Νέα Σελήνη 26.4.2017

16830837_640886689445279_2619237260209565187_n

Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 3.16′ μμ. ώρα Ελλάδος στην 6.27′ μοίρα του Ταύρου και με συντεταγμένες Αθηνών, έχουμε ένα χάρτη με ωροσκόπο στις 7.36′ της Παρθένου και μεσουράνημα στις 4.23′ των Διδύμων.

Ο χάρτης της Νέας Σελήνης, που μας προϊδεάζει για τα γεγονότα του επόμενου σεληνιακού μήνα δηλαδή μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη, με ενδιάμεσο σταθμό την Πανσέληνο που θα γίνει στις 10.5.2017 οπότε και θα έχουμε σχηματίσει την άποψη μας για την δυναμική της, φαίνεται να μας γειώνει στην πραγματικότητα, που δεν είναι άλλη από μια γενική φτώχεια και μιζέρια λόγω των όψεων του Κρόνου με την Αφροδίτη και τον Χείρωνα.

Η Νέα Σελήνη μέσα στον Ταύρο έχει αιτήματα ασφάλειας και ηρεμίας για να μπορέσει να λειτουργήσει θετικά και να σταθεροποιήσει καταστάσεις, που έχουν να κάνουν με νόμους αλλά και κανόνες παλιούς ή νέους, αφού ο χάρτης μιλάει για πρακτικές λύσεις βασισμένες στην εμπειρία του παλιού, αλλά σε ένα νέο περιτύλιγμα.

Νέα σελήνη 26.4.2017

Ο Ωροσκόπος στην Παρθένο για την χώρα μας, παράλληλα με τον Βόρειο Δεσμό στον 12ο οίκου του χάρτη που είναι έτοιμος να φύγει από την Παρθένο, δένει τις τελευταίες πινελιές σε αυτό που ονομάζουμε τερτίπια της γραφειοκρατίας φανερά ή παρασκηνιακά.

Ο Πλούτωνας σε εμπλοκή με το Μεσουράνημα του χάρτη στους Διδύμους, επάνω στο οποίο κάθεται μεγαλοπρεπώς ο Αρης, άρα σε εμπλοκή και με αυτόν, δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα με μεγάλη ποσότητα πληροφοριών πολεμικής διάθεσης για την κατάκτηση της εξουσίας τόσο στο εσωτερικό της χώρας μας, όσο και στο εξωτερικό γενικό πολεμικό κλίμα που είναι διάχυτο λόγω της εμπλοκής του Αρη με τον Πλούτωνα.

Παιχνίδια δύναμης για εξουσίες με την εκμετάλλευση της στοχευμένης πληροφορίας για ιδιοτελείς σκοπούς, με αρκετή παραπληροφόρηση, αφού και ο ανάδρομος Δίας με τον Ποσειδώνα ετοιμάζονται να συμμετέχουν στο διαμορφωμένο σκηνικό όλο τον Μάιο.

Ο ανάδρομος Δίας μέσα από τον Ζυγό, σε στενή εμπλοκή με δύσκολες όψεις επάνω στους Δεσμούς της Σελήνης, όλο την Απρίλιο και τον Μάιο είναι η αιτία του αναβρασμού σε όλες τις μορφές των ομάδων να βρίσκονται σε μία αναδιάταξη δυνάμεων.

Όταν λέω ομάδες εννοώ από πολιτικές έως και ιδεολογικές ή και συλλογικές διαφόρων σχημάτων, που προσπαθούν μέσω της συσπείρωσης να αναδιατάξουν τις ιδεολογικές τους θέσεις, προκειμένου να δημιουργήσουν κάτι καινούργιο.

Βέβαια η ανάδρομη πορεία του Δία ήταν και θα είναι, η αιτία του πισωγυρίσματος πολλών καταστάσεων από το παρελθόν, με πολλές υπερβολές και ανατροπές στις διαπροσωπικές και διπλωματικές σχέσεις ανθρώπων ή ομάδων ανθρώπων.

Η άλλη αιτία του συμβιβασμού του νέου με το γνωστό και σίγουρο παλιό, δημιουργείται ως ανάγκη από την σχέση του Κρόνου με τον Ουρανό, που ενεργοποιείται αυτό το διάστημα, και από τον ανάδρομο Ερμή, ο οποίος ετοιμάζει τον τερματισμό της αναδρομής του επάνω στον Ουρανό, για να βρεθούν αμφότεροι σε ευνοϊκή όψη τριγώνου με τον γερο-Κρόνο.

Η κορύφωση της όψης τριγώνου μεταξύ Κρόνου και Ουρανού γίνεται 10.5.2017 δηλαδή επάνω στην επόμενη πανσέληνο. Άρα περιμένουμε πολλά γεγονότα να κορυφωθούν στα μέσα Μαΐου σε επίπεδο διπλωματικών σχέσεων, πολιτικών αλλαγών αλλά και προσωπικών ανακατατάξεων στην ζωή των ατόμων που επηρεάζονται από αυτή την Νέα Σελήνη.

Η Αφροδίτη που είναι ορθόδρομη πλέον και είναι και ο χορηγός της Νέας Σελήνης βρίσκεται δυνατή από ζώδιο αλλά στην πολύ δύσκολη 29η μοίρα των Ιχθύων και δεν υπόσχεται πολλά, εκτός από απέραντη συμπόνοια.

Ενα δεκαπενθήμερο λοιπόν με πολλές συζητήσεις, διαβουλεύσεις, απαιτήσεις ένθεν και ένθεν χωρίς κάτι ουσιαστικό, μέχρι τουλάχιστον την επόμενη Πανσέληνο!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s