκλείψεις που θα γίνουν εφέτος, θα σας αφορούν έμμεσα σε θέματα επαγγελματικά ή οικογενειακά, που θα πρέπει να διαχειριστείτε με τον πιο διπλωματικό τρόπο

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ετήσιες προβλέψεις 2018

Η ανάγκη σας να αλλάξετε τα δημιουργικά σας σχέδια εδώ και μια εξαετία, και οι διαψεύσεις και οι παγίδες που δεν είχατε σταθμίσει επαρκώς, σας έφεραν πολλές στεναχώριες και περιορισμούς, στους ρυθμούς που είχατε από τα προηγούμενα χρόνια στην ζωή σας.

Όλη η σύγχυση της τελευταίας τριετίας σας άγγιξε άμεσα. Όλοι οι εξωτερικοί παράγοντες και οι οικονομικές ανατροπές που προέκυψαν, σας έθιξαν και σας περιόρισαν την ελευθερία σας, κάτι δύσκολο για την ιδιοσυγκρασία και τον χαρακτήρα σας.

Ωστόσο βγήκατε σοφότεροι από όλη αυτήν την φουρτούνα και τώρα έρχεται αυτή η χρονιά, να σας προτρέψει να χρησιμοποιήσετε την σοφία που αποκτήσατε, ώστε να είστε από αυτούς, που πρέπει να προπορευθούν στις αλλαγές και στο καινούργιο που έρχεται σε συνέχεια του παλιού.

Η συχνότερη επαφή με τον εσωτερικό σας εαυτό τον τελευταίο χρόνο, σας έκανε να τον πείσετε ότι ο εξωτερικός περιορισμός μπορεί να μετατραπεί σε αυτοπεριορισμό και αυτό να είναι ευκολότερο για εσάς, που σας φοβίζουν οι παρεμβάσεις στην ατομική σας ελευθερία.

Τώρα είστε ώριμοι για να πειραματιστείτε και με τις αξίες της ζωής σας, δηλαδή να διαλογιστείτε και να αποφασίσετε τι πραγματικά θέλετε και έχει αξία στην ζωή σας, ώστε να παλέψετε για αυτό. Ακόμη και αναθεωρώντας αυτά που πιστεύατε μέχρι τώρα.

Τα επόμενα χρόνια θα βιώσετε ανακατατάξεις στην καθημερινότητα σας και αυτή η χρονιά θα είναι ένα δείγμα, για το τι μπορεί να περιμένουν οι άλλοι από εσάς. Η συμπαράσταση και η συμπόνοια στους οικείους σας, θα είναι μία πηγή εσωτερικής ικανοποίησης και καθημερινής χαράς.

Τα περιορισμένα οικονομικά σας, θα σας ωθήσουν να ανακαλύψετε καινούργιες πηγές εσόδων, ακόμη και αν χρειαστεί να κάνετε δουλειές που δεν φανταζόσασταν πριν.

Ωστόσο είστε από τους δυνατούς του ζωδιακού και μπορείτε να ανοίγεται δρόμους, τόσο για εσάς όσο και για τους δικούς σας ανθρώπους.

Η αισιοδοξία και η θετική σας διάθεση για να παλέψετε, θα ανταμειφθεί αυτή την χρονιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Ετήσιες προβλέψεις 2018

Οι μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας την τελευταία πενταετία, σας ανάγκασε να σκληρύνετε και να βλέπετε όλες τις πλευρές των θεμάτων με μεγάλη προσοχή και προβληματισμό, κάθε φορά που επρόκειτο να πάρετε μια απόφαση.

Οι ενοχές σας μήπως κάτι δεν κάνατε εσείς καλά, σας έκανε πολλές φορές να βρεθείτε μόνοι με τις σκέψεις σας και να κάνετε εσωτερική αντιπαράθεση και αυτοέλεγχο τις πράξεις σας, γεγονός βέβαια που σας έκανε σοφότερους και εσωτερικά ωριμότερους.

