Εαρινή Ισημερία 2016

Εαρινή Ισημερία

Όταν ο Ήλιος ξεκινάει μια καινούργια πορεία, μέσα στον νοητό ζωδιακό κύκλο των 360 μοιρών, με αφετηρία την μηδενική μοίρα του Κριού, έχουμε το ξεκίνημα μιας καινούργιας αστρολογικής χρονιάς, αλλά και το ξεκίνημα μιας εποχής, δηλαδή της άνοιξης, που την ονομάζουμε Εαρινή Ισημερία.

Αν αποτυπώσουμε τις θέσεις των πλανητών εκείνης της στιγμής, με συντεταγμένες ενός ορισμένου τόπου, θα έχουμε ένα αστρολογικό χάρτη που θα μας δώσει πληροφορίες, για τις τάσεις που θα υπάρχουν, σε διάφορους τομείς το επόμενο τρίμηνο, και μέχρι την επόμενη σημαντική είσοδο του ‘Ηλίου, στο ζώδιο του Καρκίνου που ονομάζεται Θερινό Ηλιοστάσιο.

Ας δούμε λοιπόν τις τάσεις που θα προκύψουν από τις θέσεις και τις κινήσεις των πλανητών, το τρίμηνο που θα ξεκινήσει η Εαρινή Ισημερία του 2016, για την Αθήνα.

Με μία πρώτη ματιά βλέπουμε ένα χάρτη, με ένα δωδέκατο οίκο φορτωμένο με μια πολυαστρία μέσα στους Ιχθύς, που σημαίνει πολύ παρασκήνιο, μυστικότητα και ουτοπία. Στον γωνιακό πρώτο οίκο, βρίσκουμε τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο, καθώς επίσης και τον Ουρανό που θα συνεχίσει να φέρνει τα επάνω κάτω. Ο Πλούτωνας στον γωνιακό δέκατο, επιβάλλει τα αιτήματά του για ριζικές μεταβολές που δεν παίρνουν διαπραγμάτευση. Οι ποιότητες της μεταβλητότητας και του παρορμητισμού υπερισχύουν, ενώ το στοιχείο του αέρα λείπει τελείως, δηλαδή η επικοινωνία γενικώς έχει στα χάλια της.

Ο Ήλιος σε θέση έξαρσης, στις μηδέν του Κριού (μοίρα της ανθρωπότητας) αλλά και κρίσιμη μοίρα, σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο που βρίσκεται, στην τελευταία μοίρα των Ιχθύων.

Ήλιος σε αντιπαραλληλία με τον Χείρωνα θα κλείσει ένα τρίγωνο με τον Αρη.

Ο Ήλιος βρίσκεται στον 1ο οίκο του χάρτη, με συντεταγμένες Αθηνών.

Ήλιος=Αφροδίτη/Ουρανός

Ήλιος=Ουρανός/Ποσειδώνας

Ξεκινάει μια περίοδος που μέσα από μια κρίση που περνάει ή ανθρωπότητα, καλούνται οι “αρχηγοί” να κάνουν τις απαιτούμενες αλλαγές επειγόντως! Είναι η κατάλληλες συνθήκες για μια νέα αρχή και ένα καινούργιο ξεκίνημα, που θα εξυπηρετεί το σύνολο της ανθρωπότητας. Για την Ελλάδα που έγινε το παγκόσμιο σκηνικό, της τραγωδίας του προσφυγικού προβλήματος, είναι η ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα, βασισμένο στις αξίες της ανθρώπινης ελευθερίας και αξιοπρέπειας. Μια ιδεολογική επανάσταση χρειάζεται όσο ποτέ, με άξονα τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ωροσκόπος στην αναιρετική μοίρα 29.10′ των Ιχθύων επάνω στον απλανή Sheat

Στην Ελλάδα σήμερα η δυστυχία και ο ανθρώπινος πόνος υπάρχει περίσσιος στο περιβάλλον της, και γεννάει συναισθήματα συμπόνοιας, για τις αρρώστιες, ατυχίες, τραγωδίες, πνιγμούς, αυτοκτονίες, που είναι αποτέλεσμα της φτώχειας και της ανέχειας των ανθρώπων.
Σελήνη στις 23.16′ στον Λέοντα στον 6ο οίκο.

