ΔΙΔΥΜΟΣ: Ετήσιες προβλέψεις 2018

22045717_10155720722006726_5128434076277331274_n

Κάνοντας μια αναδρομή μέσα σας για το διάστημα της τελευταίας επταετίας θα διαπιστώσετε ότι πολλά κομμάτια του παλιού σας εαυτού έχουν ήδη πεθάνει, απλά εσείς τα συντηρείτε επειδή νομίζεται ότι δεν μπορείτε χωρίς αυτά. Αυτή την χρονιά όμως θα αρχίσετε να αποτινάζεται ότι δεν σας χρειάζεται που σας κρατά δέσμιους στο παρελθόν.

Οι αλλαγές θα έλθουν μέσα από πόνο και ανασφάλεια και οι καταστάσεις θα σας υποχρεώσουν να τις αποδεχθείτε. Παλιά χρέη συναισθηματικά ή οικονομικά θα πρέπει να ρυθμισθούν για να προχωρήσετε παρακάτω, ώστε να στήσετε και να ζήσετε τα δικά σας όνειρα.

Θα πρέπει να επιζητήσετε τις αλλαγές και να κάνετε την καθημερινότητα σας ενδιαφέρουσα και συναρπαστική χωρίς να περιμένετε να έλθουν οι αλλαγές μόνες τους, γιατί τότε θα σας βρίσκουν απροετοίμαστους και θα σας ξαφνιάζουν, ταράζοντας την εσωτερική σας ασφάλεια.

Το καλύτερο βέβαια είναι να επιζητήσετε τις εσωτερικές σας αλλαγές, να τις αποδεχθείτε και να τις αγαπήσετε.

Μετά από χρόνια θα ευγνωμονείτε το σύμπαν για ότι σας συμβεί τώρα γιατί θα είναι η αιτία μιας μόνιμης ριζικής αλλαγής μέσα σας.

Τον Ιανουάριο τακτοποιείτε εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως και παλεύεται την καθημερινότητα με καλή διάθεση και αισιοδοξία δίνοντας την ενέργειά σας στην εργασίας σας, με το αντίστοιχο αντάλλαγμα.

Τον Φεβρουάριο μέσα σε κλίμα ανταγωνισμού και αντιπαράθεσης με τους συνεργάτες σας ή το ταίρι σας, προσπαθείτε να διευρύνετε τους ορίζοντες σας μέσα από γνωριμίες με καινούργιους ανθρώπους, που θεωρείτε ότι μπορεί να σας ανοίξουν δρόμους στο μέλλον.

Αν έχετε σχέσεις με το εξωτερικό, σας ανοίγονται ευκαιρίες που θα πρέπει να αρπάξετε και να τις αξιοποιήσετε, αφού προσέξετε και τις τυχόν παγίδες που μπορεί να κρύβουν (αφορά Δίδυμους του Β/δεκαημέρου).

Τον Μάρτιο θα σας απασχολήσουν θέματα της καριέρας των στόχων και των οραμάτων σας, ωστόσο θα πρέπει να παλέψετε για αυτά.

Τον Απρίλιο θα δώσετε ένα τέλος σε μία κατάσταση που σας έχει ταλαιπωρήσει και θα γνωρίσετε νέους φίλους με τους οποίους θα περάσετε όμορφα. Πολύ πιθανή μια καινούργια ερωτική σχέση να μπει στην ζωή σας, αλλά θα την κρατήσετε κρυφή.

Τον Μάιο με την Πανσέληνο (29.5.2018) που γίνεται στο ζώδιο σας τακτοποιείτε υποχρεώσεις αφού τα έσοδα σας θα αυξηθούν ανέλπιστα (αφορά Δίδυμους του Α/δεκαημέρου).

Τον Ιούνιο η Νέα Σελήνη (13.6.2018) που γίνεται στο ζώδιο σας σας προτρέπει να κάνετε μια αρχή με καινούργιες γνωριμίες και πολύ πιθανό να ταξιδέψετε στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.

Ο ανάδρομος Άρης (26.6-27.8.2018) δεν σας επηρεάζει αρνητικά αλλά θα πρέπει να προσέχετε στις μετακινήσεις σας και στην οδήγηση.

Τον Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο περνάτε ένα όμορφο καλοκαίρι χαλαρά με διάφορα ενδιαφέροντα, θετική διάθεση και πολλές ερωτικές επιτυχίες.

Τον Οκτώβριο και Νοέμβρη η ανάδρομη Αφροδίτη (5.10-16.11.2018) σας αναστατώνει με κάποια σχέση παλιά που ίσως θέλει να μπει ξανά στην ζωή σας, και εσείς προβληματίζεστε, γιατί από την μια σας κολακεύει και από την άλλη σας φοβίζει.

Τέλος Νοέμβρη θα πρέπει να προσέξετε την βιασύνη και να ελέγξετε τον παρορμητισμό σας σε θέματα επαγγελματικά κυρίως, γιατί κρύβουν παγίδες (αφορά Δίδυμους του Α/δεκαημέρου).

Τον Δεκέμβριο που ο Δίας περνάει στον Τοξότη, ίσως σκεφθείτε την σχέση με άλλη οπτική και πάρετε απόφαση δέσμευσης, η οποία σίγουρα θα σας αλλάξει την κοσμοθεωρία σας για αυτήν.

Να έχετε μια καλή χρονιά!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

15.12.2017

,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s