Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς 9.3.2016

εκλειψη 9,3,2016

Βλέποντας τον χάρτη με μια πρώτη ματιά, βλέπουμε μια ολική έκλειψη Ηλίου (στην 18.55′ του Ιχθύ) να εμπλέκεται με μια πολυαστρία, στον άξονα των οικονομικών (2ος /8ος) του χάρτη της έκλειψης, με συντεταγμένες τοποθεσίας Αθηνών. Μια έκλειψη επάνω στον Νότιο Δεσμό της Σελήνης, του γενεθλίου χάρτη της Ελλάδας (3.2.1830), που σίγουρα θα την επηρεάσει πολύ.

Η δυναμική της έκλειψης που θα έχει διάρκεια, ίσως και μέχρι την επόμενη ολική ηλιακή έκλειψη, που είναι τον Αύγουστο του 2017, έχει αιτήματα αναθεώρησης φθαρμένων καταστάσεων. Κυρίως σε οικονομικά, νομοθετικά και εργασιακά θέματα, δηλαδή θέματα που έχουν σχέση με την ανεργία, και την αναμενόμενη ανάπτυξης. Μία ανάπτυξη η οποία μέχρι σήμερα, στηρίζεται επάνω σε λανθασμένες προσδοκίες, αφού αγνοεί ότι χρειάζεται, μία εκ νέου αναδόμηση του νομοθετικού πλαισίου, δεδομένου ότι το υπάρχον δεν εξυπηρετεί πλέον την σημερινή πραγματικότητα.

Τα υπάρχοντα δομημένα συμφέροντα είναι εμπόδιο σε μια μελλοντική ανάπτυξη, που είναι απαραίτητη όσο ποτέ. Νέες σχέσεις εργασίας, με περισσότερη ελευθερία και βασισμένη σε καινοτόμες και πρωτοπόρες ιδέες, που θα είναι ρεαλιστικές, και θα έχουν σχέση με την σημερινή σκληρή πραγματικότητα και όχι με τις απατηλές έως τώρα θεωρητικές προσδοκίες. Η θεραπευτική ικανότητα του Χείρωνα, θα καρποφορήσει μόνο μέσα από κοινά σχέδια, που θα εξυπηρετούν το γενικό καλό του συνόλου, αλλά ίσως πονέσουν κιόλας, γιατί όταν ο γόρδιος δεσμός “πρέπει να λυθεί” ο τρόπος που μπορεί να γίνει, πιθανόν να απαιτεί και κοφτερό “σπαθί”.

Η Ολική έκλειψη Ηλίου της 9ης Μαρτίου 2016, με συντεταγμένες Αθηνών, γίνεται στις 18.55′ των Ιχθύων στον 2ο οίκο, σε ακριβή αντίθεση με τον ανάδρομο και πτωτικό Δία στην Παρθένο, και σε εμπλοκή με τον Χείρωνα και τους Δεσμούς της Σελήνης.

Ήλιος=Δία/Χείρωνα

Ήλιος=Σελήνη/Δια

Ήλιος=Σελήνη/Χείρωνας

Σελήνη=’Ηλείο/Δία

Σελήνη=Ήλιο/Χείρωνα

Σελήνη=Δία/Χείρωνα

Ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα, μέσα από τις δυσκολίες που υπάρχουν στις τρέχουσες καταστάσεις, που από μόνες τους, έχουν ένα μπερδεμένο και θολό ορίζοντα, και απεγνωσμένα ζητούν ένα Σωτήρα, να δώσει λύσεις σε όλα τα θέματα αξιών που εκκρεμούν.

Οικονομικές συμμαχίες αμφιβόλου ποιότητας, που είναι γνωστές από το παρελθόν και υπόσχονται ένα μέλλον φτιαγμένο με γραφειοκρατικούς κανόνες, κατασκευασμένοι στα μέτρα αυτών που ξέρουν να διασφαλίζουν τα συμφέροντά τους, θα αναθεωρηθούν.

Ο δάσκαλος Χείρωνας, έρχεται να διδάξει την ιεράρχηση της αξίας των πραγματικών αναγκών, υλικών και συναισθηματικών και την εμπιστοσύνη που πρέπει να έχουμε στους εκάστοτε συμμάχους και φίλους μας, που αγωνίζονται για κοινές αξίες με εμάς.

Ο Ερμής, σε αδυναμία στις 6.08′ στους Ιχθύς, έτοιμος να συναντήσει τον Ποσειδώνα, στον 2ο οίκο του χάρτη.

Ερμής=Αφροδίτη/Δία

Σχέδια με αόριστες και θολές παραμέτρους που δύσκολα μπορούν να υλοποιηθούν και να γίνουν πραγματικότητα. Αυταπάτη για ακαθόριστα οφέλη, τα οποία έχουν υπεραισιόδοξες προσδοκίες, Ελπίδες που δίνουν ένα τόνο αισιοδοξίας για μια λυτρωτική λύση, που όμως θα έχουν, μικρή διάρκεια ζωής.
Η Αφροδίτη στις 25.51′ του Υδροχόου, χωρίς όψεις, μόνη της στον 1ο οίκο. Ανάγκη για καινούργιες ενώσεις και συμμαχίες που μπορούν να υποστηρίξουν νέες αξίες, που απαιτούν αναθεώρηση του φθαρμένου, και εκσυγχρονισμό, που θα αφορούν το κοινό καλό. Νέες ιδεολογικές αξίες, με κοινούς αποδέκτες, για μια ομαδική αντιμετώπιση των ανθρωπίνων προβλημάτων.
Ο Αρης στις 1.04′ του Τοξότη πάει να κλείσει ακριβή 45αρα με τον Πλούτωνα, που δεν έχει τελειώσει ακόμα την σχέση τετραγώνου με τον Ουρανό.

