ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Ετήσιες προβλέψεις 2018

21768272_10155720724131726_1034545462975095941_n

Οι μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας την τελευταία πενταετία, σας ανάγκασε να σκληρύνετε και να βλέπετε όλες τις πλευρές των θεμάτων με μεγάλη προσοχή και προβληματισμό, κάθε φορά που επρόκειτο να πάρετε μια απόφαση.

Οι ενοχές σας μήπως κάτι δεν κάνατε εσείς καλά, σας έκανε πολλές φορές να βρεθείτε μόνοι με τις σκέψεις σας και να κάνετε εσωτερική αντιπαράθεση και αυτοέλεγχο τις πράξεις σας, γεγονός βέβαια που σας έκανε σοφότερους και εσωτερικά ωριμότερους.

Οι ανατροπές που συνέβησαν στον οικογενειακό σας τομέα, σας ανάγκασαν να πάρετε περισσότερες ευθύνες και από αυτές που αντέχετε. Ωστόσο οι δοκιμασίες είναι για τους δυνατούς και εσείς τα καταφέρατε.

Η χρονιά που καλωσορίζουμε με δέος όλοι, εσάς δεν σας τρομάζει γιατί είστε από αυτούς που δεν σταμάτησαν να προσπαθούν και σίγουρα είστε μερικά μέτρα πιο μπροστά από τους άλλους, λόγω της επιπλέον αντοχής και προσπάθεια που καταβάλατε.

Οι εκλείψεις της χρονιάς αυτής δεν σας επηρεάζουν γενικώς, παρά μάλλον σας διευκολύνουν να πάρετε αποφάσεις και να τελειώσετε με αρρωστημένες καταστάσεις που υπάρχουν στην ζωή σας.

Ιδιαίτερα σας επηρεάζει η έκλειψη Ηλίου στις 13.7.2018, όταν πιθανόν θέλοντας να κάνετε μία νέα αρχή, δεν θα διστάσετε να αφήσετε στο παρελθόν, σχέσεις και συνεργασίες που δοκιμάστηκαν και δεν άντεξαν στον χρόνο (αφορά Αιγόκερους γεννημένους στην αρχή του Β/δεκαημέρου).

Ο Δίας σας βοηθάει στους στόχους και τα σχέδια σας για τα επόμενα χρόνια, βάζοντας σε ενέργεια την διαίσθηση σας, για να πάρετε τις σωστότερες αποφάσεις.

Ο δε Κρόνος στο ζώδιο σας και ο Ουρανός στον Ταύρο για τα επόμενα χρόνια, θα σας βοηθήσει να κάνετε ολοκαίνουργιο, το παλιό, σίγουρο, και δοκιμασμένο.

Ο Ιανουάριος σας βρίσκει με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας (αφορά Αιγόκερους του Γ/δεκαημέρου), με αιτήματα για μια νέα αρχή με γνώμονα την λογική να συνεργάζεται με το συναίσθημα και σκοπό την δημιουργία σχέσεων με αμοιβαίο συμφέρον.

Μεγάλες ευκαιρίες για αμοιβαίο κέρδος θα σας παρουσιασθούν και θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε (αφορά Αιγόκερους του Β/δεκαημέρου).

Ο Φεβρουάριος είναι μήνας διευθετήσεων των οικονομικών σας θεμάτων. Νέες πηγές εσόδων είναι πιθανόν να προκύψουν και να σας δώσουν ικανοποίηση.

Τον Μάρτιο χαλαρώνεται με φίλους και γνωστούς και περνάτε καλά. Πολύ πιθανή μία νέα γνωριμία σε κάποιο ταξιδάκι να εξελιχθεί σε συναισθηματική σχέση.

Ο Απρίλιος θα είναι ένας δύσκολος μήνας για εσάς γιατί θα πρέπει να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στο παρελθόν σας και αυτό δεν θα γίνει με εύκολο τρόπο, αφού θα χρειαστεί να δοθεί ένα τέλος σε μία κατάσταση που χρονίζει και δεν σας αφήνει να προχωρήσετε στις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται (αφορά Αιγόκερους της αρχής του Γ/δεκαημέρου).

Παράλληλα ο ανάδρομος Ερμής (23.3-15.4.2018) δεν βοηθάει να συνεννοηθείτε και να καταλήξετε σε αποφάσεις αφού σας πισωγυρίζει στο παρελθόν και σας αποπροσανατολίζει (αφορά Αιγόκερους του Α&Β/δεκαημέρου).

Τον Μάιο οι καταστάσεις που σας ενδιαφέρουν παίρνουν τον δρόμο τους και η καθημερινότητα σας κυλάει όμορφα.

Τον Ιούνιο συνεργασίες και οικονομικά θέματα είναι στις προτεραιότητες σας, ενώ κάποιες αλλαγές σας ξαφνιάζουν ευχάριστα. Μία καινούργια σχέση σας ανανεώνει.

Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο ο ανάδρομος Άρης μέσα από τον Υδροχόο(26.6-27.8.2018) σας πισωγυρίζει σε θέματα ενοχλητικά για τους καλοκαιρινούς μήνες ξεκούρασης, που τόσο έχετε ανάγκη.

Τέλος Αυγούστου, επανέρχονται πρόσωπα στην ζωή σας και σας ξαναγυρίζουν πίσω ενοχλητικά, σε θέματα που για εσάς έχουν τελειώσει (αφορά Αιγόκερους του Γ/δεκαημέρου).

Τον Σεπτέμβριο για τρίτη φορά σας παρουσιάζονται ευκαιρίες και αυτή την φορά θα πρέπει να τις αρπάξετε, αν τις δύο προηγούμενες το είχατε αναβάλλει. Τώρα ίσως είστε πιο κατασταλαγμένοι για να πάρετε αποφάσεις.

Καινούργιες γνώσεις και γνωριμίες σας ανοίγουν τους ορίζοντες.

Τον Οκτώβριο και Νοέμβριο η ανάδρομη Αφροδίτη σας αναγκάζει να επανεξετάσετε τους συνεργάτες σας ή κάποιους φίλους, που έχετε κοινά οικονομικά θέματα να λύσετε και σας αναστατώνουν με διαφωνίες που θα πρέπει να διαχειριστείτε.

Αν ανήκετε σε ομάδες πολύ πιθανόν το ανακάτωμα να γίνει μέσα στην ομάδα και να συμμετέχετε θέλετε δεν θέλετε, στις τυχόν διαφωνίες.

Τον Δεκέμβριο ο χρόνος κλείνει με θετικό πρόσημο, γιατί θα είστε έτοιμοι να αναλάβετε ευθύνες που θα σας φέρουν και τα ανάλογα θετικά αποτελέσματα, όλων των προσπαθειών που κάνατε μέσα στον χρόνο που πέρασε.

Ένας καινούργιος κύκλος σας περιμένει για να αποδείξετε για άλλη μια φορά, ότι όποιος προσπαθεί έχει και τα ανάλογα υλικά κέρδη ή ίσως και ηθικά που σας εξασφαλίζουν την εσωτερική πληρότητα!

Καλή χρονιά να έχετε!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

23.12.2018

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s