Τρομοκρατικό κτύπημα στη Γέφυρα του Λονδίνου 3.6.2017

 

8378610-3x2-940x627

Πόσο μιλάει ένας χάρτης? Μιλάει…. εμείς όμως πόσο μπορούμε να τον ακούσουμε επακριβώς?

Απλά είναι σχεδόν αδύνατο να προβλέψεις τις λεπτομέρειες, γιατί συμμετέχουν πάντα πολλοί παράγοντες, που είναι δύσκολο να τους αξιολογήσεις με μία ιδανική σειρά προτεραιότητας, για να βγάλεις ένα ασφαλές συμπέρασμα εκ των προτέρων.

Δεδομένου ότι πρέπει να συνυπολογίσεις πολλούς παράγοντες, τους οποίους βλέπεις εκ των υστέρων πεντακάθαρα…..αλλά ως παρατήρηση και μελέτη……και δύσκολα υποψιάζεσαι την ακρίβεια τους….επειδή ίσως έχεις ακόμα πολλά να μάθεις, από τα άστρα και τα μηνύματά τους!

Δημιουργώντας λοιπόν ένα χάρτη με συντεταγμένες Λονδίνου, στις 3.6.2017 και στις 22.08′ ώρα Λονδίνου, έχουμε ένα ωροσκόπο στις 11.13′ του Αιγόκερω και μεσουράνημα στις 16.50′ του Σκορπιού, που μας φωτογραφίζει με λεπτομέρειες το πιο πρόσφατο τρομοκρατικό κτύπημα στην καρδιά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Σελήνη υπεύθυνη για την χρονική στιγμή του συμβάντος, είναι στις 11.25′ του Ζυγού σε ακριβέστατο τετράγωνο με τον ωροσκόπο, ο οποίος καθορίζει βέβαια τον τόπο και τον χρόνο του συμβάντος. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία στον Ζυγό, σημαίνει και ώρα διασκέδασης και χαλάρωσης.

Ο Ήλιος που καθορίζει την ημέρα του συμβάντος στην 13η μοίρα των Διδύμων σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία, στον πέμπτο οίκο, οίκο της διασκέδασης και της χαράς, αλλά και σε ακριβές τετράγωνο με τον κλήρο της τύχης, δηλαδή της ατυχίας στην προκειμένη περίπτωση.

Tromokratiko ktipima London 3.6.2017

Όμως ο Ήλιος έχει και ένα ταυ τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τον κλήρο της τύχης, που σίγουρα είναι υπεύθυνος για το χάος αλλά και την σύγχυση που προκάλεσε, καθώς και την αδυναμία της αυτόματης αντίδρασης του κόσμου.

Επίσης ο Ήλιος σε εμπλοκή με δύσκολη όψη με τον Ουρανό και την Αφροδίτη, που είναι υπεύθυνος για όλες τις αναταραχές του τελευταίου διαστήματος, βρίσκεται μέσα στον τρίτο οίκο του συγκεκριμένου χάρτη, οίκο της μετακίνησης και της επικοινωνίας.

Ίσως όμως και λόγω του τριγώνου του Ηλίου με τον Δία να απετράπησαν τα χειρότερα, γιατί φαντάζομαι ότι δεν ξέρουμε και το πραγματικό μέγεθος του κινδύνου από αυτήν την τρομοκρατική επίθεση.

Ο Ερμής χορηγός του Ηλίου αυτής της ημέρας, βρίσκεται στον Ταύρο σε εμπλοκή με όψη χιαστί, με τον Κρόνο κυβερνήτη του ωροσκόπου, δηλαδή μια δύσκολη μέρα για χαλάρωση και διασκέδαση.

Να υπενθυμίσω ότι ο Κρόνος, ως μεγάλος δάσκαλος μέσα από την πορεία του στον Τοξότη, αναδεικνύει όλες τις φανατικές θρησκευτικές και ιδεολογικές θέσεις. Τώρα όμως μέσα από την ανάδρομη πορεία του, φέρνει επανειλημμένως θέματα του παρελθόντος που χρονίζουν αλλά δεν λύνονται.

