Δίδυμος ο επικοινωνιακός

ΔΙΔΥΜΟΙ (2)

Θα τον ξεχωρίσετε μέσα σε μια παρέα σαν τον αεικίνητο και περίεργο τύπο, που σας κοιτάει στα μάτια και είναι έτοιμος να σας πιάσει κουβέντα, σαν να σας ήξερε από πάντα.

Ο Δίδυμος είναι ζώδιο μεταβλητό του αέρα και ανήκει στην κατηγορία των θετικών, δηλαδή εξώστρεφων ζωδίων. Κυβερνήτης του ζωδίου είναι ο Ερμής με όλα τα προτερήματα και τα ελαττώματα του. Οι Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου είναι πιο διανοητικοί, του δευτέρου πιο ερωτιάρηδες, και του τρίτου πιο εύστροφοι.

Ο Δίδυμος είναι σαν την πεταλουδίτσα, που χωρίς να ενοχλεί πετάει παντού και παίζει με την φύση χαριτωμένα, μεταφέροντας την γύρη από λουλούδι σε λουλούδι.

Σε χώρους σεμιναρίων, οι μισοί αν δεν είναι Δίδυμοι, έχουν κάνα πλανήτη ή ωροσκόπο στους Διδύμους, αγαπούν την γνώση και θέλουν να είναι πάντα καλά πληροφορημένοι με τα τελευταία νέα, γιαυτό αγαπούν ότι τους προσφέρει την γρήγορη πληροφορία.

Είναι πάντα καλά πληροφορημένοι και μπορεί να τους βρείτε μπροστά στον υπολογιστή, με ανοικτή την τηλεόραση και το ραδιόφωνο συγχρόνως.

Έχουν την περιέργεια ενός μικρού παιδιού και συνήθως δεν ενοχλούν γιατί είναι χαριτωμένοι. Όταν βρουν κοινό να τους ακούσει, ξεχνούν να σταματήσουν. Όταν συζητάς μαζί τους, θα πρέπει να μπορείς να πάρεις πάσα και εσύ, διαφορετικά την πάτησες.

Τους χαρακτηρίζουν διπρόσωπους και επιπόλαιους στα συναισθηματικά τους, και μπορεί να είναι, γιατί αγαπούν το φλερτ και δεν έχουν διάθεση να δεσμευθούν με ευθύνες, γιατί πρέπει να πάνε και παρακάτω.

Το επόμενο τους τραβάει το ενδιαφέρον και πολλές φορές δεν εμβαθύνουν για να μην χρονοτριβήσουν και να τα προλάβουν όλα. Συχνά αφήνουν μισοτελειωμένες υποθέσεις είτε για να πάνε κάπου αλλού, είτε γιατί βαριούνται.

Ο στόχος τους είναι η εμπειρία και επειδή έχουν το ταλέντο της εύκολης επικοινωνίας μπλέκουν και σε ιστορίες που μπορεί να τους κοστίσουν, αλλά και πάλι έχουν την ευκολία να ελιχθούν και να ξεγλιστρήσουν, αφού γρήγορα αντιλαμβάνονται την παγίδα.

Αν έχετε ραντεβού με Δίδυμο καλό είναι να έχετε κοινά ενδιαφέροντα, έτσι θα επωφεληθείτε από τις γνώσεις του, διαφορετικά πάρτε και κάνα ντεπόν μαζί σας, θα σας χρειασθεί για τον πονοκέφαλο. Αν όμως έχετε κοινά ενδιαφέροντα δεν θα πλήξετε ποτέ μαζί του. Έχει χιούμορ και είναι ευγενής, ελαφρόισκιος, δεν κολλάει στους τύπους και είναι αυθόρμητος και άνετος.

Αγαπούν την καλοπέραση και την καλή παρέα. Στην παρέα είναι ευχάριστοι και κάνουν την διαφορά, γιατί εντυπωσιάζουν και ξεχωρίζουν με τον λόγο τους, αν και συχνά κάνουν σαματά έτσι για να φτιάξουν την ατμόσφαιρα πιο ευχάριστη.

Αγαπούν την μετακίνηση και τα κοντινά ταξίδια που τους δίνουν την εναλλαγή των παραστάσεων, γιατί απεχθάνονται την ρουτίνα.

Δεν εμβαθύνουν για να μην εγκλωβισθούν, προτιμούν να ακούνε παρά να διαβάζουν, να μιλάνε παρά να γράφουν και αγαπάνε τα ταξίδια για να μην σκέφτονται.

Η ανάγκη τους για την επικοινωνία αλλά και το ταλέντο τους σε αυτήν, τους οδηγεί σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία. Είναι πολύ καλοί έμποροι, δικηγόροι, δημοσιογράφοι, συγγραφείς, δάσκαλοι, οδηγοί, ταξιδιωτικοί πράκτορες.

Είναι πολυπράγμονες και πολυτεχνίτες, συχνά αλλάζουν επαγγέλματα, και έχουν μια ευκολία να προσαρμόζονται σε νέες καταστάσεις, τις οποίες επιδιώκουν τις περισσότερες φορές.

Αν έχετε ένα Δίδυμο δίπλα σας, αφήστε τον να εκφραστεί και μην τον αγνοείται θα τον χάσετε!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s