ΛΕΩΝ: Ετήσιες προβλέψεις 2018

22046455_10155720722021726_8671446494085545323_n

‘Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες’ πόσο μάλλον για εσάς τους Λέοντες, που η αφθονία και η γκλαμουριά είναι το ζητούμενο στην ζωή σας.

Η γενικότερη δύσκολη οικονομική κατάσταση των τελευταίων ετών, σας δυσκόλεψε ιδιαίτερα αφού η φτώχεια και η μιζέρια, είναι από αυτά που δεν αντέχετε.

Πολλές οι στερήσεις, που σας έφεραν τα τελευταία χρόνια και μεγάλη η στεναχώρια, κάθε φορά που βάζατε το χέρι στην τσέπη και αυτή ήταν άδεια.

Η λιτότητα λοιπόν, είναι το μάθημα σας για τα επόμενα τρία χρόνια, με μια καθημερινότητα πιο μετρημένη από αυτήν που είχατε συνηθίσει τόσα χρόνια.

Ωστόσο η δημιουργικότητα σας και η θετική σας άποψη για την ζωή, μπορεί να σας δώσει μεγάλες ευκαιρίες ακόμα και στους δύσκολους αυτούς καιρούς.

Είστε από αυτούς που μπορούν να συνεχίσουν να δημιουργούν προσπερνώντας με ευκολία τα εμπόδια.

Τόσο οι ανάδρομοι πλανήτες όσο και οι εκλείψεις αυτής της χρονιάς θα σας αναγκάσουν μέσα από εξωτερικά γεγονότα, να πάρετε μια άλλη θέση σε καταστάσεις, που μέχρι τώρα συντηρούσατε.

Οι αλλαγές θα είναι επιτακτικές και θα επαναστατήσετε πολλές φορές σπάζοντας δεσμούς με σχέσεις ετών, που δεν σας χρειάζονται πια, γιατί σας εμποδίζουν να προχωρήσετε μπροστά.

Αλλαγές όμως θα κάνετε και στους επαγγελματικούς σας στόχους, αλλά και στον τρόπο που προβάλλεστε κοινωνικά προς τα έξω, τα επόμενα χρόνια.

Αν έχετε μαζέψει γνώσεις πρωτοπόρες, ίσως και τεχνολογικές, είναι καιρός να τις αξιοποιήσετε. Σίγουρα βέβαια, για να πετύχετε οποιοδήποτε στόχο, θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά και μεθοδικά, όμως η ικανοποίηση και η αυτοπεποίθηση που θα αποκτήσετε, θα σας κάνει πιο δυνατούς και αποφασιστικούς.

Ο Ιανουάριος για εσάς είναι μήνας εργασίας και χαράς. Καλείσθε όμως να οργανώσετε την ροή της ημέρας σας, ώστε να μην αγχώνεστε. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να γίνονται όλα με μία σειρά αργά αλλά αποτελεσματικά.

Στο τέλος του μήνα (31.1.2018) η σεληνιακή έκλειψη θα επηρεάσει το ζώδιο σας, με διάφορες υποθέσεις κυρίως συναισθηματικές που θα πρέπει να τις επανεξετάσετε. Πολύ πιθανό να έχετε διενέξεις για οικονομικά θέματα μέσα στην οικογένεια, που θα σας στεναχωρήσουν (αφορά Λέοντες του Α&Β/δεκαημέρου).

Τον Φεβρουάριο πολύ πιθανή μια συνεργασία που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε κάτι όμορφο.

Τα ερωτικά σας ενδιαφέροντα έχουν τον πρωτεύοντα λόγο και φυσικά ευνοούνται για να περάσετε καλά.

Ο Μάρτιος είναι μήνας εκκίνησης για εσάς που θέλετε να ξεκινήσετε μια αλλαγή στην ζωή σας (αφορά Λέοντες του Γ/δεκαημέρου). Για τους υπόλοιπους οι έρωτες και τα πάθη είναι στο φόρτε τους.

Τον Απρίλιο προσέξτε την υγεία σας και και τα μικροατυχήματα από βιασύνη και εκνευρισμούς.

Τον Μάιο ίσως δώσετε τέλος σε καταστάσεις που σας εκνευρίζουν και σας περιορίζουν (αφορά Λέοντες του Α/δεκαημέρου).

Από τον Ιούνιο με τον ανάδρομο Άρη (26.6-27.8.2018) απέναντι από το ζώδιο σας (αφορά Λέοντες του Α/δεκαημέρου) ξεκινάει μία ένταση στις σχέσεις σας, την οποία καλείσθε να αντιμετωπίσετε με σύνεση και προσοχή, γιατί οι εκρήξεις μπορεί να είναι ανεξέλεγκτες τόσο από την μεριά σας, όσο και από τους άλλους.

Η ανάγκη σας για αλλαγές είναι πια πολύ μεγάλη και δεν δέχεστε κανένα είδους εμπόδιο στον δρόμο σας.

Ο Ιούλιος θα είναι ένας δύσκολος μήνας για εσάς (αφορά Λέοντες του Β&Γ/δεκαημέρου) γιατί ο ανάδρομος Ερμής θα σας αναγκάσει να επανεξετάσετε πολλά θέματα και θα σας φέρει πολλές καθυστερήσεις και προβλήματα από το παρελθόν.

Στο τέλος του μήνα η ολική σεληνιακή έκλειψη (27.7.2018) θα δώσει τέλος σε σχέσεις φιλικές ή συνεργασιακές με σκληρό τρόπο και απρόβλεπτες αντιδράσεις εκατέρωθεν (αφορά Λέοντες του Α/δεκαημέρου).

Τον Αύγουστο η ηλιακή έκλειψη (11.8.2018) που γίνεται και αυτή στο ζώδιο σας (αφορά Λέοντες του Β/δεκαημέρου), σας βρίσκει έτοιμους να παλέψετε με οποιονδήποτε σταθεί εμπόδιο στον δρόμο σας.

Ο ανάδρομος Άρης, και ο ανάδρομος Ερμής μαζί με την ηλιακή, έκλειψη είναι ενα εκρηκτικό μείγμα για όλους, πόσο μάλλον για εσάς που επηρεάζει άμεσα το ζώδιο σας.

Χρειάζεται σύνεση, ανοχή και υπομονή μέχρι να κατασταλάξουν οι καταστάσεις και να αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά τα πράγματα.

Ο Σεπτέμβριος έχει τα απόνερα της Αυγουστιάτικης φουρτούνας και σας ζητά να επανεξετάσετε και να σκεφτείτε ποιες είναι οι πραγματικές αξίες για εσάς και τι είναι αυτό που θέλετε για να νοιώθετε ευτυχείς.

Τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο τον αφιερώνετε στην οικογένεια σας ενώ δεν αποκλείονται μικρές αποδράσεις να σας δώσουν χαρά και ξεκούραση.

Τον Δεκέμβριο ένας έρωτας μπορεί να σας δώσει χαρά και ευτυχία.

Αποχαιρετάτε λοιπόν, τον χρόνο αυτό με πολλές εμπειρίες και είστε έτοιμοι ψυχολογικά να κάνετε το μεγάλο άλμα στην ζωή σας.

Καλή χρονιά σας εύχομαι!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

16.12.2017

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s