Ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό (5.3-16.4.2017)

10580112_515155731948687_2913011785371953206_n

Η Αφροδίτη έχει μια φαινομενική ανάδρομη πορεία, περίπου κάθε 18 μήνες, η οποία διαρκεί γύρο στις 42 ημέρες. Κάθε φορά που αναδρομεί βρίσκεται σε ένα διαφορετικό ζώδιο, από το οποίο χρωματίζονται τα αιτήματά της, και επηρεάζει ένα διαφορετικό τομέα, ανάλογα με το περιεχόμενο του χάρτη που εξετάζουμε, που καθορίζεται από τον οίκο μέσα στον οποίο αναδρομεί.

Αυτή την φορά η Αφροδίτη θα αναδρομίσει μέσα από το ζώδιο του Κριού, και σε ατομική βάση θα επηρεάσει τον καθένα, σε κάποιο τομέα της ζωής του, ανάλογα με το προσωπικό του ωροσκόπιο.

Η Αφροδίτη αυτή την φορά θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία της, στις 5 Μαρτίου 2017 από την 13η μοίρα του Κριού.

Στην διάρκεια της οπισθοδρόμησης της, θα γυρίσει στο ζώδιο των Ιχθύων στις 3 Απριλίου για να σταθεί, τερματίζοντας την ανάδρομη πορεία της, στην 26.55′ μοίρα των Ιχθύων από 14-16 Απριλίου, οπότε και ορθοδρομεί γυρίζοντας σε κανονική πορεία.

Δηλαδή η αναδρομή της Αφροδίτης θα διαρκέσει από 5 Μαρτίου μέχρι 16 Απριλίου 2017.

Κάθε φορά που ένας πλανήτης γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, έχει μια δυναμική διαφορετική σε σχέση πάντα με το γενικό κλίμα που επικρατεί το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, από την συγκυρία της δυναμικής των θέσεων των υπολοίπων πλανητών στον ζωδιακό κύκλο.

Όπως αναλυτικά παρακάτω αναφέρω την κίνηση της ανάδρομης Αφροδίτης κατά ημερομηνία και ακριβή θέση της στον ζωδιακό, θα μπορούσε να παρατηρήσει κάποιος ότι η πορεία αυτή έχει μια ξεχωριστή χροιά αυτήν την χρονική περίοδο, εν μέσω του γενικού σκηνικού για το οποίο υπεύθυνοι είναι οι εξωκρόνιοι πλανήτες. Δηλαδή ένα τεταμένο κλήμα σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας, όπου δεν μπορεί κάποιος να χαρεί την ομορφιά γύρο του, γιατί βιώνει ένα κλίμα παρατεταμένης ανασφάλειας και δεν μπορεί να χαλαρώσει.

Αυτό ακριβώς σημαίνει, ανάδρομη Αφροδίτη που μέσα στον Κριό νοιώθει ένα πολεμικό κλίμα διεκδικήσεων χωρίς πολλές ελπίδες, και πισωγυρίζει στους Ιχθύς για να πάρει δύναμη να βιώσει την υπερβατική της φύση, που σημαίνει αγάπη για τον συνάνθρωπο και ένα καλύτερο αύριο για όλο τον κόσμο, για να μπορεί να συμμαζέψει τα κομματάκια της και να κατευθυνθεί προς τον Ταύρο, όπου είναι ο χώρος της για να διεκδικήσει ένα πιο ασφαλές αύριο.

Ανάδρομη Αφροδίτη σημαίνει, δεν μπορώ να χαρώ τα αγαθά που μου έχουν απομείνει, αφού κινδυνεύουν να μου τα πάρουν και πρέπει να παλέψω για αυτά.

Ανάδρομη Αφροδίτη σημαίνει, δεν εμπιστεύομαι και πισωγυρίζω σε παλιές αξίες και πρόσωπα και προσπαθώ να συναρμολογήσω την χαμένη εμπιστοσύνη μου.

Ψάχνω σε αυτά που πέταξα, μήπως και βρω κάτι χρήσιμο, που πιθανόν κατά λάθος πέταξα στα άχρηστα, αλλά τώρα το χρειάζομαι γιατί δεν έχω δυνατότητα να βρω κάτι καλύτερο, τουλάχιστον έτσι νομίζω.

Πρόσωπα και πράγματα που αποτελούσαν τις αξίες μου, αναζητούν επανεξέταση και επαναπροσδιορισμό.

Ας δούμε το θέμα όμως με την αστρολογική σειρά, έτσι όπως εξελίσσονται μέσα στον χρόνο για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι μας λένε τα άστρα για όλα αυτά!

Ας γίνουμε και λίγο ρομαντικοί!

Η Αφροδίτη έχει επηρεαστεί από το γενικό κλήμα της έκλειψης, η οποία μας εμήνυσε, ότι μια αλλαγή είναι απαραίτητη όσο ποτέ με οποιοδήποτε κόστος.

Η διπλωματία βέβαια, αν θέλουμε να λεγόμαστε δημοκράτες, έχει την τύχη μας στα χέρια της. Υποτίθεται ότι θα φροντίσει για λύσεις, που θα εξυπηρετούν ολόκληρη την ανθρωπότητα και μέσα σε αυτήν και τον άνθρωπο με τις ανάγκες του.

Στην πορεία της η Αφροδίτη συναντάει την Σελήνη, η οποία είναι το λαϊκό συναίσθημα και μαζί με αυτήν, τάσσεται με ένα αίσθημα πατριωτισμού και αγάπης για το έθνος που ο καθένας ανήκει, όπου και αν βρίσκεται ανά τον πλανήτη.

