Πανσέληνος 6.9.2017

 

20376048_1241030119375545_8332144698876425611_n

Η πανσέληνος του Σεπτέμβρη γίνεται στις 6.9.2017 στις 10.03′ το πρωί ώρα Ελλάδος, στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, με την σελήνη στις 13.53′ των Ιχθύων.

Με συντεταγμένες Αθηνών δημιουργείται ένας χάρτης με ωροσκόπο στις 20.16′ του Ζυγού και μεσουράνημα στις 23.07′ του Καρκίνου.

Ένας αρκετά δυναμικός χάρτης που μας προϊδεάζει για ένα δεκαπενθήμερο αρκετά έντονο με ενδιαφέρουσες εξελίξεις, τόσο στην πολιτική σκηνή της χώρας μας, όσο και στην προσωπική μας ζωή, αφού μας θυμίζει τους στόχους και τις επιθυμίες μας, που θα πρέπει να τους βάλουμε σε εφαρμογή ή να τους αναθεωρήσουμε από την αρχή.

Παρατηρώντας και αναλύοντας τον χάρτη της Πανσελήνου επισημαίνουμε ότι, η Πανσέληνος γίνεται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, τον άξονα της προσφοράς και της υλοποίησης των ονείρων και των ιδανικών.

Πανσέληνος 6,9,02017

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία του χάρτη είναι η άμεση εμπλοκή των φώτων της Πανσελήνου με τον παντοδύναμο, λόγω θέσης Ποσειδώνα ο οποίος και αυτός μας προτρέπει στην αξία της προσφοράς και της καθαρής αγάπης χωρίς όρους.

Η Αφροδίτη και αυτή μέσα από τον Λέοντα μας προτρέπει σε δημιουργικές δραστηριότητες, προκειμένου να χαρούμε μοιράζοντας τον χρόνο μας με χαρούμενες συντροφιές, ώστε να απολαύσουμε όσο ακόμα μπορούμε, τα παιχνίδια και τις διασκεδάσεις, που μας επιτρέπει το μικρό καλοκαιράκι του Σεπτέμβρη.

Το ίδιο αίτημα στον συγκεκριμένο χάρτη έχει και η Σελήνη με τον Ποσειδώνα που βρίσκονται στον πέμπτο οίκο της χαράς και της διασκέδασης, και μας προτρέπει να χαλαρώσουμε και να ονειρευτούμε λίγο ακόμα λόγω καλοκαιριού, ακόμα και αν ξέρουμε ότι ζούμε στις αυταπάτες μας, ενώ στην πραγματικότητα μας περιμένει ένα δύσκολο φθινόπωρο.

Σε αυτή την Πανσέληνο όμως πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η εμπλοκή του Ουρανού με τα φώτα, τον Ποσειδώνα, αλλά και τον στάσιμο από την πρόσφατη αναδρομή του Ερμή, ο οποίος τριγωνίζει τον Ουρανό μέσα από τον τερματισμό του στην αναιρετική μοίρα του Λέοντα.

Ο Ουρανός περιμένοντας τον Ερμή, που ήταν ανάδρομος το τελευταίο εικοσαήμερο, απαιτεί εδώ και τώρα αποφάσεις και καλοσχεδιασμένα συγκεκριμένα πλάνα, για αλλαγές που να είναι υλοποιήσιμες και να μην έχουν τον χαρακτήρα του αόριστου και του ουτοπικού.

Σε αυτό είναι πρόθυμος να βοηθήσει και ο Αρης που μόλις μπήκε στην Παρθένο, και είναι έτοιμος για δράση επάνω σε ρεαλιστικά πλάνα.

Ο Δίας ευνοεί ότι έχει να κάνει με συνεργασίες και ομαδοποιήσεις ατόμων με κοινούς σκοπούς και μέσα από την ευνοϊκότερη θέση του Ζυγού, φέρνει τύχη, ευκολία και καλή διάθεση.

Ανακεφαλαιώνοντας θα έλεγα, ότι σε προσωπική βάση είναι μία όμορφη Πανσέληνος, που μας καλεί να ξεχωρίσουμε το ιδανικό από το πραγματικό, δηλαδή αυτό που μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα από πολλή δουλειά, αλλά και το πλάνο του να έχει το στοιχείο του καινούργιου και του εφικτού.

Λίγη χαλάρωση ακόμα αλλά μετά με τον ερχομό της Νέας Σελήνης στις 20.9.207 σηκώνουμε τα μανίκια, και ξεκινάμε δράση βασιζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις, μέσα από τα καινούργια δεδομένα.

Στο πολιτικό σκηνικό πολλές αλλαγές και επανενώσεις δυνάμεων, που δεν πείθουν πια με τις ψεύτικες και αόριστες υποσχέσεις παρά μόνο με συγκεκριμένες προτάσεις και ρεαλιστικούς στόχους.

Θα κριθούν πολύ αυστηρά από τον λαό αν τα επιχειρήματά τους περιέχουν δηλητήριο για τον αντίπαλο και όχι σοβαρότητα και συγκεκριμένες υλοποιήσιμες προτάσεις, γιατί η γελοιοποίηση τους πια είναι δεδομένη, αλλά και η αυστηρή αντιμετώπιση που θα δεχθούν από την πολύπαθο Ελληνικό λαό σίγουρη και σύντομη.

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s