ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ετήσιες προβλέψεις 2018

21768101_10155720723486726_1960676954619519743_n

Σημαντική η εξαετία που πέρασε για εσάς τους Σκορπιούς, με πολλές ανατροπές στον εργασιακό σας χώρο, την καθημερινότητα σας, αλλά και στην επικοινωνία με τον εσωτερικό σας εαυτό.

Η αναθεώρηση της επιφύλαξης που είχατε να αφεθείτε στον έρωτα, αλλά κυρίως με τα όρια που βάζατε τόσο στον εαυτό σας, όσο και στους ανθρώπους οι οποίοι αποτελούσαν τον περίγυρο σας, σας έκαναν να ωριμάσετε περισσότερο.

Ακόμα και τα όρια που μάθατε να βάζετε στον εαυτό σας σχετικά με τον τρόπο που είχατε συνηθίσει να ξοδεύεται τα χρήματα και τα αισθήματα σας, σας έκανε διαφορετικούς.

Από αυτή την χρονιά ξεκινάει μια νέα φάση στην ζωή σας, όπου οι ανατροπές θα γίνουν κυρίως στην αντίληψη που είχατε μέχρι τώρα για την συντροφικότητα και την συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων.

Παράλληλα θα δοκιμασθεί ο τρόπος που μοιράζεται τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας, που για εσάς τους Σκορπιούς είναι ένα δύσκολο κεφάλαιο, αφού δεν σας αρέσει να σκέφτεσθε δυνατά για να σας ακούν οι υπόλοιποι.

Αυτό όμως είναι το σημαντικότερο κεφάλαιο για εσάς, δηλαδή η σωστή επικοινωνία τόσο των συναισθημάτων σας, όσο και των αποφάσεων σας, ώστε για να μην έχετε ανατροπές και εμπόδια στις συνεργασίες και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Η χρονιά αυτή θα είναι γεμάτη προκλήσεις για εσάς και την δυναμική φύση σας, τόσο ευχάριστα όσο και δύσκολα εφόσον δεν θα συντονίζεστε με τους άλλους γύρο σας.

Ο Δίας που θα βρίσκεται σχεδόν όλο τον χρόνο στο ζώδιο σας θα σας ανοίξει πολλές πόρτες και στο χέρι σας θα είναι να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες ή να τις αφήσετε να φύγουν.

Οι εκλείψεις που θα γίνουν εφέτος, θα σας αφορούν έμμεσα σε θέματα επαγγελματικά ή οικογενειακά, που θα πρέπει να διαχειριστείτε με τον πιο διπλωματικό τρόπο.

Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος θα σας βρει να διεκδικείτε αυτά που σας αναλογούν και αυτό θα γίνει εύκολα, εφόσον θα το ζητήσετε με αποτελεσματικό επικοινωνιακά τρόπο. Οι συγκυρίες είναι ευνοϊκές για εσάς και θα πρέπει να τις επωφεληθείτε.

Από τον Μάρτιο που ο Δίας γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο σας, και θα είναι ανάδρομος μέχρι τον Ιούλιο, θα πρέπει να προσέξετε τις υπερβολές, από τις οποίες μπορεί να παρασυρθείτε ίσως από την κακή εκτίμηση των καταστάσεων που θα σας απασχολούν, κυρίως σε νομικά θέματα ή κερδοσκοπικά παιχνίδια (αφορά Σκορπιούς του Β&Γ/δεκαημέρου).

Τον Απρίλιο προσέξτε τους λεκτικούς διαξιφισμούς που θα έχετε, γιατί μετά θα είναι δύσκολο να τα συμμαζέψετε. Ωστόσο η τύχη είναι με το μέρος σας, εφόσον δεν κάνετε υπερβολές.

Τον Μάιο οι Σκορπιοί του Α/δεκαημέρου προσέξτε την αντιδραστικότητα σας και τα μικροατυχήματα που μπορεί να προκύψουν από τον εκνευρισμό σας.

Παράλληλα όμως για όλους, αυτόν τον μήνα, υπάρχει μία διάθεση αισιοδοξίας και θετικής διάθεσης και όλα σας πάνε καλά.

Τον Ιούνιο, είναι ευνοϊκή περίοδος για να ρυθμίσετε χρέη και εκκρεμότητες πιθανόν νομικές,

Ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα είναι πολύ ευχάριστο ή και επιτυχείς συνεργασίες μπορεί να προκύψουν με το εξωτερικό.

Τον Ιούλιο, ο ανάδρομος Άρης σας φέρνει πίσω υποθέσεις με οικογενειακά ζητήματα που σας πονοκεφαλιάζουν, αλλά ωστόσο σας αποζημιώνει τόσο η αναγνώριση των προσπαθειών σας, όσο και η επαγγελματική σας καταξίωση.

Τον Αύγουστο οι Σκορπιοί του Α/δεκαημέρου με την έκλειψη σελήνης που θα γίνει 27.7.2018 και θα σας επηρεάσει, προσέξτε τι θα πετάξετε και τι θα κρατήσετε στην ζωή σας, τόσο από ανθρώπους όσο και από καταστάσεις.

Η ατμόσφαιρα θα είναι τεταμένη και η ψυχραιμία σας θα πρέπει να σας κάνει να σκεφθείτε με σύνεση. Αν ακούσετε την διαίσθηση σας δεν θα βρεθείτε ζημιωμένοι, αλλά θα πρέπει να είστε και ρεαλιστές και αντικειμενικοί για να βγείτε κερδισμένοι.

Τον Σεπτέμβριο, οι ανατροπές δεν θα πρέπει να σας ταράξουν, γιατί θα πρέπει να είστε εστιασμένοι στους στόχους σας, αφού οι ευκαιρίες δεν θα υπάρχουν για πάντα.

Τον Οκτώβριο η ανάδρομη Αφροδίτη και τον Νοέμβριο ο ανάδρομος Ερμής θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τα συναισθηματικά σας θέματα, που ίσως πρέπει να επαναξιολογήσετε.

Καινούργιες σχέσεις μπαίνουν στην ζωή σας, ή παλιές επιστρέφουν με καινούργιες προοπτικές.

Τον Δεκέμβριο ένας έρωτας είναι στην καρδιά και στο μυαλό σας, ενώ τα οικονομικά σας βελτιώνονται και αυτό σας δίνει φτερά, για να ξεκινήσετε με χαρά τον νέο χρόνο που έρχεται.

Καλή χρονιά φίλοι μου, και να την χαρείτε όσο μπορείτε!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

22.12.2018

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s