ΙΧΘΥΣ: Ετήσιες προβλέψεις 2018

ΙΧΘΥΣ (10)

Η σκληρότητα της εποχής μας, σας βρίσκει την τελευταία πενταετία αρκετά μπερδεμένους και προβληματισμένους, αφού έτσι και αλλιώς δεν είστε από τα ζώδια που πατάτε και με τα δύο πόδια τους στην γη.

Είναι πολύ σκληρή η πραγματικότητα για εσάς που ονειρεύεστε ένα κόσμο γεμάτο ειρήνη, αγάπη αλληλεγγύη και ομορφιά. Αυτούς τους καιρούς όμως, όλοι θα ήθελαν να μπορούν να ονειρεύονται σαν και εσάς, μια πιο όμορφη πραγματικότητα για τον κόσμο που τυχαίνει να έχει τα χάλια του, όσο ποτέ άλλοτε.

Επομένως είστε και λίγο προνομιούχοι, αφού έχετε τον Ποσειδώνα πλανήτη του ονείρου της συμπόνοιας και της φαντασίωσης μέσα στο ζώδιο σας, που σας βοηθάει να φεύγετε όταν κάτι δεν σας αρέσει. Βέβαια εφόσον η φυγή σας είναι δημιουργική, μέσα από την τέχνη, ή την συμπόνια για τους ταλαιπωρημένους και κατατρεγμένους που δημιούργησε η παγκόσμια κρίση αξιών κυρίως, και βέβαια όχι η φυγή μέσα από ουσίες, που καταστρέφουν τον άνθρωπο, όσο και οι πόλεμοι.

Τρία χρόνια σας ταλαιπώρησε ο Κρόνος και σας μπέρδεψε, αφού θέλατε να προχωρήσετε επαγγελματικά, αλλά οι συνθήκες στον έξω κόσμο ήταν πολύ εχθρικές για την δική σας ψυχοσύνθεση.

Η αστάθεια και οι ανατροπές στα οικονομικά σας, θα συνεχίσουν για λίγο ακόμα, αλλά μετά προς το τέλος αυτού του χρόνου, θα ανακαλύψετε ότι αρχίζετε να σκέφτεστε διαφορετικά και θα αρχίσετε να βάζετε πιο ρεαλιστικούς στόχους, για να μπορείτε να τους πετυχαίνετε.

Η αλλαγή στις σκέψεις και αποφάσεις σας, πολύ πιθανόν να αλλάξουν μέσα από επιμόρφωση τεχνολογική, που αν την αποκτήσετε θα σας βοηθήσει να τακτοποιηθείτε ευκολότερα επαγγελματικά.

Η πολύ δυνατή φαντασία που είναι το όπλο σας, θα σας βοηθήσει να ανοίξετε νέους δρόμους άβατους μέχρι τώρα για τους πολλούς.

Αυτή θα είναι μια ήσυχη χρονιά για εσάς και θα σας επιτρέψει να ασχοληθείτε με τους στόχους σας πιο σοβαρά. Είστε από τα ζώδια που δεν τους επηρεάζουν εφέτος ιδιαίτερα ούτε οι εκλείψεις, ούτε οι ανάδρομοι πλανήτες, έτσι μπορείτε να είστε στον δικό σας κόσμο ανενόχλητοι.

Ο Ιανουάριος σας βρίσκει να σκέφτεσθε να σπουδάσετε κάτι καινούργιο, για να αποκτήσετε εφόδια και να μπορέσετε να βάλετε σε μία νέα βάση τους στόχους σας.

Τον Φεβρουάριο κρατάτε κρυφά τα συναισθηματικά σας θέματα και απορρίπτεται βοήθειες, από άτομα που θέλουν να σας βοηθήσουν στα επαγγελματικά σας θέματα, επειδή δεν είναι αυτό που ψάχνετε ακριβώς. Ίσως όμως να πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και να μην κλείνετε πόρτες τους δύσκολους αυτούς καιρούς.

Τον Μάρτιο η πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο σας στις 18.2.2018, σας φέρνει μια ερωτική απογοήτευση αλλά σας βοηθάει να εμβαθύνεται και να σκεφθείτε, μήπως δεν πρέπει να είστε τόσο ευκολόπιστοι και ονειροπόλοι (αφορά Ιχθύες του Β/δεκαημέρου).

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 17.3.2018 σας βρίσκει αποφασισμένους να ξεκινήσετε κάτι που να αυξήσει τα έσοδά σας, έστω και περιστασιακά και να συνεχίσετε να ελπίζεται σε κάτι καλύτερο, που μπορεί να έλθει και από το εξωτερικό ή το διαδίκτυο (αφορά Ιχθύες του Γ/δεκαημέρου).

Τον Απρίλιο συμβαίνουν γεγονότα στο φιλικό σας περιβάλλον, που σας στεναχωρούν. Πολύ πιθανόν να δώσετε τέλος σε κάποιες φιλικές σας σχέσεις ή να αποχωρήσετε απογοητευμένοι από ομάδες όπου ανήκατε.

Τον Μάιο και τον Ιούνιο η καθημερινότητα σας είναι χαλαρή, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ενώ μια εσωτερική αισιοδοξία σας δίνει φτερά για να κάνετε όνειρα για το μέλλον.

Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ένας καινούργιος έρωτας σας κάνει να πετάτε στα σύννεφα, που για κάποιο λόγο τον κρατάτε κρυφό. Ο ανάδρομος Άρης (26.6-27.8.2018) σας βρίσκει να έχετε ενοχές και σας χαλάει το όνειρο. Περνάτε όμως ένα όμορφο καλοκαίρι που θα το θυμάστε για καιρό.

Τον Σεπτέμβριο είναι μήνας προσαρμογής και ο Οκτώβριος με την ανάδρομη Αφροδίτη (5.10-16.11.2018) πολύ πιθανή μία επιστροφή μιας παλιάς σχέση να σας αναστατώσει.

Τον Νοέμβριο ο ανάδρομος Ερμής (17.11-6.12.2018) σας μπερδεύει στις αποφάσεις, που πιθανόν να πρέπει να πάρετε και σας καθυστερεί κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Ο Δεκέμβριος σας αποχαιρετά με καινούργιες σχέσεις, με προοπτικές επαγγελματικής ανάπτυξης και σίγουρα με πιο κατασταλαγμένες αποφάσεις για το μέλλον σας.

Καλή χρονιά σας εύχομαι και να την ευχαριστηθείτε!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

23.12.2018

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s