Σελήνη χωρίς όψεις ακριβείας, μόλις αποχώρισε από ένα τρίγωνο με τον Ουρανό.

Σελήνη=Ήλιος/Πλούτωνας

Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και η υπερηφάνεια των λαών, είναι έτοιμη να δεχθεί τις απαιτούμενες αλλαγές, αφού είναι ορατά πια τα αδιέξοδα, που έχουν φέρει οι απολυταρχικές τακτικές των κυβερνώντων. Μέσα στους λαούς εύκολα εκκολάπτονται νέοι δικτάτορες, αλλά και ιδεολογικοί μάρτυρες, αφού το έδαφος είναι πρόσφορο, για τους αιώνιους καπηλευτές των εκάστοτε δημιουργούμενων καταστάσεων. Στην Ελλάδα όλο αυτό το κλίμα επηρεάζει την καθημερινότητα, αλλά και τους πολίτες που υπηρετούν τον κρατικό μηχανισμό.
Ερμής στις 26.26′ των Ιχθύων, στον 12ο οίκο , πτωτικός, αλλά επάνω στην μοίρα της απόλυτης έξαρσης της Αφροδίτης, σε αμοιβαία υποδοχή με τον επίσης πτωτικό Δία.

Ερμής σε παραλληλία με τον Ν. Δεσμό.

Ερμής=Ήλιος/Χείρωνας

Ερμής=Ήλιος/Β. Δεσμός

Ερμής=Αρης/Κρόνος

Η σκέψη συμπόνοιας, και συμπαράστασης, υπηρετεί και ανατροφοδοτεί την μετάδοση των εικόνων και πληροφοριών, των δυσάρεστων γεγονότων, με μια δόση αρκετής υπερβολής.

Οι σκέψεις ανατρέχουν στο παρελθόν ξεσκαλίζοντας μνήμες από ανάλογα ιστορικά γεγονότα.

Η σκέψεις και οι αποφάσεις έχουν το στοιχείο της συμπόνοιας, για την επιθυμητή θεραπεία του προβλήματος μια και έξω, για το απώτερο μέλλον όλων των ανθρώπων, ακόμα και αν χρειάζονται να τελειώσουν με βία, απέναντι σε κάποιες μπλοκαρισμένες και μακροχρόνια αρρωστημένες καταστάσεις.

Αφροδίτη σε έξαρση στις 9.36′ των Ιχθύων σε σύνοδο και παραλληλία με τον Ποσειδώνα, στον 12ο οίκο.

Αφροδίτη=Σελήνη/Ερμής

Αφροδίτη=Αρης/Κρόνος

Η συμπόνοια και η επιθυμία για συμπαράσταση των αδυνάτων κρύβει μια δύναμη με συναισθηματική χροιά, αλλά με απρόβλεπτες συνέπειες.

Τα συναισθήματα είναι διχασμένα και έχουν τον χαρακτήρα της απέραντης συμπόνοιας, ή της απόλυτης ψυχρότητας και αδιαφορίας.

Αρης στις 4.35′ του Τοξότη, σε όψη 135ας με Ουρανό και σε παραλληλία με τον Πλούτωνα, θα κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο, και βρίσκεται στον 8ο οίκο.

Αρης=Σελήνη/Δίας

Σε όλο αυτό το κλίμα είναι πανεύκολο να δημιουργηθούν ξαφνικά νέα ιδεολογικά κινήματα, που μέσα από εκρηκτικές καταστάσεις, να επιβάλλουν νέους αρχηγούς που θα υποστηρίξουν την οδό της μοναχικής πορείας, προς μια επιτυχή διέξοδο των άλυτων προβλημάτων.

Για την Ελλάδα αυτό αφορά τον τομέα των δανείων και γενικά των οφειλών προς τρίτους.

Δίας πτωτικός στις 16.47′ της Παρθένου, σε αμοιβαία υποδοχή με τον εξίσου πτωτικό Ερμή.

Δίας τρίγωνο με Πλούτωνα, τετράγωνο με Κρόνο, και παραλληλία με Ουρανό,στον 6ο οίκο.

