ΤΑΥΡΟΣ: Ετήσιες προβλέψεις 2018

22007563_10155720722161726_3751319749183552634_n

Οι ανατροπές που σας δοκίμασαν την τελευταία εξαετία, σας έμαθαν ότι τίποτε δεν μπορεί να μείνει σταθερό, παρόλο που αυτό επιζητάτε για να νιώθετε ήρεμοι και ασφαλείς.

Οι ανατροπές που έγιναν τόσο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις όσο και στα οικονομικά του συντρόφου σας ή της οικογένεια σας, σας ανάγκασαν να δείτε τα πράγματα με διαφορετικό μάτι.

Τις αλλαγές που σκέφτεσθε τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν τολμούσατε να κάνετε, θα τις κάνετε με μεγάλη ευχαρίστηση αυτό τον χρόνο, δεδομένου ότι κάτι έχει αλλάξει μέσα σας και νιώθετε την ανάγκη της αλλαγής των πάντων, από την εμφάνιση σας, τον επαγγελματικό σας προσανατολισμό, μέχρι και τον τρόπο που βλέπετε την ζωή και τις αξίες της.

Μια καινούργια φιλοσοφική διάθεση, σας κάνει περισσότερο ανοικτούς στην περιπέτεια που λέγεται ζωή. Οι αλλαγές που συμβαίνουν μέσα σας, έχουν αντίκτυπο και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, και είστε έτοιμοι να υποδεχθείτε έναν μεγάλο έρωτα, που θα σας αλλάξει την κοσμοθεωρία σας.

Είστε έτοιμοι να αλλάξετε ακόμα και τόπο διαμονής, προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας.

Η μετεκπαίδευση που πιθανόν να χρειαστείτε για να βελτιώσετε τον τρόπο της εργασίας και να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, είναι μια πιθανότητα που δεν την αποκλείετε στα άμεσα σχέδια σας.

Αυτό τον χρόνο λίγο οι εκλείψεις, λίγο οι ανάδρομοι σας δημιουργούν διάφορα οικογενειακά προβλήματα, τα οποία θα σας αποσπάσουν την προσοχή και δεν θα μπορείτε να αφοσιωθείτε καθαρά στους επαγγελματικούς σας στόχους.

Ωστόσο μέσα από προβλήματα μεν, καλή διάθεση και πείσμα δε, θα καταφέρετε να υλοποιήσετε αρκετούς στόχους σας, και να αξιοποιήσετε την Νέα Σελήνης της 15ης Μαΐου, που γίνεται στο ζώδιο σας και έχει μια ιδιαίτερη δυναμική σε σχέση με τα επαγγελματικά σας, αλλά και την κοινωνική σας προβολή, στα πλαίσια των αλλαγών που καλείσθε να κάνετε.

Ο Ιανουάριος, Φεβρουάριος και ο Μάρτιος κυλάνε ήσυχα χωρίς ιδιαίτερες προκλήσεις και σας ετοιμάζουν ψυχολογικά για τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται στην ζωή σας.

Θέματα σπουδών, επιμόρφωσης, λύσεις νομικών θεμάτων, γνωριμίες από το εξωτερικό, καριέρα και κοινωνικότητα είναι αυτά που σας απασχολούν ευχάριστα.

Τα συναισθηματικά σας αυτό το τρίμηνο έχουν το στοιχείο του πάθους και της ονειροπόλησης.

Τον Απρίλιο καλείσθε να δώσετε έναν αγώνα από θέματα κυρίως νομικά, που ίσως είχατε παραβλέψει ή υποτιμήσει και τώρα σας ζητάνε να ασχοληθείτε με αυτά (αφορά Ταύρους του Α/δεκαημέρου).

Για τους μαθητές πιθανόν να πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο, για τις εξετάσεις που θα δώσετε.

Η πανσέληνος στις 30.4.2018 σας αφορά άμεσα με όλη την δυναμική της και σας καλεί να επανεξετάσετε πρόσωπα και καταστάσεις (αφορά Ταύρους του Γ/δεκαημέρου).

Ο Μάιος μήνας των γενεθλίων σας για τους περισσότερους, σας φέρνει καινούργια έσοδα και σας ζητά μεγαλύτερη προσπάθεια στον επαγγελματικό σας τομέα.

Ξαφνικά εμπόδια σας ταράζουν αλλά τα αντιμετωπίζετε με μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Ο Ιούνιος θα είναι για εσάς ένας μήνας γεμάτος εκπλήξεις, θα περάσετε όμορφα με τους φίλους σας παλιούς και καινούργιους και θα ανταλλάσσετε ιδέες και απόψεις για τα οικονομικά θέματα κυρίως.

Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο λόγω του ανάδρομου Άρη (26.6-27.8.2018) που θα βρίσκεται στον δέκατο ηλιακό σας οίκο, θα θέλετε να ξεκουραστείτε και να διασκεδάσετε με την οικογένεια σας ή το ταίρι σας πηγαίνοντας διακοπές, αλλά θέματα που αφορούν την καριέρα και το μέλλον σας, θα σας απασχολούν και δεν θα σας αφήνουν να χαλαρώσετε (αφορά Ταύρους του Α/δεκαημέρου).

Τον Σεπτέμβριο προσπαθείτε να βάλετε μία τάξη στα γεγονότα που εξελίσσονται και σας αναστατώνουν και να δώσετε λύσεις, ίσως και σε νομικά θέματα που έχετε σε εκκρεμότητα, ή άλλες υποθέσεις που σας έφεραν πίσω στα σχέδια σας.

Τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο η ανάδρομη Αφροδίτη σας επαναφέρει σχέσεις από το παρελθόν ή παλιούς συνεργάτες που τους βλέπετε με καινούργιο μάτι πια, αφού και εσείς έχετε αναθεώρηση αρκετές από τις πεποιθήσεις σας τον χρόνο που πέρασε (αφορά Ταύρους του Α/δεκαημέρου).

Τον Δεκέμβριο ο ανάδρομος Ερμής αναγκάζει μερικούς από εσάς να αναθεωρήσετε συμφωνίες και υποσχέσεις (αφορά Ταύρους του Γ/δεκαημέρου) και να θέσετε εκ νέου όνειρα και στόχους (αφορά Ταύρους του Β/δεκαημέρου).

Ο χρόνος τελειώνει αρκετά εποικοδομητικά για εσάς που θα έχετε πάρει το μήνυμα, ότι οι αλλαγές είναι απαραίτητες και όσο να θέλετε να τις αποφύγετε θα πρέπει να τις αποδεχθείτε ή να τις προκαλέσετε από μόνοι σας!

Καλή χρονιά σας εύχομαι!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

15.12.2017

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s