Ορκωμοσία του 45ου προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump

10562936_275593995957181_6628560020536610359_n

Η ιστορική στιγμή στις 20.1.2017 ώρα 12.00 μ.μ. μας επιτρέπει την απεικόνιση ενός αστρολογικού χάρτη που με συντεταγμένες της Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, έχει Ωροσκόπο στην 14.09′ μοίρα του Ταύρου και Μεσουράνημα στην 26.14′ μοίρα του Αιγόκερω.

Ο χάρτης που δημιουργείται με τα συγκεκριμένα δεδομένα, μπορεί να αναλύσει με τα εργαλεία της αστρολογικής γλώσσας, την άποψη μιας αντικειμενικής αστρολογικής ανάλυσης ενός χάρτη μιας νέας κυβέρνησης, ορκισμένης ενώπιον του Αμερικανικού λαού και να περιγράψει από την αστρολογική σκοπιά, μία ερμηνεία για τον χαρακτήρα, τα αιτήματα αλλά και τις δυνατότητες αυτής της νέας κυβέρνησης.

Η χρονική συγκυρία έχει στον χάρτη ένα Ήλιο, δηλαδή μια νέα πολιτική ύπαρξη, στον επαναστάτη και νεωτεριστή Υδροχόο και μάλιστα στην δυναμική μηδενική μοίρα του ζωδίου και στον 10ο οίκο, οίκο της εξουσίας και της προς τα έξω κοινωνικής προβολής, με αιτήματα χρωματισμένα από τον Αιγόκερω και τον κυβερνήτη του Κρόνο.

Ο Ήλιος αυτός δεν έχει όψεις με τους άλλους πλανήτες και βρίσκεται σε ένα γωνιακό δυναμικό οίκο, για να προβάλλει τα αιτήματά του, που έχουν τον χαρακτήρα ενός ανατροπέα – επαναστάτη αρχηγού που θέλει ενα γκρέμισμα του κατεστημένου και μια αλλαγή με ιδεολογικό υπόβαθρο.

Ο Ήλιος αυτός έχει ένα δικό του ανεξέλεγκτο και απρόβλεπτο χαρακτήρα, λόγω της ανεξαρτησίας που διαθέτει αλλά και της έλλειψης επαφής του με τα αιτήματα των άλλων πλανητών. Θα έλεγα ότι θα προσπαθήσει να επιβάλλει τα δικά του θέλω, χωρίς να επηρεάζεται από τους άλλους.

Το απρόβλεπτο είναι ο κανόνας, αφού ο δέκατος οίκος έχει μεν την ακμή του στον Αιγόκερω, που σημαίνει ότι, οτιδήποτε γίνεται εκτελείτε με τάξη, δομή και σύστημα, αλλά το μεγαλύτερο τμήμα του οίκου χρωματίζεται από τον Υδροχόο, δηλαδή έχει συγκυβερνήτη τον απρόβλεπτο Ουρανό.

Ο Ουρανός βρίσκεται μέσα στον εσώστρεφο και κρυφό 12ο οίκο, ανεξέλεγκτος και σημαίνει ότι οι αλλαγές που δεν είναι ορατές, έχουν την δυναμική τους και εργάζονται για νέες συνθήκες δεδομένου ότι βρίσκεται μέσα στον Κριό, που επίσης ζητάει εδώ και τώρα τις όποιες αλλαγές.

%ce%bf%cf%81%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%b1-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bc%cf%80

Ο Ωροσκόπος του χάρτη μας που είναι στο ζώδιο του Ταύρου, επισημαίνει ότι τα αιτήματα της κυβέρνησης σε σχέση με το κύκλο της, θα είναι τα αιτήματα της οικονομικής σταθερότητας και της ασφάλειας των πολιτών της.

Ένας δυνατός ωροσκόπος, σε μία μοίρα όπου υπάρχει ο απλανής ευνοϊκός αστέρας Almach, που υπόσχεται καλή τύχη και δημοσιότητα. Η Κυβερνήτης του ωροσκόπου που είναι η Αφροδίτη βρίσκεται σε θέση έξαρσης μέσα στους Ιχθύς, όπου μας υπόσχεται την φιλευσπλαχνία και αρωγή των αδυνάτων, δεδομένου ότι γειτνιάζει με τον Χείρωνα και τον Ποσειδώνα.

Η Σελήνη του Σκορπιού δηλαδή ο λαός, βρίσκεται σε μία ζώνη που αστρολογικά ονομάζεται “καμμένη οδός” αφού βρίσκεται στο απόλυτο σκοτάδι του Σκορπιού, δηλαδή μέσα από το απόλυτο βάθος των συναισθημάτων. Οπότε έχει αιτήματα συναισθηματικής δικαίωσης και παθιασμένη στάση απέναντι στις διαμορφωμένες καταστάσεις, με ένα φανατισμό για την ρεβάνς των γεγονότων, σχετικά με τις υποσχέσεις που έχει λάβει.

Η Σελήνη υποστηρίζεται από το τρίγωνο που έχει από τον Ποσειδώνα και γίνεται ακόμα πιο συναισθηματική αλλά και εύκολο-ευεπηρέαστη. Αν υπολογίσουμε και ότι εμπλέκεται με σκληρές όψεις με το τετράγωνο Αρη – Κρόνου του χάρτη (Κρόνος στον Τοξότη σημαίνει και φανατισμό και Αρης στου Ιχθύς επίσης πιθανή ιδεοληψία και διαστρεβλωμένη απόφαση), μπορεί να δούμε ένα λαϊκό αίσθημα ρεβανσισμού και διχασμού, εξαιτίας των  άσχημα φανατισμένων συνθημάτων.