Θα συναντήσει τον Ερμή και θα βρει εκείνα τα λόγια και τις σκέψεις, που χρειάζονται για να εκφράσει τα καλοπροαίρετα αλλά και τραυματισμένα συναισθήματα της.

Θα συναντήσει τον Ήλιο και θα πάρει δύναμη και αυτοπεποίθηση, για να ξεβολευτεί και να βγει από την αδράνεια και την παθητικότητα.

Θα περάσει από την μηδενική μοίρα του Κριού, που είναι η μοίρα της ανθρωπότητας, για να ξανασκεφθεί το πάγιο αίτημα της, που είναι η καθαρή αγάπη για το σύνολο της ανθρωπότητας.

Θα έλθει σε επαφή με τον Αρη και θα πάρει κουράγιο, αλλά θα νοιώσει και όλη την απογοήτευση, γιατί θα ακούσει ότι θα πρέπει να πολεμήσει, για να αποκτήσει το οτιδήποτε της είναι αναγκαίο για την επιβίωση της.

Η επαφή της με τον Κρόνο θα την κάνει να καταλάβει, ότι πρέπει να συνεργαστεί και να αγαπήσει ακόμα και αυτούς, που της υπόσχονται ένα αόριστο αποτελέσματα στο απώτερο μέλλον.

Στην επαφή της με την Σελήνη και τον Κρόνο μαζί, θα πρέπει να μπορεί να σταθμίσει όλες τις παραμέτρους, χωρίς ιδιοτροπίες και πισωγυρίσματα, αλλά και όχι βιαστικές αποφάσεις απομόνωσης. Τα αρνητικά και πεσιμιστικά συναισθήματα δεν βοηθούν και ο ρεαλισμός είναι το ζητούμενο.

Όταν θα φθάσει στο τέλος του τούνελ θα καταλάβει ότι η καλή διάθεση είναι η μόνη θετική δύναμη, που θα την βοηθήσει για να μπορέσει να πολεμήσει και να βγει από το τούνελ.

Ναι, όταν θα έχει βγει από το τούνελ, στα μέσα του Απρίλη, θα είναι πιο ώριμη για να διεκδικήσει μέσα από την διπλωματία ότι έχει μείνει όρθιο.

Όταν στο τέλος της πορείας της, φθάσει απέναντι από τον Δία, θα πρέπει να έχει κάτι να του πει από αυτά που είδε και έμαθε. Όχι τεμπελιά, όχι αμέλεια, όχι σπατάλη, όχι ματαιοδοξία, μόνο αγάπη για ότι έχε απομείνει, για να μπορέσει να περισώσει τα εναπομείναντα και να χτίσει με αυτά, ένα ολοκαίνουργιο αύριο!

Εύχομαι να μάθουμε και εμείς από αυτά που έχει να μας πει αυτή η ανάδρομη Αφροδίτη!

%ce%ba%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%83-9

Σε αυτή την αναδρομή, η Αφροδίτη θα έχει την παρακάτω δυναμική κατά χρονολογική σειρά:

26 Φεβρουαρίου – Έκλειψη Ηλίου 26.2.2017

1 Μαρτίου – Η Αφροδίτη σε όψη συνόδου με την Σελήνη, στην 12.55′ μοίρα του Κριού.

3 Μαρτίου – Η Αφροδίτη μένει στην 13.08′ μοίρα του Κριού, όπου στέκεται από 3-5 Μαρτίου και εν συνεχεία αναδρομεί.

5 Μαρτίου – Η Αφροδίτη ξεκινά να αναδρομεί από την 13.07′ του Κριού.

18 Μαρτίου – Η ανάδρομη Αφροδίτη σε όψη συνόδου με τον Ερμή, στην 9.06′ μοίρα του Κριού.

25 Μαρτίου – Η ανάδρομη Αφροδίτη σε όψη συνόδου με τον Ήλιο, στην 4.57΄ μοίρα του Κριού.

3 Απριλίου – Η ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκεται στις μηδέν του Κριού, περνάει στους Ιχθύς και συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της, μέχρι την 26.55′ μοίρα των Ιχθύων.

9 Απριλίου – Η ανάδρομη Αφροδίτη στην 27.39′ μοίρα των Ιχθύων, σχηματίζει όψη αντίθεσης με την Σελήνη και ο Κρόνος κάνει ενα ακριβείας ταυ τετράγωνο επάνω στην αντίθεση.

14 Απριλίου – Η Αφροδίτη στέκεται μέχρι 16/4 στην 26.54′ μοίρα των Ιχθύων.

16 Απριλίου – Η Αφροδίτη ορθοδρομεί από την 26.55′ μοίρα των Ιχθύων.

17 Απριλίου – Η Αφροδίτη σε όψη εξαγώνου με τον Αρη και όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από την 26.57′ μοίρα των Ιχθύων.

21 Απριλίου – Η Αφροδίτη ορθόδρομη σε όψη ακριβείας τετραγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο. (στις 27.36′ των μεταβλητών).

28 Απριλίου – Η Αφροδίτη στις 0 του Κριού σε ορθόδρομη πορεία παρασκιάς.

18 Μαΐου – Η Αφροδίτη στις 13η μοίρα του Κριού, σε απελευθέρωση από την παρασκιά της αναδρομής και σε ακριβή όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Δία.

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s