ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ετήσιες προβλέψεις 2018

22007353_10155720722026726_4480000232957373123_n

Η επταετία που πέρασε σας έμαθε ότι οι στενοχώριες και τα προβλήματα της οικογένειας δεν έχουν τελειωμό.

Σαν κολόνα του σπιτιού που είστε δεχθήκατε όλες τις εξωτερικές αλλαγές προσπαθώντας να προστατεύσετε τους γονείς, τα παιδιά και τον σύντροφο και υπήρξαμε ο μπροστάρης, προσπαθώντας να συμπαρασταθείτε και να απαλλάξετε πολλές φορές τους δικούς σας ανθρώπους, από τις στεναχώριες και τα προβλήματα.

Σίγουρα ο καθένας σας, έβγαλε τα συμπεράσματα του μέσα από αυτά που πέρασε.

Ίσως το μάθημα που πήρατε και θα πρέπει να το επεξεργαστείτε για τα επόμενα χρόνια είναι ότι δεν θα πρέπει να παίρνετε τις ευθύνες των άλλων, γιατί έχετε και εσείς κάποιες αντοχές, που δεν πρέπει να τις παραβιάζετε.

Είναι δύσκολο να ζητάτε ξαφνικά από τους άλλους, να πάρουν τις ευθύνες τους και να γίνουν υπεύθυνοι της πραγματικότητας τους, όταν εσείς τους κάνατε αδρανείς με την υπερπροστασία σας.

Από αυτή την χρονιά λοιπόν ίσως μέσα από συγκρούσεις και δυσαρέσκειες θα αρχίσετε να ασχολείσθε με τους προσωπικούς σας στόχους, που τους αφήσατε πίσω υπηρετώντας της ανάγκες των άλλων.

Αυτή η στάση σας σίγουρα θα σας φέρει σε σύγκρουση με τον σύντροφο σας πρωτίστως, αφού με αυτόν θα πρέπει να μοιραστείτε τις ευθύνες, για την λύση των όποιων προβλημάτων έχουν προκύψει.

Ενδιαφέρουσα λοιπόν χρονιά για εσάς τους Καρκίνους αφού από την μια πλευρά θα νιώθετε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο και από την άλλη θα έχετε συγκρούσεις και εμπόδια από τους άλλους, που θα πρέπει να τους εξηγείτε τις προθέσεις και τα σχέδια σας.

Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος σας βρίσκει με μια καλή διάθεση και την ανάγκη να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Η καθημερινότητα με πολλά ενδιαφέροντα και η ανάγκη σας για μια ερωτική συντροφιά μεγάλη.

Τον Μάρτιο – Απρίλιο ο ανάδρομος Ερμής (23.3-15.4.2018) θα σας φέρει διάφορες καθυστερήσεις και άλυτα προβλήματα τα οποία καλείσθε να λύσετε.

Τα επαγγελματικά σας θέματα σας αναγκάζουν να επανεξετάσετε διάφορα θέματα και ίσως χρειαστεί να δώσετε τέλος σε επαγγελματικές συνεργασίες, προκειμένου να μπορέσετε να προχωρήσετε σε κάτι δημιουργικό, που θα σας ανοίξει τους ορίζοντες (αφορά Καρκίνους του Α/δεκαημέρου).

Δύσκολη περίοδος σε όποιον τομέα ο καθένας έχει να δώσει μια μάχη, η οποία θα έχει σίγουρα και παράπλευρες απώλειες (αφορά Καρκίνους του Γ/δεκαημέρου).

Τον Μάιο η αισιόδοξη στάση σας στα προβλήματα, η ανάγκη σας για αλλαγές στην ζωή σας και κυρίως η αυτοπεποίθηση σας. είναι τα εφόδια που έχετε για να διεκδικήσετε καινούργιες προοπτικές στην ζωή σας (αφορά Καρκίνους του Β/δεκαημέρου).

Τον Ιούνιο διάφορες αποκαλύψεις σας ταράζουν την ηρεμία και σας αναγκάζουν να δείξετε την σκληρή πλευρά του εαυτού σας.

Η Πανσέληνος στις 28.6.2018 που γίνεται στο ζώδιο σας, σας καλεί να επανεξετάσετε πρόσωπα και καταστάσεις (αφορά Καρκίνους του Α/δεκαημέρου).

Ο Ιούλιος είναι ένας δύσκολος μήνας για εσάς, δεδομένου ότι γίνεται η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σας (13.7.2018) και σας αναγκάζει να ξεκαθαρίσετε πολλές εκκρεμότητες (αφορά Καρκίνους του Β&Γ/δεκαημέρου).

Τα οικονομικά θα είναι το κυρίως θέμα σας, όπου θα πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις και να ξεκινήσετε κάτι που να σας εκφράζει και να σας φέρει έσοδα, τα οποία σας είναι απαραίτητα όσο ποτέ.

Τον Αύγουστο ο ανάδρομος Άρης (26.6-27.8.2018) δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα και σας κάνει υπερδιεκδικητικούς κυρίως σε οικονομικά θέματα (αφορά Καρκίνους του Γ/δεκαημέρου).

Ωστόσο οι καλοκαιρινές διακοπές, σας επιτρέπουν να κάνετε όνειρα και να χαλαρώνεται ίσως και με ένα καινούργιο φλερτ που μπορεί να γίνει και έρωτας (αφορά Καρκίνους του Β/δεκαημέρου).

Ο Σεπτέμβριος σας βρίσκει να κάνετε απολογισμούς, να σκέφτεσθε τις δικές σας ανάγκες, και να κοινοποιείτε τις προσδοκίες σας από τους άλλους.

Τον Οκτώβριο και τον Νοέμβρη η ανάδρομη Αφροδίτη (5.10-16.11.2018), η οποία επηρεάζει τέλος Νοέμβρη το ζώδιο σας (αφορά Καρκίνους του Γ/δεκαημέρου), σας φέρνει στο προσκήνιο παλιές αισθηματικές υποθέσεις ή οικονομικά θέματα με την ακίνητη περιουσία σας, αλλά σας στέλνει και βοήθεια από πρόσωπα κλειδιά που μπορούν να σας βοηθήσουν.

Ο Δεκέμβριος είναι ένας όμορφος μήνας για εσάς πολύ δημιουργικός με όμορφη διάθεση και χαλαρή καθημερινότητα.

Καλή χρονιά σας εύχομαι και να αγαπάτε τον εαυτό σας!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

16.12.2017

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s