Νέα Σελήνη 25.5.2017

Νέα σελήνη 25.5.2017

Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 25 Μαΐου 2017 στις 10.44΄μ.μ. ώρα Ελλάδος, στην 4.46′ μοίρα των Διδύμων. Με συντεταγμένες Αθηνών έχουμε ένα χάρτη με ωροσκόπο στις 3.21′ του Αιγόκερω και μεσουράνημα στις 25.14′ του Ζυγού.

Μία δυναμική Νέα Σελήνη για επικοινωνιακά και διπλωματικά θέματα. που αφορούν κυρίως τα οικονομικά αλλά και θέματα ασφάλειας της χώρας, αφού χορηγός της Ν. Σελήνης είναι ο Ερμής, ο οποίος βρίσκεται μέσα στον Ταύρο επάνω σε έναν πολεμικό απλανή, όπου μόλις ξαναγύρισε στο σημείο από όπου είχε ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του. Δηλαδή επανέρχονται θέματα που είχαν καθυστερήσει να λυθούν, με πιο αποφασιστική διάθεση επίλυσης τους.

Η μοίρα βέβαια επάνω στην οποία κάθεται η Νέα Σελήνη, είναι κρίσιμη μοίρα και μας προϊδεάζει για νέα ξεκινήματα μέσα από κρίσεις, αν μη τι άλλο επικοινωνιακές.

Ο Αρης μέσα από τους Διδύμους και πριν μπει στον Καρκίνο, θα δυναμιτίσει το σκηνικό αρκετά μαχητικά, ιδίως στις 28 Μαΐου όταν θα έλθει σε όψη αντίθεσης με τον κυβερνήτη του ωροσκόπου του συγκεκριμένου χάρτη Κρόνου, για να δώσει τέλος σε καταστάσεις ώστε να μπορέσει να μετατρέψει τις αλλαγές που θα προκύψουν σε ευκαιρίες, μέσα από πιθανές νέες συμμαχίες οι οποίες πιθανόν να υπόσχονται, με το αζημίωτο βέβαια, μια συμφωνία συμπαράστασης στα μέχρι τώρα άλυτα προβλήματα, ίσως μέσα από κάτι καινούργιο και ανατρεπτικό.

Αρχές Ιουνίου οι πλανητικές θέσεις υπόσχονται γεγονότα που θα έχουν αισιόδοξα μηνύματα μέσα από υποστηρίξεις, που πιθανόν να προκαλέσουν και πολλές άτοπες και υπερβολικές προσδοκίες.

Ο Δίας ο οποίος τους τελευταίους μήνες, είναι ανάδρομος μέσα στον Ζυγό και σε εμπλοκή με τους Δεσμούς της Σελήνης, αυτό το διάστημα ίσως είναι η αιτία, που σε διπλωματικό επίπεδο πολλά λέγονται αλλά τίποτα δεν είναι ορατό στον ορίζοντα.

Οι υποσχέσεις για το απώτερο μέλλον πολλές, άλλα τίποτα το συγκεκριμένο εκτός από οδυνηρά μέτρα εις βάρος του ελληνικού λαού, μια και μιλάμε για το ωροσκόπιο της Νέας Σελήνης που αφορά την χώρα μας.

Ο κυβερνήτης του μεσουρανήματος του συγκεκριμένου χάρτη που είναι η Αφροδίτη, είναι σε μία θέση αδυναμίας μέσα τον Κριό, αλλά επάνω στην μοίρα της απόλυτης έξαρσης του Ήλιου. Πολλά πιστεύει και επιθυμεί διακαώς, αλλά λίγα μπορεί να απαιτήσει, αφού βρίσκεται και κάτω από την πίεση ενός τετραγώνου με τον παντοδύναμο Πλούτωνα, ο οποίος έχει το πάνω χέρι και κανονίζει τα πάντα αυτόν τον καιρό.

Ο Κρόνος κυβερνήτης του ωροσκόπου μόνος και εγκλωβισμένος μέσα σε ένα οίκο δύσκολο για αυτόν, μοναχικός και στριμωγμένος, διατυμπανίζει ότι για να πετύχουν οι διπλωματικές προσπάθειες, θα πρέπει να υπάρξει οργανωμένη ολοκλήρωση αλλαγών, που μπορούν να έλθουν μόνο, μέσα από μεγάλες αντιδράσεις και αναταραχές.