Οι ανατροπές που συνέβησαν στον οικογενειακό σας τομέα, σας ανάγκασαν να πάρετε περισσότερες ευθύνες και από αυτές που αντέχετε. Ωστόσο οι δοκιμασίες είναι για τους δυνατούς και εσείς τα καταφέρατε.

Η χρονιά που καλωσορίζουμε με δέος όλοι, εσάς δεν σας τρομάζει γιατί είστε από αυτούς που δεν σταμάτησαν να προσπαθούν και σίγουρα είστε μερικά μέτρα πιο μπροστά από τους άλλους, λόγω της επιπλέον αντοχής και προσπάθεια που καταβάλατε.

Οι εκλείψεις της χρονιάς αυτής δεν σας επηρεάζουν γενικώς, παρά μάλλον σας διευκολύνουν να πάρετε αποφάσεις και να τελειώσετε με αρρωστημένες καταστάσεις που υπάρχουν στην ζωή σας.

Ιδιαίτερα σας επηρεάζει η έκλειψη Ηλίου στις 13.7.2018, όταν πιθανόν θέλοντας να κάνετε μία νέα αρχή, δεν θα διστάσετε να αφήσετε στο παρελθόν, σχέσεις και συνεργασίες που δοκιμάστηκαν και δεν άντεξαν στον χρόνο (αφορά Αιγόκερους γεννημένους στην αρχή του Β/δεκαημέρου).

Ο Δίας σας βοηθάει στους στόχους και τα σχέδια σας για τα επόμενα χρόνια, βάζοντας σε ενέργεια την διαίσθηση σας, για να πάρετε τις σωστότερες αποφάσεις.

Ο δε Κρόνος στο ζώδιο σας και ο Ουρανός στον Ταύρο για τα επόμενα χρόνια, θα σας βοηθήσει να κάνετε ολοκαίνουργιο, το παλιό, σίγουρο, και δοκιμασμένο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ετήσιες προβλέψεις 2018

Μπορεί τα προβλήματα της τελευταίας εξαετίας να δυσκόλεψαν την επαγγελματική πορεία σας, όμως οι σκέψεις και οι απρόβλεπτες αποφάσεις σας, σας έκαναν να μην χάνετε τον βηματισμό σας μέσα στο αλαλούμ των καιρών, αλλά να νιώθετε ακμαίοι και με κέφι να αντιμετωπίσετε ότι προκύψει.

Οι δυσκολίες των καιρών σας ανάγκασαν να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και να δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια καινούργια οπτική.

Τώρα όμως, είστε ωριμότεροι και μπορείτε να κρίνεται τι είναι σημαντικότερο για εσάς.

Την προηγούμενη τριετία δοκιμάσθηκε ο τομέας της φιλίας για εσάς, ενώ παράλληλα καινούργιοι δεσμοί δημιουργήθηκαν με ανθρώπους, που τα κοινά ενδιαφέροντα σας ενώνουν.

Η εξωτερική αλλαγή όλων των καταστάσεων, σας έστρεψε προς τα μέσα σας για να ξανασυστηθείτε με τον εαυτό σας, και να γλύψετε τις πληγές σας. Αυτή είναι μια διαδικασία αργή που θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια για εσάς.

Εσωστρέφεια λοιπόν, παράλληλα με την κοινωνικότητα, που δεν θα πάψει να είναι η διέξοδο σας.

Αυτή η χρονιά θα είναι ενδιαφέρουσα και καθοριστική για εσάς, δεδομένου ότι οι εκλείψεις σας αφορούν άμεσα, καθώς και οι αναδρομές των πλανητών σας επηρεάζουν στις σκέψεις και στις πράξεις σας. Πολλές φορές θα δοκιμασθούν οι αντοχές σας τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και και στις διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες σας.