Αυτήν την στιγμή ο Ερμής σε αντιπαραλληλία με το μεσουράνημα του Σκορπιού μυρίζει θάνατο. Μην ξεχνάμε ότι σημειολογικά το κτύπημα έγινε επάνω σε μια γέφυρα όπου ο κόσμος περπατούσε χαλαρά και χαρούμενα (Ερμής πλανήτης της μετακίνησης, στον Ταύρο ζώδιο της χαλαρότητα και της διασκέδασης).

Ο φανατισμένος Κρόνος στον δωδέκατο οίκο του χάρτη, με πλήρη μυστικότητα κάνει το έργο του και βοηθάει με το τρίγωνο που έχει με την σύνοδο Ουρανού-Αφροδίτης και των Δεσμών της Σελήνης και την άλλη μεριά, δηλαδή την επαναστατικότητα της άρρωστα φανατισμένης θρησκευτικής ομάδας, που ζητάει και αυτή να πάρει την ρεβάνς, μέσα από ένα άρρωστο κλίμα θρησκευτικού φανατισμού.

Ο Πλούτωνας βρίσκεται σχεδόν επάνω στον ωροσκόπο του χάρτη και είναι κυβερνήτης του μεσουρανήματος, δηλαδή έχει τον κύριο λόγο στον συγκεκριμένο χάρτη.

Ο αδυσώπητος Πλούτωνας είναι με το μέρος του Κρόνου, δεδομένου ότι είναι σε παραλληλία μαζί του και την συγκεκριμένη ημέρα σε αντιπαραλληλία με τον Ήλιο. Η έννοια της παραλληλίας (κατά Ebertin) Κρόνου/Πλούτωνα, είναι οι βίαιοι άνθρωποι και οι μαζικές δολοφονίες.

Άφησα τελευταίο τον Αρη γιατί θεωρώ ότι είναι ο κύριος υπεύθυνος για όλο το τραγικό συμβάν.

Δεδομένου ότι βρίσκεται επάνω στην αναιρετική μοίρα των Διδύμων, και κάνει ένα ακριβές τετράγωνο με τον Χείρωνα (τραύματα ψυχικά και πραγματικά) σε τρίγωνο βέβαια με τον Νότιο Δεσμό, ξαναφέρνει τα αιτήματα ομάδων ανθρώπων από το παρελθόν, αλλά με άγριο και τρομακτικό τρόπο λόγω της θέσης του επάνω σε αναιρετική μοίρα, που πάντα βγάζει την κακή υπερβολή του ζωδίου δηλαδή των Διδύμων (εδώ οι τρομοκράτες φώναζαν Αλλάχ Αλλάχ και τραυμάτιζαν και σκότωναν αθώους ανθρώπους που βγήκαν να διασκεδάσουν, και μέσα από έναν τραγικά άρρωστο φανατισμό, είχαμε θύματα και από τις δύο πλευρές).

Το σημαντικότερο βέβαια, για την αψυχολόγητη και παράλογη δράση του ΄Αρη, είναι η εκτός ορίων πορεία του, από το γεωγραφικό πλάτος του ζωδιακού κύκλου αυτό το διάστημα.

Ο Άρης παράλληλα έχει και εμπλοκή με το μεσοδιάστημα Δία/Ποσειδώνα, που σημαίνει στην αρνητική ερμηνεία του, ιδεοληψία και φανατισμό.

Θυμίζω ότι πριν λίγες ημέρες είχαμε την φορτισμένη αρνητικά όψη αντίθεσης Αρη-Κρόνου, με Άρη εκτός ορίων και Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη. Δηλαδή ανεξέλεγκτες αντιδράσεις για τέλος καταστάσεων, με τον χαρακτήρα του φανατικού παραλογισμού και της τρέλας.

Μακάρι να ζούμε το τέλος και όχι την συνέχεια του δράματος.

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s