Η Νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο του χάρτη, οίκο της δημιουργίας του ρίσκου αλλά και της χαράς, αποζητά μια νέα αρχή. Η εμπλοκή όμως του Ήλιου και της Σελήνης, μέσα από μεσοδιαστήματα με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, οι οποίοι μεταξύ τους έχουν μια όψη τετραγώνου, μαρτυρά δυσκολίες συνεννόησης, και επικίνδυνα παιχνίδια κερδοσκοπίας, αφού ο Πλούτωνας του Αιγόκερω είναι απόλυτος για τα συμφέροντα του και επιδεικνύει την δύναμή του για τα θέματα που διαχειρίζεται για λογαριασμό των ομάδων που αντιπροσωπεύει, ενώ παράλληλα από την άλλη, η αδύναμη Αφροδίτη μέσα από τον Κριό βιάζεται πιεσμένη για τα αποτελέσματα των προσπαθειών της χωρίς πολλά επιχειρήματα.

Παράλληλα η Αφροδίτη περιμένει το γύρισμα της τύχης με το μέρος της, όπως φαίνεται από την μέθοδο των μεσοδιαστημάτων (Αφροδίτη=Δίας/Ουρανός), και ο Πλούτωνας έχει την απόλυτη κυριαρχία προς το παρόν (Πλούτωνας=Δίας/Μεσουράνημα), το δε Μεσουράνημα του χάρτη είναι σε εμπλοκή με το μεσοδιάστημα της Νέα σελήνης/Ποσειδώνα που δεν μας αφήνει να ελπίζουμε, σε στόχους εφικτούς και ξεκάθαρους, αλλά μάλλον μας οδηγεί σε υπερβολικά μεγάλες και άκαιρες προσδοκίες.

Ο Ουρανός επίσης, εμπλέκεται με τον Αρη, τον Κρόνο και τους Δεσμούς της Σελήνης και μαρτυρά μάχες και ανατροπές, με πιθανό τέλος καταστάσεων και σχέσεων, που ίσως ήταν βασισμένες επάνω σε υπερβολικές προσδοκίες.

Ο Ποσειδώνας σε εμπλοκή με τα μεσοδιαστήματα της Σελήνης/Άρη, του Ηλίου/Άρη και Ερμή/Πλούτωνα, μας δείχνει την ματαιότητα των προσπαθειών και των αντιπαραθέσεων.

Ο Κρόνος σε εμπλοκή με την Σελήνη/Πλούτωνα και τον Ήλιο/Πλούτωνα αλλά και τον Β. Δεσμό/Μεσουράνημα μαρτυρά την δυσκολία και τα εμπόδια που θα προκύψουν μέσα από οργανωμένες ομάδες εξουσίας, οι οποίες σε διπλωματικό επίπεδο, θα επιδιώξουν να επικρατήσει η δύναμη των οικονομικών συμφερόντων-εξουσιών των συμμάχων ή των συνεργατών-φανερών εχθρών της χώρας.

Ο Άρης μέσα από τους Διδύμους θα δώσει την μάχη του, ίσως και μέσα από συνεργασίες με ομάδες που έχουν τα ίδια εκκρεμή θέματα με τα δικά μας.

Μέχρι την επόμενη Πανσέληνο τα γεγονότα θα εξελίσσονται χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, αλλά όταν ο Δίας θα γυρίσει ορθόδρομος στις 10 Ιουνίου, ίσως ξεσκαλώσουν πολλές υποθέσεις που έχουν ταλαιπωρήσει λαό και κυβερνώντες, αφού βέβαια ληφθούν επιπλέον ευθύνες.

Αν δε, λάβουμε υπόψιν μας ότι ο Άρης είναι από τις 14 Μαΐου εκτός ορίων, δηλαδή ανεξέλεγκτος, και θα είναι παρέα με τον επίσης εκτός ορίων Ερμή από τις 17 Ιουνίου και μετά, δεν ξέρουμε τι ακόμα θα ζητηθεί και τι αντιδράσεις θα προκύψουν μέχρι την καινούργια Νέα Σελήνη, που θα γίνει στις 23 Ιουνίου στο ζώδιο του Καρκίνου.

Ας ελπίσουμε στο τέλος των καταστάσεων που μας ταλαιπωρούν και σε αλλαγές που θα μας κάνουν να ελπίζουμε σε κάτι καινούργιο και ελπιδοφόρο.

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

22.5.2017

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s