Ωστόσο ο Δίας είναι με το μέρος σας και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε καινούργιες πηγές εσόδων, ο Ποσειδώνας να επικεντρωθείτε στην κατανόηση των προβλημάτων των συνανθρώπων σας και ο Ουρανός σας ετοιμάζει στην ιδέα των ριζικών αλλαγών, τόσο στο οικογενειακό σας περιβάλλον όσο και στην δική σας εσωτερική αλλαγή, που θα σας ετοιμάσει για τις εξωτερικές αλλαγές που έρχονται.

Σίγουρα όμως θα υποδεχθείτε τις αλλαγές με ευχαρίστηση, αφού είναι αυτό που σας συναρπάζει γιατί δεν σας βαλτώνει.

ΙΧΘΥΣ: Ετήσιες προβλέψεις 2018

Η σκληρότητα της εποχής μας, σας βρίσκει την τελευταία πενταετία αρκετά μπερδεμένους και προβληματισμένους, αφού έτσι και αλλιώς δεν είστε από τα ζώδια που πατάτε και με τα δύο πόδια τους στην γη.

Είναι πολύ σκληρή η πραγματικότητα για εσάς που ονειρεύεστε ένα κόσμο γεμάτο ειρήνη, αγάπη αλληλεγγύη και ομορφιά. Αυτούς τους καιρούς όμως, όλοι θα ήθελαν να μπορούν να ονειρεύονται σαν και εσάς, μια πιο όμορφη πραγματικότητα για τον κόσμο που τυχαίνει να έχει τα χάλια του, όσο ποτέ άλλοτε.

Επομένως είστε και λίγο προνομιούχοι, αφού έχετε τον Ποσειδώνα πλανήτη του ονείρου της συμπόνοιας και της φαντασίωσης μέσα στο ζώδιο σας, που σας βοηθάει να φεύγετε όταν κάτι δεν σας αρέσει. Βέβαια εφόσον η φυγή σας είναι δημιουργική, μέσα από την τέχνη, ή την συμπόνια για τους ταλαιπωρημένους και κατατρεγμένους που δημιούργησε η παγκόσμια κρίση αξιών κυρίως, και βέβαια όχι η φυγή μέσα από ουσίες, που καταστρέφουν τον άνθρωπο, όσο και οι πόλεμοι.

Τρία χρόνια σας ταλαιπώρησε ο Κρόνος και σας μπέρδεψε, αφού θέλατε να προχωρήσετε επαγγελματικά, αλλά οι συνθήκες στον έξω κόσμο ήταν πολύ εχθρικές για την δική σας ψυχοσύνθεση.

Η αστάθεια και οι ανατροπές στα οικονομικά σας, θα συνεχίσουν για λίγο ακόμα, αλλά μετά προς το τέλος αυτού του χρόνου, θα ανακαλύψετε ότι αρχίζετε να σκέφτεστε διαφορετικά και θα αρχίσετε να βάζετε πιο ρεαλιστικούς στόχους, για να μπορείτε να τους πετυχαίνετε.

Η αλλαγή στις σκέψεις και αποφάσεις σας, πολύ πιθανόν να αλλάξουν μέσα από επιμόρφωση τεχνολογική, που αν την αποκτήσετε θα σας βοηθήσει να τακτοποιηθείτε ευκολότερα επαγγελματικά.

Η πολύ δυνατή φαντασία που είναι το όπλο σας, θα σας βοηθήσει να ανοίξετε νέους δρόμους άβατους μέχρι τώρα για τους πολλούς.

Αυτή θα είναι μια ήσυχη χρονιά για εσάς και θα σας επιτρέψει να ασχοληθείτε με τους στόχους σας πιο σοβαρά. Είστε από τα ζώδια που δεν τους επηρεάζουν εφέτος ιδιαίτερα ούτε οι εκλείψεις, ούτε οι ανάδρομοι πλανήτες, έτσι μπορείτε να είστε στον δικό σας κόσμο ανενόχλητοι.

Καλή χρονιά σε όλους!

Εύχομαι υγεία, εσωτερική δύναμη και αισιοδοξία για να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

τηλ.6957637006

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s