ΖΥΓΟΣ: Ετήσιες προβλέψεις 2018

21766504_10155720723061726_3744794349900428319_n

Μετά από μία θυελλώδη ανατροπή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις την τελευταία πενταετία, έρχεται το 2018 για να σας δώσει να καταλάβετε ότι τελικά η μόνη σίγουρη σχέση με τον άλλον, είναι ο ίδιος ο εαυτός σας. Ο εαυτός σας είναι ο άλλος που αποζητάτε και αυτός θα είναι πάντα εκεί.

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες, που είναι ότι σημαντικότερο για εσάς ήταν το πεδίο των ανατροπών, είτε αυτές ήταν με το ταίρι σας, είτε με άτομα του οικογενειακού η του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος.

Η οικονομική κρίση ήταν η αιτία να καταλάβετε ποιοι πραγματικά είναι δίπλα σας από το φιλικό ή το συγγενικό σας περιβάλλον.

Η χρονιά που πέρασε ίσως σας απάλλαξε από σχέσεις, που δεν τολμούσατε να διαταράξετε και τελικά οι εξωτερικές καταστάσεις σας διευκόλυναν, να διαλύσετε για να προχωρήσετε στην ζωή σας.

Τώρα είστε έτοιμοι να εδραιώσετε τις δικές σας αξίες και να στηθείτε στα πόδια σας χτίζοντας τα δικά σας θεμέλια, τόσο στον τρόπο που θα εξασφαλίζεται μελλοντικά τις δικές σας πηγές εσόδων, όσο και στα δημιουργικά σας ενδιαφέροντα, που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τις κρυμμένες σας δυνατότητες.

Η χρονιά αυτή θα είναι πιο ήσυχη για εσάς, σχετικά με τον προηγούμενο χρόνο, αφού ούτε οι εκλείψεις τις χρονιάς επηρεάζουν ιδιαίτερα το ζώδιο σας, ούτε και οι πλανήτες έχουν ιδιαίτερα δύσκολες όψεις, που να σας επηρεάζουν.

Οι τομείς που θα σας απασχολήσουν θα είναι περισσότερο τα ερωτικά σας και τα οικονομικά σας ζητήματα, που θα έρχονται από το παρελθόν για να σας ταράξουν την ησυχία.

Τον Ιανουάριο πολλές μετακινήσεις και δυναμικές διεκδικήσεις νέων οικονομικών πόρων, θα είναι στο προσκήνιο και στα ενδιαφέροντα σας. Το οικογενειακό σας περιβάλλον ίσως σας βοηθήσει σε αυτή σας την προσπάθεια.

Τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο κοντινά ταξιδάκια και φλερτάκια σας χαλαρώνουν και περνάτε όμορφα.

Τον Απρίλιο θα σας απασχολήσουν όχι και τόσο ευχάριστα οικογενειακά θέματα, που θα πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να τα διαχειριστείτε με διπλωματικότητα (αφορά Ζυγούς του Α& Γ/δεκαημέρου).

Σπασμωδικές αντιδράσεις δεν θα βοηθήσουν, ωστόσο θα κληθείτε να λύσετε θέματα που χρονίζουν και τώρα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε. Ο ανάδρομος Ερμής απέναντι από το ζώδιο σας θα σας δυσκολέψει να συνεννοηθείτε με τους άλλους ή τον σύντροφό σας.

Ο Μάιος και ο Ιούνιος κυλάνε όμορφα, με διάφορα κοινωνικά ενδιαφέροντα και λύσεις των προβλημάτων που προϋπάρχουν ή προκύπτουν.

Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο ο ανάδρομος Άρης από τον Υδροχόο, έρχεται να σας αναζωπυρώσει τον ερωτικό σας τομέα. Αν είστε καλλιτέχνες το δημιουργικό σας δαιμόνιο θα οργιάσει. Αν είστε γονείς μην πιέζεται τα παιδιά σας, γιατί θα έχετε επαναστάσεις.

Για αρκετούς ένας νέος έρωτας θα πάει και θα έρχεται, αλλά δεν θα σταθεροποιείτε, ή ένας παλιός έρωτας που θα ξαναγυρίσει, θα σας αναστατώσει.

Η ηλιακή έκλειψη στις 13.7.2018 θα επηρεάσει την κοινωνική σας προβολή και την καριέρα σας. Θα πρέπει επίσης να προσέξετε πως θα διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο, οικονομικές εκκρεμότητες που πιθανόν να αφορούν την οικογένεια σας ή την πατρική περιουσία σας (αφορά Ζυγούς του Α/δεκαημέρου).

Τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο περνάτε ένα όμορφο καλοκαίρι, διασκεδάζοντας με πολλές κοινωνικές και φιλικές παρέες. Οι ερωτευμένοι χαίρεστε τον έρωτά σας κρυφά ή φανερά.

Τον Οκτώβριο η Νέα Σελήνη στις 9.10.2018 που γίνεται στο ζώδιο σας (αφορά Ζυγούς του Β/δεκαημέρου), σας βρίσκει ερωτευμένους αλλά και οικονομικά ικανοποιημένους, αφού νέες πηγές εσόδων έχουν προστεθεί στα οικονομικά σας.

Αυτή η Νέα Σελήνη σας βρίσκει με περισσότερη αισιοδοξία και καλή διάθεση, για να ξεκινήσετε κάτι δημιουργικό που θα σας γεμίσει και ψυχολογικά.

Ωστόσο προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας, γιατί η ανάδρομη Αφροδίτη γυρίζει τον Νοέμβριο στο ζώδιο σας και μπορεί να σας κάνει σπάταλους, νάρκισσους και αδρανείς στα θέματα τα οικονομικά ή τα συναισθηματικά σας.

Τον Δεκέμβριο η χρονιά τελειώνει όμορφα και θετικά και σας αποχαιρετά με θετικά αποτελέσματα. Στο χέρι σας είναι να τα προχωρήσετε και να τα πάτε παρακάτω.

Καλή χρονιά σας εύχομαι!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

20.12.2018

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s