Η Σελήνη βρίσκεται στον 6ο οίκο, που σημαίνει υπηρετώ με ευχαρίστηση την κρατική μηχανή δεδομένου ότι στον ίδιο οίκο βρίσκεται και ο Δίας, με αιτήματα χρωματισμένα από τον διπλωμάτη Ζυγό, σε μία όμορφη μοίρα του ζωδιακού όπου υπάρχει ο απλανής Spica, ο οποίος υπόσχεται τύχη και αρμονία, στους υπηρετούντες την κρατική μηχανή και μια χαλαρότητα στην καθημερινότητα και πολύ πιθανόν καλύτερες οικονομικές συνθήκες, σε αυτούς που θα υπηρετήσουν τα σχέδια της νέας κυβέρνησης.

Παρατηρούμε ότι τόσο τα φώτα του Ωροσκοπίου δηλαδή ο Ήλιος και η Σελήνη, όσο και ο Ωροσκόπος του χάρτη, είναι σε σταθερά ζώδια και υπόσχονται ότι αυτή η κυβέρνηση θα καταφέρει να πραγματοποιήσει τις υποσχέσεις της.

Το εξάγωνο του Κρόνου με τον Δία, υπόσχεται μία καλή σχέση της ανάπτυξης μέσω σκληρής δουλειάς και συμμαζέματος των οικονομικών, προς όφελος των υπηρετούντων την ιδεολογία της νέας κυβέρνησης.

Ο Ερμής που εκπροσωπεί τα σχέδια και τις αποφάσεις της κυβέρνησης, βρίσκεται τον Αιγόκερω και στον 9ο οίκο, που σημαίνει διάθεση επέκτασης στον εξωτερικό της χώρας προκειμένου να διαμορφώσει νέες συνθήκες οικονομικές, (βρίσκεται και ο Πλούτωνας στον ίδιο οίκο και ζώδιο)  ας σημειώσουμε δε, ότι είναι και κυβερνήτης του 2ου οίκου δηλαδή των οικονομικών.

Ο Ερμής βέβαια βρίσκεται και αυτός σε μια μοίρα του ζωδιακού όπου υπάρχει ο απλανής αστέρας Facies που σημαίνει πτώση μετά από άνοδο, και αυτό μας υποψιάζει ότι θα υπάρξουν διακυμάνσεις στα οικονομικά, και λόγω της ακμής του 2ου οίκου στους Διδύμους.

Στην εξωτερική πολιτική πάντως θα έχει μεγάλη επιρροή και δεδομένου ότι ο κυβερνήτης του 9ου οίκου είναι ο Κρόνος, που είναι σε όψη τετραγώνου με τον Άρη, υποδηλώνει μάχες εξουσιών σε οικονομικά θέματα και αρκετές ρήξεις με ότι αυτό συνεπάγεται στα παγκόσμια χρηματοοικονομικά ζητήματα.

Στην εξωτερική πολιτική που την υποδηλώνει ο 7ος οίκος, στον Σκορπιό με τον κυβερνήτη Πλούτωνα σε εξάγωνο με την Αφροδίτη κυβερνήτη του Ωροσκόπου, σίγουρα θα δώσει μια ισορροπημένη πολιτική, που έχει περισσότερο στόχους στα συμφέροντα της έξω από την χώρα, όπου δεν θα διστάσει με σκληρές και απόλυτες διαπραγματεύσεις να διασφαλίσει τα δικά της συμφέροντα.

Ενα άλλο στοιχείο που δυναμώνει τους πιο πάνω ισχυρισμούς, είναι ότι ο κυβερνήτης των οικονομικών θεμάτων Ερμής, είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο από αντισκιά, ο οποίος Κρόνος κάθεται επάνω στην μοίρα της απόλυτης έξαρσης του Χείρωνα, ο οποίος δικαιώνει και θεραπεύει τα δίκαια αιτήματα, διαφορετικά δημιουργεί άσχημες πολεμικές καταστάσεις.

Ξαναθυμίζω την εμπλοκή του Ερμή, Κρόνου, Αρη, Χείρωνα, Αφροδίτης, εκρηκτικό μείγμα στην προκειμένη περίπτωση στα οικονομικά σχέδια που έχουν να κάνουν με την εξωτερική πολιτική.

Τελειώνοντας θα αναφέρω ότι οι Δεσμοί της Σελήνης βρίσκονται στον άξονα των οίκων πέμπτου/ενδέκατου και στα ζώδια Παρθένος/Ιχθύς, που σημαίνει ότι νέα σχέδια και αποφάσεις θα υποστηριχθούν από νέες ιδεολογικές ομάδες, που θα υπηρετήσουν τα σχέδια ίσως και μέσω της νεολαίας ή του χώρου της παιδείας. Οι νέοι στόχοι θα δημιουργηθούν μέσα από κρίσεις που θα προκύψουν και θα εγερθούν μέσα από ένα νέο λαϊκό συναίσθημα. (Οι δεσμοί επάνω σε κρίσιμες μοίρες και σε παραλληλία με την Σελήνη)

Από μια άλλη οπτική μέσα στον χάρτη έχουμε δυνατές παραλληλίες μεταξύ Ήλιου – Μεσουρανήματος – Πλούτωνα – Κρόνου και Ερμή:  Δηλαδή ξέρω τις δυνάμεις μου και θέλω να τις επιβάλλω με την βια και με την πειθώ μέσω σοβαρότητας και επιμονής.

Αυτά και πολλά άλλα, λέει ο συγκεκριμένος χάρτης. Ας ευχηθούμε τα καλύτερα τόσο για τον Αμερικανικό λαό, όσο και για την παγκόσμια σκακιέρα που βρίσκεται σε δυναμική εξελικτική φάση.

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

τηλ. 6957637006

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s