Δίας=Ποσειδώνας/Χείρωνας

Δίας=Ποσειδώνας/Β. Δεσμός

Άτοποι σχεδιασμοί και επιδιώξεις, με υπέρμετρες προσδοκίες, θα εμποδίσουν μια πρόσκαιρα τυχερή υποστήριξη. Χαμένος χρόνος και ευκαιρίες, θα γίνουν αιτία για αναπάντεχες ανατροπές στην λειτουργία της κρατικής μηχανής.

Το δυνατό χαρτί είναι τα οφέλη, που μπορεί να προκύψουν από ομάδες ή ενώσεις που θα έχουν κοινό ιδεολογικό ή θρησκευτικό υπόβαθρο, και θα υπηρετούν το γενικό καλό, υποστηρίζοντας τους αδύνατους και κατατρεγμένους.

Κρόνος στις 16.22′ του Τοξότη,σε τετράγωνο με Δία και παραλληλία με Πλούτωνα, στον 9ο οίκο του χάρτη.

Κρόνος=Αφροδίτη/Χείρωνας

Κρόνος=Αφροδίτη/Β. Δεσμός

Κρόνος=Ποσειδώνας/Χείρωνας

Κρόνος=Ποσειδώνας/Β. Δεσμός

Η δικαιοσύνη και η εκκλησία καλούνται να δώσουν λύσεις. Να απαρνηθούν τις θέσεις εξουσίας και να βοηθήσουν τους πάσχοντες, με κριτήριο την ανθρωπιά και την ενότητα.

Ωστόσο θα αναδειχθούν εικόνες έλλειψης συμπόνοιας, και προσαρμοστικότητας στις νέες καταστάσεις, που θα πληγώσουν και θα απογοητεύσουν ομάδες δυστυχισμένων ατόμων.

Ουρανός στις 19.17′ του Κριού, σε παραλληλία με τον Δία στον πρώτο οίκο.

Ουρανός=Σελήνη/Κρόνος

Εμφανής η έκρηξη των συναισθημάτων με απρόοπτες συνέπειες, ενός κατατρεγμένου λαού που περιορίζεται και εμποδίζεται να επιβιώσει.
Ποσειδώνας στις 10.15′ των Ιχθύων. Παντοδύναμος την θέση του στους Ιχθύς, σε σύνοδο και παραλληλία με Αφροδίτη, στον 12ο οίκο.

Ποσειδώνας=Σελήνη/Ερμής

Ποσειδώνας=Αρης/Κρόνος

Δεν είναι μόνο η συμπόνοια και η αγάπη για τον συνάνθρωπο που είναι απαραίτητη για τις επικείμενες αρρώστιες, αλλά θα χρειαστούν και οι κατάλληλες υποδομές νοσοκομείων για να υποδεχθούν τους πάσχοντες, καθώς και η απαραίτητη βούληση για να λυθούν τα προβλήματα, διαφορετικά θα κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές.
Πλούτωνας στις 17.16′ του Αιγόκερο, σε τρίγωνο με Δία και παραλληλία με

Αρη και Κρόνο, στον 10ο οίκο.

Αυτό το τρίμηνο θα δούμε τους μανιακούς για την εξουσία να παλεύουν μέχρι εσχάτων και παράλληλα το θεαματικό τέλος κάποιων άλλων.

Το ίδιο σκηνικό μπορεί να το δούμε στα χρηματιστήρια όπου απρόβλεπτα γεγονότα θα κάνουν κάποιους πάμπλουτους και κάποιους πάμφτωχους.

Β. Δεσμός 21.49′ της Παρθένου,σε αντίθεση με τον Χείρωνα στον 6ο οίκο.

Β. Δεσμός=Σελήνη/Ουρανός

Β. Δεσμός=Ερμής/Δίας

Ομαδικές ασθένειες θα πρέπει να αντιμετωπισθούν από την ιατρική επιστήμη.

Φανατικές ομάδες θα δημιουργήσουν αναστατώσεις και ανασφάλεια.

Ομάδες εξαπατημένων θα οργανωθούν για να προασπίσουν το δίκαιο τους.

Μεσουράνημα στην αναιρετική μοίρα 29.32′ του Τοξότη. Τα φώτα θα είναι στραμμένα στην Ελλάδα αλλά το αποτέλεσμα μάταιο και αφαιρετικό.

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s