ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ετήσιες προβλέψεις 2018

22045596_10155720724716726_7695811520974795619_n

Μπορεί τα προβλήματα της τελευταίας εξαετίας να δυσκόλεψαν την επαγγελματική πορεία σας, όμως οι σκέψεις και οι απρόβλεπτες αποφάσεις σας, σας έκαναν να μην χάνετε τον βηματισμό σας μέσα στο αλαλούμ των καιρών, αλλά να νιώθετε ακμαίοι και με κέφι να αντιμετωπίσετε ότι προκύψει.

Οι δυσκολίες των καιρών σας ανάγκασαν να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και να δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια καινούργια οπτική.

Τώρα όμως, είστε ωριμότεροι και μπορείτε να κρίνεται τι είναι σημαντικότερο για εσάς.

Την προηγούμενη τριετία δοκιμάσθηκε ο τομέας της φιλίας για εσάς, ενώ παράλληλα καινούργιοι δεσμοί δημιουργήθηκαν με ανθρώπους, που τα κοινά ενδιαφέροντα σας ενώνουν.

Η εξωτερική αλλαγή όλων των καταστάσεων, σας έστρεψε προς τα μέσα σας για να ξανασυστηθείτε με τον εαυτό σας, και να γλύψετε τις πληγές σας. Αυτή είναι μια διαδικασία αργή που θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια για εσάς.

Εσωστρέφεια λοιπόν, παράλληλα με την κοινωνικότητα, που δεν θα πάψει να είναι η διέξοδο σας.

Αυτή η χρονιά θα είναι ενδιαφέρουσα και καθοριστική για εσάς, δεδομένου ότι οι εκλείψεις σας αφορούν άμεσα, καθώς και οι αναδρομές των πλανητών σας επηρεάζουν στις σκέψεις και στις πράξεις σας. Πολλές φορές θα δοκιμασθούν οι αντοχές σας τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και και στις διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες σας.

Ωστόσο ο Δίας είναι με το μέρος σας και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε καινούργιες πηγές εσόδων, ο Ποσειδώνας να επικεντρωθείτε στην κατανόηση των προβλημάτων των συνανθρώπων σας και ο Ουρανός σας ετοιμάζει στην ιδέα των ριζικών αλλαγών, τόσο στο οικογενειακό σας περιβάλλον όσο και στην δική σας εσωτερική αλλαγή, που θα σας ετοιμάσει για τις εξωτερικές αλλαγές που έρχονται.

Σίγουρα όμως θα υποδεχθείτε τις αλλαγές με ευχαρίστηση, αφού είναι αυτό που σας συναρπάζει γιατί δεν σας βαλτώνει.

Ο Ιανουάριος σας βρίσκει να κάνετε απολογισμό των ευθυνών, των δικών σας αλλά και των άλλων. Είστε έτοιμοι να αναλάβετε τις ευθύνες σας, αλλά το ίδιο απαιτείται και από τους άλλους.

Η σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου (31.1.2018) που γίνεται στο ζώδιο σας, σας αναγκάζει να επανεξετάσετε σχέσεις από το παρελθόν, για να αποφασίσετε, αν θα τις κρατήσετε ή θα τις προσπεράσετε δημιουργώντας καινούργιες, σύμφωνες με τα δικά σας μέτρα και σταθμά (αφορά Υδροχόους της αρχής του Β/δεκαημέρου).

Η Ηλιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου (15.2.2018) σας βρίσκει έτοιμους για αλλαγές, που σας παρουσιάζονται σαν ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να τις επανεξετάσετε πολλές φορές πριν αποφασίσετε οτιδήποτε, δεδομένου ότι πολύ πιθανόν να κρύβουν παγίδες, που τώρα είναι καλυμμένες και δεν φαίνονται (αφορά Υδροχόους του Γ/δεκαημέρου).

Τον Μάρτιο τα οικονομικά σας μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας, ενώ οι ανάγκη σας για αλλαγές είναι επιτακτικές.

