ΚΡΙΟΣ: Ετήσιες προβλέψεις 2018

21767909_10155720721566726_1350767413377689327_n

Μετά από μία επταετία ανατροπών και αλλαγών στην ζωή σας, έρχεται αυτή η χρονιά για να κάνετε τις τελευταίες αλλαγές, από μόνοι σας πια!

Η καριέρα σας και η διευθέτηση των υποχρεώσεων σας, θα είναι αυτό που θα σας απασχολήσει και θα πρέπει να δώσετε την προσοχή και την ενέργεια σας, για να προχωρήσετε στις οριστικές αλλαγές στην ζωή σας.

Οι στόχοι σας για τους οποίους πρέπει να παλέψετε, όπως εσείς ξέρετε να κάνετε καλά, θα πρέπει να είναι συντονισμένοι με τους καιρούς και τις τρέχουσες εξελίξεις, έτσι ώστε να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για να προχωρήσετε.

Ο Απρίλιος που είναι μήνας των γενεθλίων σας. θα σας βρει έτοιμους να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που σας οπισθοδρόμησαν μέχρι τώρα, ώστε να ξαναδείτε τα πράγματα που εξελίσσονται μέσα από μια καινούργια οπτική (αφορά Κριούς του Α/δεκαημέρου).

Ωστόσο ο ανάδρομος Ερμής του Απριλίου, σας βρίσκει να πελαγοδρομείτε και να διστάζετε για τις όποιες αποφάσεις πρέπει να πάρετε, αλλά και να παλέψετε για αυτές (αφορά τους Κριούς του Β/δεκαημέρου).

Η Νέα Σελήνη στις 16 Απρίλη, σας καλεί να ξεκινήσετε με θάρρος, για ότι έχετε σχεδιάσει τους προηγούμενους μήνες (αφορά τους Κριούς του Γ/δεκαημέρου).

Οι Ιανουάριος – Φεβρουάριος είναι μήνες για να ετοιμαστείτε για δράση και να αφήσετε την εσωστρέφεια και τους δισταγμούς, αφού εσείς γνωρίζεται πολύ καλά τι θα πει παλεύω για να πετύχω.

Ο Μάρτιος με τον ανάδρομο Ερμή (23.3-15.4.2018) να επηρεάζει το ζώδιο σας, θα σας αναγκάσει να ξανασκεφτείτε πιο σοβαρά τις όποιες αποφάσεις θέλετε να πάρετε (αφορά τους Κριούς του Α & Β/δεκαημέρου).

Ωστόσο θα πρέπει να τολμήσετε ότι καινούργιο και πρωτοποριακό έχετε στο νου σας (αφορά τους Κριούς του Γ/δεκαημέρου).

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας σας και από αυτόν τον χρόνο θα έχετε μαζί σας και τον Χείρωνα, που θα μπει στο Ζώδιο σας, οπότε θα σας βοηθήσει εκτός των άλλων ενδιαφερόντων που θα σας απασχολούν, να εστιαστείτε στους στόχους σας, με ένα τρόπο πιο σοφό, δηλαδή χωρίς να χρειάζεται να πληγώνετε και να πληγώνεστε (αφορά τους Κριούς Α/δεκαημέρου).

Ο Μάιος – Ιούνιος σας βρίσκει πολύ κοινωνικούς και επικοινωνιακούς, με πολλά ενδιαφέροντα και πρόθυμους συμμάχους στα σχέδια σας, τα οποία όμως θα πρέπει να υλοποιήσετε εσείς.

Τον Ιούλιο – Αύγουστο με τον ανάδρομο Άρη (26.6-27.8.2018) στον Υδροχόο, καλείσθε να επανεξετάσετε τους στόχους σας, με μεγαλύτερη προσοχή και να χαλιναγωγήσετε την βιασύνη σας.

Κάποιες συνεργασίες που σχεδιάζετε ίσως θέλουν τον χρόνο τους, για να ωριμάσουν καλύτερα οι εξωτερικές καταστάσεις, με τρόπο πιο αργό βέβαια για τα δικά σας δεδομένα.

Ωστόσο αυτό το διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να απασχοληθείτε με θέματα της οικογένεια σας. Αλλά και οι αισθηματικές σας υποθέσεις που είναι πολύ ευνοϊκές αυτό το διάστημα, θα σας παροτρύνουν να περάσετε ένα καλοκαίρι χαλαρό, διασκεδάζοντας με φίλους ή το ταίρι σας.

Ευκαιρία λοιπόν να κάνετε όνειρα χαλαρώνοντας λίγο από τα σοβαρά που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα.

Ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος είναι μήνες προσαρμογής, αφού θα πρέπει να αφήσετε τις χαρές και τους έρωτες για να ασχοληθείτε με τους στόχους σας και πάλι.

Ο Νοέμβριος με την αναδρομή της Αφροδίτης, σας αναγκάζει να ασχοληθείτε με θέματα σχέσεων και συνεργασιών, που πολύ πιθανόν να έχετε σε εκκρεμότητα και πρέπει να διευθετήσετε. Ίσως σας απασχολήσουν και κάποιες νομικές υποθέσεις με θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν.

Τον Δεκέμβριο ξαναγυρίζει για λίγο ο ανάδρομος Ουρανός στο ζώδιο σας και αναστατώσει την ροή της καθημερινότητας σας (αφορά Κριούς του Γ/δεκαημέρου).

Ίσως να νιώθεται μπερδεμένοι και να αναρωτιέστε αν έχετε τελειώσει με τις παλιές αμαρτίες σας, αλλά από τον άλλη νοιώθετε αισιόδοξοι και πιο δυνατοί από τον χρόνο που πέρασε, και είστε έτοιμοι να υποδεχθείτε τον καινούργιο.

Καλή και δημιουργική Χρονιά!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

14.12.2017

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s