Νέα Σελήνη 28.1.2017

1234589_654474361334073_6795620154447944715_n

Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 28.1.2017 στις 2.06′ τα ξημερώματα στις 8.15′ του Υδροχόου και με συντεταγμένες Αθηνών, μας δίνει ένα χάρτη με ωροσκόπο στις 20.43′ του Σκορπιού και μεσουράνημα στην 0.51′ της Παρθένο.

Η ερμηνευτική προσέγγιση του χάρτη της Νέας Σελήνης με την συγκεκριμένη οικοθεσία, αφορά την κοινωνική κατάσταση της Ελλάδος αυτόν τον σεληνιακό μήνα.

Ένας χάρτης με φορτωμένους τους 2ο οίκο (οικονομικών), 3ο (επικοινωνιών) και 4ο (εσωτερικών). Η Ν. Σελήνη γίνεται στον 3ο οίκο, (οίκο των σκέψεων, αποφάσεων, επικοινωνιών, συγκοινωνιών, εμπορίου) με αιτήματα μιας νέας αρχής ενός σεληνιακού κύκλου.

Όμως η Ν. Σελήνη γίνεται επάνω σε μια κρίσιμη μοίρα των σταθερών ζωδίων, δηλαδή στην 8η μοίρα του Υδροχόου, και υποδηλώνει την κρισιμότητα μιας κατάστασης που απαιτεί, με επαναστατικό και ανατρεπτικό τρόπο, μια νέα αρχή.

Ο ωροσκόπος του χάρτη βρίσκεται στην επίσης κρίσιμη μοίρα 20.43′ του Σκορπιού, έχει επίμονα και δυναμικά οικονομικά αιτήματα, και έχει όψη χιαστί με τον χορηγό της Νέας Σελήνης πλανήτη Ουρανό, που βρίσκεται στον 5ο οίκο και στον Κριό.

Η χιαστί όψη μεταξύ του ωροσκόπου και του Ουρανού, έχει μια ιδιαίτερη δυναμική, λόγω του ότι ο ωροσκόπος βρίσκεται στο Αρειανό ζώδιο του Σκορπιού και ο Ουρανός στον επίσης Αρειανό Κριό. Ένας διχαστικός προβληματισμός με έντονα πολεμική διάθεση, με ανατρεπτικά αιτήματα που μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση σε οικονομικά θέματα ή καινούργιες απαιτήσεις για λύσεις υπαρχόντων προβλημάτων, από μια θέση πιο ανυποχώρητη και από τις δύο πλευρές.

Ο Αρης που βρίσκεται στην πιο δύσκολη μοίρα του ζωδιακού δηλαδή στην αναιρετική 29.49′ μοίρα των Ιχθύων, επάνω στον απλανή Sheat (που σημαίνει τραγωδίες και ατυχήματα), και ετοιμάζεται να τερματίσει την διετή πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων για να μπει στο σπίτι του, τον Κριό και να λειτουργήσει έτσι όπως εκείνος ξέρει.

Ο Αρης πατώντας στην μηδενική μοίρα του Κριού (μοίρα την ανθρωπότητας) θα βγάλει όλο τον δυναμισμό, παρορμητισμό και αυθορμητισμό του, για να απαιτήσει με μαχητικό τρόπο με το οποιοδήποτε κόστος, μια νέα αρχή. Δεδομένου ότι ο Άρης, μόλις αποχώρησε από μια δύσκολη όψη τετράγωνου με τον Κρόνο, όπου έδωσε τέλος σε καταστάσεις που δεν θα άντεχαν στον χρόνο και δοκίμασε τις αντοχές ανθρώπων και καταστάσεων, με πολύ σκληρό τρόπο.

Ο Ερμής στον Αιγόκερω επάνω στον απλανή Vega (ευνοϊκό για την πολιτική) είναι απασχολημένος και προβληματισμένος με τα σοβαρά θέματα της οικονομίας, αφού βρίσκεται στον 2ο οίκο, πολύ κοντά με τον Πλούτωνα και σε σκληρή όψη 135 μοιρών με το μεσουράνημα του χάρτη στο ζώδιο της Παρθένου.

%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%ae%ce%bd%ce%b7-28-1-2017

Ο Β. Δεσμός της Σελήνης επάνω στο μεσουράνημα του χάρτη και σε όψη χιαστή με τον χορηγό του μεσουρανήματος Ερμή από τον τομέα των οικονομικών, μας δείχνει ότι το οικονομικό επιτελείο είναι σοβαρά απασχολημένο με την πορεία της χώρας, σε σχέση με τα οικονομικά προβλήματα που πρέπει να διαχειριστεί με τις γραφειοκρατικές ομάδες των υψηλά ιστάμενων, που θα έχουν και τον τελευταίο λόγο. (Το μεσουράνημα επάνω στον βασιλικό αστέρα Regulus).

Οι Δεσμοί της Σελήνης που βρίσκονται στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων με Β. Δεσμό στον 10ο οίκο στην Παρθένο και τον Ν. Δεσμό στον 4ο οίκο στους Ιχθύς, είναι σε εμπλοκή με σκληρές όψεις με τον Πλούτωνα από τον οίκο των οικονομικών, που και αυτό μας επιβεβαιώνει ότι, ομάδες που έχουν ισχύ μέσω γραφειοκρατικών διαδικασιών, θα επιβάλλουν με σκληρό τρόπο τους κανόνες τους.

Ο Ποσειδώνας σε αυτή την φάση είναι αμέτοχος μέσα στον 4ο οίκο και προσφέρει μια ψευδαίσθηση και μια τάση φυγής από τα προβλήματα που υπάρχουν άλυτα και διαιωνίζονται στο εσωτερικό της χώρας.

Τέλος ο Κρόνος επίσης στον 2ο οίκο των οικονομικών σε ακριβές τετράγωνο με την Αφροδίτη που βρίσκεται στους Ιχθύς και στον 4ο οίκο (ακίνητη πατρογονική περιουσία και γη) και είναι σε μία καλή θέση, είναι υποχρεωμένη να δεχθεί την σοβαρότητα και τις εντολές του Κρόνου για λιτότητα και υποχρεωτικές οικονομίες, προκειμένου να σώσει την περιουσία της χώρας.

Η Ν. Σελήνη από τον 3ο οίκο (αποφάσεις για μια νέα αρχή) δέχεται ενοχλητική πίεση από τον Κρόνο στον Τοξότη σε μία θέση όπου καιρό τώρα προσπαθεί να δώσει μια σοβαρή διέξοδο στην διαμάχη του Δία με τον Ουρανό που απαιτούν εδώ και τώρα αλλαγές μέσω διπλωματικών διαβουλεύσεων για επείγουσες λύσεις.

Ενα δύσκολο φεγγάρι θα έλεγα, με δυναμική υλοποίησης νέων αποφάσεων, που θα προκύψουν από δύσκολες διαπραγματεύσεις, και ζημιογόνες υποχωρήσεις στις απαιτήσεις των δυνατών.

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s