Νέα σελήνη 5.6.2016

Νέα Σελήνη 5,6,2016

Μια Νέα Σελήνη σημαίνει πάντα ένα καινούργιο μηνιαίο κύκλο, που μας δείχνει τις τάσεις των γεγονότων του επόμενου μήνα, ενδιάμεσα η πανσέληνος είναι μια στάση για να κάνουμε μια αποτίμηση των γεγονότων που έχουν συμβεί και να καθορίσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σε σχέση με τις διαμορφωμένες καταστάσεις του δεδομένου χρονικού διαστήματος.

Αυτή η Νέα σελήνη γίνεται στις 5 Ιουνίου 2016 στις 6 το πρωί ώρα Ελλάδος στις 14.53′ των Διδύμων και με συντεταγμένες Αθηνών έχει ωροσκόπο στις 12.42′ των Διδύμων.

Με μια πρώτη ματιά βλέπουμε ένα χάρτη με όψεις ακριβείας και με έντονη την παρουσία της μεταβλητότητας. Σελήνη, Ήλιος Αφροδίτη στις 14 των Διδύμων, σε ακριβές τετράγωνο με τον πτωτικό Δία της Παρθένου. Ωροσκόπος στις 12’42 των Διδύμων σε ακριβή αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο στον Τοξότη που κάνει ένα ακριβές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Ένας μεγάλος σταυρός σε μεταβλητά ζώδια θέλει κάτι να μας πει. Η μόνη θετική διέξοδος είναι ο Πλούτωνας πάνω στου Δεσμούς της Σελήνης στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων.

Θα έλεγα για όλη την δυναμική του χάρτη ότι φωνάζει απελπισμένα. (Μεγάλος σταυρός)

Αφήστε με ήσυχο μην μου μιλάτε για σοβαρά θέματα, δεν αντέχω άλλο.(Ν. Σελήνη, Αφροδίτη, ωροσκόπος στους Διδύμους)

Δεν πιστεύω τίποτα και δεν εμπιστεύομαι κανένα. (Ν. Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα)

Γνωρίζω τις υποχρεώσεις μου αλλά και την ανέχεια μου.( Κρόνος τετράγωνο με Δία)

Θέλω να ξεσπάσω και να εκδικηθώ για τα δεινά μου και σας περιμένω στην γωνία.( Αρης στον Σκορπιό)

Έχω πεισμώσει όμως και μένω με τις σκέψεις μου και δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω. ( Ερμής στον Ταύρο στον 12ο, έτοιμος για αντίθεση με τον Αρη στον Σκορπιό)

Θέλω να αλλάξουν όλα να γίνει μια καινούργια αρχή, γιατί όλα είναι παλιά και φθαρμένα.(Ουρανός στον Κριό θα εμπλακεί με τον ανάδρομο Αρη του Σκορπιού)

Μπορώ να ελπίζω στο σύμπαν και στην αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων που έχουν την κοινή μοίρα μαζί μου αυτή την περίοδο.(Ο Δίας θα συναντήσει τον Β. Δεσμό και θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα.)

Λέει και άλλα πολλά ο χάρτης, αλλά καλοκαιράκι είναι, ας περάσουμε όσο μπορούμε πιο ελαφριά και στην Πανσέληνο βλέπουμε τι θα γίνει, γιατί θα έχει μαζέψει πολύ σύννεφο ο Ουρανός.

Καλές διακοπές να περάσετε καλά, όπου και όπως μπορείτε!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s