Φθινοπωρινή Ισημερία 2016

11026251_992768954085025_8779495279595630141_n

Η Φθινοπωρινή Ισημερία γίνεται την 22.9.2016 ώρα Ελλάδος 5.21’05 μ.μ. και ο χάρτης που την απεικονίζει με συντεταγμένες Αθηνών, έχει ωροσκόπο στις 15.14′ μοίρες του Υδροχόου και μεσουράνημα στις 2.54′ μοίρες του Τοξότη, και μας δείχνει τις πιθανές εξελίξεις του επόμενου τριμήνου, δηλαδή μέχρι το επόμενο Χειμερινό Ηλιοστάσιο που θα είναι στις 21.12.2016.

Με μια πρώτη ματιά έχουμε ένα χάρτη, με τους μισούς πλανήτες σε γωνιακούς οίκους και τους άλλους μισούς σε διάδοχους, ενώ παράλληλα υπερισχύει η παρορμητική και μεταβλητή ποιότητα και απουσιάζει η σταθερή. Ένας δυναμικός ωροσκόπος και οι πλανήτες καλά τοποθετημένοι και σε δυνατές θέσεις οι περισσότεροι. Ενα ακριβές τρίγωνο του παντοδύναμου Ερμή με τον Πλούτωνα και ένα ακριβές εξάγωνο του μεσουρανήματος με τον Δία, το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα να αποχωρίζονται μετά από αρκετό διάστημα και τον ωροσκόπο σε εμπλοκή με τον Ήλιο και τον Ερμή με δευτερεύουσες όψεις.fthinoporini-isimeria-22-9-2016

Ένας δυναμικός και ελπιδοφόρος χάρτης θα έλεγα, με πολύ ορμή και προσδοκία για αλλαγές που μπορούν να προχωρήσουν και να διαμορφώσουν καινούργιες προϋποθέσεις, χωρίς την υπόσχεση άμεσης υλοποίησης αλλά με αρκετές πιθανότητες, για να μπουν θεμέλια για μελλοντικές αλλαγές.

Ας εξετάσουμε τον χάρτη μέσα από το πρίσμα των εξελίξεων στην Ελλάδα αφού ο συγκεκριμένος χάρτης είναι σχηματισμένος με τις συντεταγμένες των Αθηνών.

Συγκρίνοντας τον χάρτη της Ισημερίας με τον γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας (3.2.1830) παρατηρούμε ότι ο ωροσκόπος του δεδομένου χάρτη έχει σχεδόν ακριβή σύνοδο με τον γενέθλιο Ήλιο της Ελλάδος, το μεσουράνημα ακριβώς επάνω στην ακμή του 7ου οίκου του γενεθλίου της Ελλάδας και την Σελήνη σχεδόν σε σύνοδο με την γενέθλια Σελήνη της Ελλάδας.

Το συμπέρασμα είναι ότι το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για το επόμενο τρίμηνο θα είναι στραμμένο στις διπλωματικές σχέσεις με τα υπόλοιπα κράτη μέλη της Ευρώπης για διαβουλεύσεις και διευθετήσεις των ειλημμένων οικονομικών υποχρεώσεων αλλά και άλλων διεκδικήσεων με ένα τρόπο αρκετά επαναστατικό (Κυβερνήτης του Ωροσκόπου ο Ουρανός, στον Κριό και στον 2ο οίκο)

Το καυτό θέμα θα είναι οι δανειακές υποχρεώσεις και η ζητηθείσα βοήθεια η οποία έχει καλές προοπτικές για να πραγματοποιηθεί.(Ο Δίας στον 8ο σε καλή όψη με το μεσουράνημα και η Αφροδίτη στον Ζυγό δυνατή εν οίκω, αν και σε αναιρετική μοίρα που την κάνει να έχει επείγοντα αιτήματα). Η Κυβέρνηση (ο Ήλιος στον 7ο και στον Ζυγό σε κρίσιμη μοίρα) πιεσμένη χρονικά έχει τον παντοδύναμο Ερμή αρωγό και συμπαραστάτη με δυνατά επιχειρήματα για να παίξει το παιχνίδι της διαπραγμάτευσης. Ο Ερμής μόλις τελείωσε με την αναδρομή του, όπου πελαγοδρόμησε εμπρός πίσω και τώρα πια παντοδύναμος επάνω στην μοίρα της απόλυτης έξαρσης του, έχει τα εχέγγυα για να υποστηρίξει τις θέσεις της με δυναμικό τρόπο, ίσως και με κάποια βοήθεια από αφανείς δυνατούς υποστηρικτές, (λόγω του τριγώνου με τον Πλούτωνα).

Σε επόμενο άρθρο θα αναλύσω τα γεγονότα που μπορεί να προκύψουν το επόμενο τρίμηνο με την μέθοδο των μεσοδιαστημάτων.

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s