Τον Απρίλιο χαλαρώνετε και έχετε ευχάριστες επαφές, με αγαπημένα σας πρόσωπα σε καθημερινές συναντήσεις ή σε κοντινά ταξιδάκια αναψυχής.

Παράλληλα όμως δίνεται εσωτερικό αγώνα μέσα σας, πριν διαγράψτε άτομα, τα οποία σας πλήττουν με πισόπλατες μαχαιριές.

Προσέξτε την υγεία σας γιατί τα ψυχολογικά σας δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση και ίσως να σας ρίξουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Τον Μάιο η διάθεση σας ανεβαίνει και μπαίνετε στην αντεπίθεση για να ξεσπάσετε, και εδώ είναι που πρέπει να είστε προσεκτική στα λόγια και στο καυστικό σας χιούμορ. Έτοιμοι να διαλύσετε σχέσεις ετών, καλό θα ήταν να στραφείτε στα δικά σας ενδιαφέροντα, για να προσπεράσετε τις υπάρχουσες καταστάσεις, γιατί διαφορετικά το παιχνίδι δύναμης που θα ξεκινήσετε, θα έχει διάρκεια ενοχλητική για εσάς, που δεν είναι το σπορ σας ο πόλεμος (αφορά Υδροχόους του Α/δεκαημέρου).

Ο Ιούνιος θα είναι ένας όμορφος μήνας αφού τα συναισθήματα σας θα είναι σε καλύτερη φάση και η αγάπη και η συμπόνοια θα αναβλύζει από μέσα σας, και θα έχετε μια όμορφη γαλήνια καθημερινότητα.

Τέλος Ιουνίου όμως ο ανάδρομος Άρης (26.6-27.8.2018) έρχεται να σας αναστατώσει και πάλι με διάφορα παρασκήνια, που ανακαλύπτετε στο περιβάλλον σας (αφορά Υδροχόους του Α/δεκαημέρου).

Παράλληλα τον Ιούλιο ο ανάδρομος Ερμής (26.7-19.8.2017) από το ζώδιο του Λέοντα (αφορά Υδροχόους του Β&Γ/δεκαημέρου) εξαντλεί όλες τις καλές προθέσεις σας για συνεννόηση, αφού άλλα λέτε και άλλα καταλαβαίνουν οι απέναντι σας.

Έτσι τον Αύγουστο σας βρίσκουν οι εκλείψεις με κουρασμένο το νευρικό σας σύστημα και εσείς θα πρέπει να κάνετε γιόγκα κάθε μέρα, για να αντέξετε το αλαλούμ γύρο σας ή να πάρετε τις βουνοκορφές, για να μην σας βρίσκει κανείς.

Το χιούμορ όμως που είναι το όπλο σας και με αυτό θα παλέψετε τους απέναντι σας σε κάθε περίπτωση. Ωστόσο θα έχετε δει και την άλλη μεριά των ανθρώπων, που θα σας κάνει σοφότερους.

Τον Σεπτέμβριο πορεύεστε στα απόνερα των εκλείψεων και προσπαθείτε να συναρμολογήσετε τις σκέψεις σας, για να σκαφτείτε σοβαρά τα πρακτικά σας θέματα και τους επαγγελματικούς σας στόχους.

Τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο η ανάδρομη Αφροδίτη(5.10-16.11.2018) σας βρίσκει να προσπαθείτε να βάλετε σε μία τάξη τα οικονομικά σας ή τις συναισθηματικές σας υποθέσεις (αφορά Υδροχόους του Α/δεκαημέρου).

Από τα μέσα του Νοέμβρη αρχίζετε να ελέγχετε την ζωή σας. Ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη πια, σας δίνει ευκαιρίες και σας επιτρέπει να κάνετε σχέδια και πάλι για το επόμενο διάστημα.

Τον Δεκέμβριο προσέξτε μόνο τα έξοδα σας, να μην είναι ανεξέλεγκτα και ετοιμαστείτε για τον επόμενο χρόνο, που θα σας βρει έτοιμους για τις μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας.

Καλή χρονιά με αγάπη, υπομονή, σοφία και περίσκεψη!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

23.12.2018

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s