Αρης=Ερμής/Αφροδίτη

Ανάγκη για καινούργιους νόμους, που θα πρέπει να έχουν τον χαρακτήρα του συμβιβασμού, των υπαρχόντων δομημένων συμφερόντων, με τις νέες ανατρεπτικές και ίσως και επαναστατικές ιδέες, που θα προκύψουν για να ανατρέψουν το στείρο κατεστημένο.

Η επιτυχία του επιδιωκόμενου σκοπού, μπορεί να έλθει μόνο μέσα από δημιουργική συνεργασία.

Ο Δίας ανάδρομος και πτωτικός, στην Παρθένο σε ακριβή όψη, με την έκλειψη και χιαστί όψη και παραλληλία με τον Ουρανό του Κριού. Ο Δίας σε εμπλοκή με τους Δεσμούς το τελευταίο διάστημα.

Δίας=Σελήνη/Ήλιο

Ουρανός=Ερμής/Αρης

Οι διατραπεζικές σχέσεις και συμμαχίες χρίζουν αναδόμηση σε νέες βάσεις. Νέες οικονομικές συμμαχίες θα διαφανούν στον ορίζοντα μέσα από πιο ρεαλιστικές βάσεις. Ριζοσπαστικές αλλαγές θα απαιτηθούν επειγόντως.

Αισιοδοξία μέσα από καινούργιες ισορροπίες, και νέες συμμαχίες.

Απρόοπτα γεγονότα θα εξωθήσουν, τον σχεδιασμό νέων πλάνων.

Ο Κρόνος με ανοχή 2 μοιρών, θα κάνει ένα ταυ τετράγωνο επάνω στην αντίθεση της έκλειψης Ηλίου με τον Δία σε εμπλοκή με τον Χείρωνα που είναι αγκαλιά με τους Δεσμούς της Σελήνης.

Κρόνος σε παραλληλία με το Πλούτωνα.

Κρόνος=Ποσειδώνα/Χείρωνα

Κρόνος=Ποσειδώνα/Β. Δεσμό

Νέες φανατικές δυνάμεις θα αναγκάσουν τα συμπαγή συμφέροντα, να αναδιπλώσουν τις δυνάμεις τους, για να διαφυλάξουν τα κεκτημένα τους. Ίσως σχηματισθούν καινούργιες συμμαχίες, με κοινά συμφέροντα για να προασπίσουν τα συμφέροντα τους εκατέρωθεν.

Απρόβλεπτα τα αποτελέσματα των γεγονότων, γιατί θα υπάρχουν νέοι αστάθμητοι παράγοντες, ίσως και δικτατορικοί, προκειμένου να καταλύσουν τις δομημένες εξουσίες.

Οι καταστάσεις σκληρές και ανεξέλεγκτες με το πολεμικό στοιχείο έντονο, αλλά και τον ομαδικό φανατισμό, που τα τεκταινόμενα θα προκαλέσουν.

Ο Πλούτωνας στις 17.04′ του Αιγόκερο στον 12ο οίκο, αλλά σε σύνοδο με τον ωροσκόπο του χάρτη, με μικρή ανοχή. Κρυφές και υπόγειες δυνάμεις, καλά δομημένες, ενεργούν και έχουν το πάνω χέρι, μέσα από ένα αόρατο αλλά δυναμικό πεδίο μάχης.
Ο Χείρωνας σε αδυναμία στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό.

Χείρωνας=Δία/Β. Δεσμό

Χείρωνας=Σελήνη/Β. Δεσμός

Χείρωνας=Ήλιος/Β. Δεσμός

Ο Χείρωνας στους Ιχθύς απαιτεί την αυτογνωσία και την εξέλιξη. Ο Χείρωνας θα κάνει αισθητά την παρουσία του για να διδάξει αξίες, όπως η ανθρωπιά και η συναισθηματική συμπαράσταση στον συνάνθρωπο, και θα βοηθήσει τους κοινωνικά κατατρεγμένους. Καινούργιες αξίες, θα αναγεννηθούν, γκρεμίζοντας τις μέχρι τώρα πλαστές αξίες που εμπιστεύθηκαν και πορεύθηκαν οι άνθρωποι.
Το μεσουράνημα στις 11.57′ του Σκορπιού, σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε μικρή απόκλιση. Μακροχρόνια σχέδια με το στοιχείο της αναγέννησης μέσα από τις στάχτες του παλιού και φθαρμένου , με ένα ιδεολογικό και ανθρωπιστικό υπόβαθρο, γεννημένες όμως κάτω από δυσάρεστες και τραγικές συνθήκες.
Βόρειος Δεσμός στην Παρθένο 21.47′ σε στάση και σε σύνοδο με τον Δία.

Β. Δεσμός=Αφροδίτη/Ουρανό

Νέες εργασιακές σχέσεις, και καινούργιο νομικό πλαίσιο που θα εξασφαλίσουν ανεξάρτητες σχέσεις που θα έχουν το χαρακτήρα της ελεύθερης εργασίας σε μια καινούργιο νομική βάση.

 

Προσπάθησα να εξηγήσω τα αστρολογικά σύμβολα, όσο μπορούσα πιο αντικειμενικά……..δεν ξέρω πόσο τα κατάφερα.

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s