ΤΟΞΟΤΗΣ: Ετήσιες προβλέψεις 2018

21765328_10155720723786726_6328782252938640620_n

Η ανάγκη σας να αλλάξετε τα δημιουργικά σας σχέδια εδώ και μια εξαετία, και οι διαψεύσεις και οι παγίδες που δεν είχατε σταθμίσει επαρκώς, σας έφεραν πολλές στεναχώριες και περιορισμούς, στους ρυθμούς που είχατε από τα προηγούμενα χρόνια στην ζωή σας.

Όλη η σύγχυση της τελευταίας τριετίας σας άγγιξε άμεσα. Όλοι οι εξωτερικοί παράγοντες και οι οικονομικές ανατροπές που προέκυψαν, σας έθιξαν και σας περιόρισαν την ελευθερία σας, κάτι δύσκολο για την ιδιοσυγκρασία και τον χαρακτήρα σας.

Ωστόσο βγήκατε σοφότεροι από όλη αυτήν την φουρτούνα και τώρα έρχεται αυτή η χρονιά, να σας προτρέψει να χρησιμοποιήσετε την σοφία που αποκτήσατε, ώστε να είστε από αυτούς, που πρέπει να προπορευθούν στις αλλαγές και στο καινούργιο που έρχεται σε συνέχεια του παλιού.

Η συχνότερη επαφή με τον εσωτερικό σας εαυτό τον τελευταίο χρόνο, σας έκανε να τον πείσετε ότι ο εξωτερικός περιορισμός μπορεί να μετατραπεί σε αυτοπεριορισμό και αυτό να είναι ευκολότερο για εσάς, που σας φοβίζουν οι παρεμβάσεις στην ατομική σας ελευθερία.

Τώρα είστε ώριμοι για να πειραματιστείτε και με τις αξίες της ζωής σας, δηλαδή να διαλογιστείτε και να αποφασίσετε τι πραγματικά θέλετε και έχει αξία στην ζωή σας, ώστε να παλέψετε για αυτό. Ακόμη και αναθεωρώντας αυτά που πιστεύατε μέχρι τώρα.

Τα επόμενα χρόνια θα βιώσετε ανακατατάξεις στην καθημερινότητα σας και αυτή η χρονιά θα είναι ένα δείγμα, για το τι μπορεί να περιμένουν οι άλλοι από εσάς. Η συμπαράσταση και η συμπόνοια στους οικείους σας, θα είναι μία πηγή εσωτερικής ικανοποίησης και καθημερινής χαράς.

Τα περιορισμένα οικονομικά σας, θα σας ωθήσουν να ανακαλύψετε καινούργιες πηγές εσόδων, ακόμη και αν χρειαστεί να κάνετε δουλειές που δεν φανταζόσασταν πριν.

Ωστόσο είστε από τους δυνατούς του ζωδιακού και μπορείτε να ανοίγεται δρόμους, τόσο για εσάς όσο και για τους δικούς σας ανθρώπους.

Η αισιοδοξία και η θετική σας διάθεση για να παλέψετε, θα ανταμειφθεί αυτή την χρονιά.

Τον Ιανουάριο σκέφτεστε σοβαρά την οικονομική σας κατάσταση και αποφασίζετε προς το τέλος του μήνα να δράσετε, αφού έχετε βιώσει μια εσωτερική διαμάχη με τον εαυτό σας όλο τον μήνα, για το πόσο θα περιορισθεί η ελευθερίας σας.

Τον Φεβρουάριο τα ψέμματα είναι το θέμα σας. Τα ψέμματα που ανακαλύπτεται από τους δικούς σας ανθρώπους ή τα ψέμματα που λέτε στον εαυτό σας για να τον παρακινήσετε να δράσει, ίσως και τα δύο (αφορά Τοξότες του Β/δεκαημέρου).

Ωστόσο την καθημερινή σας ατμόσφαιρα ελαφρώνει η επαφή σας με τους γνωστούς και φίλους σας, ενώ ευχάριστες μετακινήσεις και επικοινωνίες σας κάνουν να ξεχνιέστε και να περνάτε όμορφα.

Τον Μάρτιο μια ξαφνική πρόταση σας ανοίγει ορίζοντες και σας βρίσκει ευχάριστα προβληματισμένους (αφορά Τοξότες του Γ/δεκαημέρου).

Η οικογενειακή καθημερινότητα σας δίνει χαρά και ασχολείσθε με αγάπη με τους δικούς σας ανθρώπους και τα προβλήματα τους, χωρίς να καταπιέζεστε. Τα αισθηματικά σας θέματα σας δίνουν χαρά και ικανοποίηση.

Τον Απρίλιο μάχες δίνεται για τα οικονομικά σας και πολλοί ίσως αλλάξετε πηγές εσόδων, αφήνοντας τις παλιές και ψάχνοντας για καινούργιες.

Τον Μάιο και τον Ιούνιο μια καθημερινότητα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, λίγο η δουλειά, λίγο ο ερωτικός σας σύντροφος, λίγο η οικογένεια, όλα κυλάνε ευχάριστα.

Τέλος Ιουλίου με την αναδρομή του Άρη, θα πρέπει να προσέξετε λίγο στις μετακινήσεις σας, αλλά και τα λόγια που ανταλλάσσετε, που πιθανόν να είναι φορτισμένα και να βρεθείτε προ εκπλήξεων. Ίσως να μην έχετε καμία διάθεση να τσακωθείτε, αλλά οι άλλοι να σας προκαλέσουν και εσείς να ενδώσετε.

Τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο περνάτε όμορφο καλοκαίρι, το πιθανότερο με λιγότερα χρήματα στην τσέπη, αλλά εσείς ξέρετε να περνάτε καλά όπου και αν σας βολέψουν.

Τον Οκτώβριο ένας έρωτας σας κτυπά την πόρτα, ίσως και από το παρελθόν και σας προβληματίζει.

Φυσικά τον κρατάτε κρυφό, αφού η ανάδρομη Αφροδίτη σας προκαλεί και σας αναστατώνει.

Τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο μήνες των γενεθλίων σας, ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο σας (8.11.2018) και σας απογειώνει την αισιοδοξία, όμως παράλληλα ο ανάδρομος Ερμής που γίνεται στο ζώδιο σας (17.11-6.12.2018) δεν σας αφήνει να προγραμματίσετε ακόμη τίποτα.

Η βιασύνη δεν σας ωφελεί και η σύνεση πρέπει να επικρατήσει, αφού από εδώ και πέρα θα μπορείτε να ανοίξετε τα φτερά σας έτσι και αλλιώς (αφορά Τοξότες του Α/δεκαημέρου).

Καλή χρονιά σας εύχομαι και χαρίστε λίγη από την αισιοδοξία σας και στους άλλους!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

22.12.2018

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s