ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ετήσιες προβλέψεις 2018

21766596_10155720722746726_4061472657954753908_n

Αν αναλογισθείτε τι άλλαξε στον εαυτό σας την τελευταία εξαετία, σίγουρα είναι ή κοσμοθεωρίας σας για το χρήμα και γενικά τις αξίες της ζωής.

Πιστεύατε ότι όταν έχεις φροντίσει να έχεις κάτι στην άκρη, έχεις εξασφαλισμένη την υλική σου ασφάλεια και μπορείς να φροντίζεις ήρεμος για όλα τα υπόλοιπα.

Στον συναισθηματικό τομέα πιστεύεται ότι υπάρχει το ιδανικό ταίρι κάπου για εσάς και το φαντάζεσθε να έρχεται να σας βρίσκει, για να σας εξασφαλίσει την ασφάλεια υλικά και συναισθηματικά.

Όμως όλο το εξωτερικό σκηνικό σας διέψευσε και νιώσατε προδομένοι και απογοητευμένοι, όχι μόνο εσείς βέβαια. Σε εσάς όμως που τα θέλετε όλα τακτοποιημένα στην ζωή σας είχε ιδιαίτερη βαρύτητα όλη αυτή η αστάθεια και το ψέμα που υπήρξε γύρο μας.

Αυτή την χρονιά λοιπόν θα είσαστε από τους ευνοημένους των εξωτερικών καταστάσεων γιατί η τάξη που θα απαιτηθεί από όλους μας, δεν θα σας ζορίσει όπως τους υπόλοιπους, αφού αυτό είναι το δυνατό σας προτέρημα.

Η μετεκπαίδευση που θα ζητηθεί μέσα από τα καινούργια δεδομένα της τεχνολογίας, θα είναι κάτι που θα το κάνετε ευχαρίστως. Έτσι θα είσθε από αυτούς που θα μπορούν να κάνουν καινούργιες δημιουργικές δράσεις τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και την καθημερινότητα με την βοήθεια της τεχνολογίας.

Ενα άλλο κέρδος που σας έμεινε από το εξωτερικό αλαλούμ, είναι ότι μάθατε να στηρίζεστε στα δικά σας πόδια και ανακαλύψατε εσωτερικές δημιουργικές δυνάμεις που τις είχατε κρυμμένες βαθιά.

Εφέτος οι εκλείψεις και οι ανάδρομοι πλανήτες που ζορίζουν όλους τους υπόλοιπους, εσάς δεν σας επηρεάζουν αρνητικά, οπότε μπορείτε να διευθετήσετε τα προγράμματα σας ευκολότερα.

Τον Ιανουάριο τα ερωτικά σας είναι στο προσκήνιο και σας απασχολούν ευχάριστα. Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη και οι συζητήσεις περί πάντων ατελείωτες.

Τον Φεβρουάριο μικροπροβλήματα στην οικογένεια σας βγάζουν από τα νερά σας, ενώ η ενέργεια και η το ενδιαφέρον σας στρέφεται στον χώρο της εργασίας σας.

Ευχάριστη καθημερινότητα αν εξαιρέσουμε μικρο καυγάδες στο σπίτι με τους οικείους σας από ψέμματα που ανακαλύπτετε (αφορά Παρθένους του Β/δεκαημέρου).

Τον Μάρτιο – Απρίλιο μια σχέση έρχεται να σας δώσει χαρά, που όμως δεν θα έχει την έγκριση των οικείων σας, με αποτέλεσμα να σας χαλάσει την διάθεση.

Τον Απρίλη ένα ταξίδι στο εξωτερικό είναι πολύ πιθανό ίσως και για επαγγελματικούς λόγους.

Τον Μάιο η κοινωνική σας ζωή είναι όμορφη και σας δίνει χαρά, ενώ στον ερωτικό τομέα σας διασκεδάζει να παίζετε παιχνίδια δύναμης.

Τον Ιούνιο – Ιούλιο και τον Αύγουστο ο ανάδρομος Άρης (26.6-27.8.2018) σας βρίσκει με ενοχλητικά θέματα στην εργασία σας. Παράλληλα όμως η αισθηματική σας ζωή, σας κρατά το ενδιαφέρον.

Η Πανσέληνος 26.8.2018 γίνεται στο ζώδιο σας και είναι πολύ ευνοϊκή, για να υλοποιήσετε ότι θα σας απασχολεί εκείνο το διάστημα (αφορά Παρθένους του Α/δεκαημέρου). Τα συναισθηματικά σας σε πολύ καλή φάση. Ενα ευχάριστο καλοκαίρι λοιπόν σας περιμένει.

Τον Σεπτέμβριο η Νέα Σελήνη (9.9.2018) που γίνεται στο ζώδιο σας σας προτρέπει να κάνετε, ότι από καιρό ετοιμάζεται και ήλθε τώρα η ώρα της υλοποίησης (αφορά Παρθένους του Β/δεκαημέρου).

Τον Οκτώβριο – Νοέμβριου με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό (5.10-16.11.2018) μια παλιά ερωτική ιστορία σας απασχολεί και σας βγάζει από τα νερά σας (αφορά Παρθένους του Α/δεκαημέρου).

Τον Δεκέμβριο είστε σε πολύ καλή φάση τόσο συναισθηματική, όσο και οικονομική. Το τέλος του χρόνου σας βρίσκει αισιόδοξους, δυνατούς και ερωτευμένους.

Καλή χρονιά να έχετε!

Αλέκα  Δουζίνα – Στυλιανού

16.12.2017

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s