Πανελλαδική απεργία 4.2.2016

11046403_729752803822374_8399336283584882096_n

Ας ρίξουμε μια ματιά στο Ωροσκόπιο της Ελλάδος, σήμερα να δούμε τι λένε και τα άστρα.

Η Ελλάδα έχει την γενέθλια θέση της Αφροδίτης της στις 22η των Ιχθύων, που σημαίνει ένα λαό καλοπροαίρετο, ευαίσθητο, ευκολόπιστο, ονειροπόλο, που όταν δεν μπορεί να ελέγξει τις καταστάσεις, έχει ένα πέλαγος συναισθημάτων σε μεγάλη αναταραχή.

Αυτόν το καιρό ακριβώς απέναντι στην Παρθένο στις 22η μοίρα, είναι ο Β. Δεσμός αγκαλιά με τον Δία. Ο Δίας, που δεν είναι σε καλή θέση από ζώδιο, λειτουργεί με τον κακό του εαυτό, δηλαδή με υπερβολή και απαισιοδοξία. Ο Β. Δεσμός που σημαίνει ομάδες ατόμων με κοινή μοίρα, μας δίνουν την εικόνα, ομάδων απογοητευμένων που μπορεί να είναι έτοιμοι για όλα, με την υπερβολή του Δία, και δύναμη διεκδίκησης μέσα από την Παρθένο.

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται [ώρα 1μμ] στις 22η μοίρα του Τοξότη και κάνει ένα ταυ τετράγωνο επάνω στην γενέθλια Αφροδίτη της Ελλάδος από την μία, και από την άλλη στην σύνοδο του διελαύνοντα Δία-Β. Δεσμού στην Παρθένο, και συγχρόνως αντίθεση με την γενέθλια Σελήνη της Ελλάδος. Όλο αυτό θα το ερμηνεύαμε ότι οι ομάδες των συνδικάτων διεκδικούν το αντίτιμο του μόχθου τους, με μεγάλη μαχητικότητα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και με πολύ φανατισμό στις διεκδικείς τους [Σελήνη στον Τοξότη].

Παράλληλα ο διελαύνων Κρόνος αυτές τις μέρες αγγίζει τον γενέθλιο Αρη της Ελλάδας στον 7ο οίκο, [οίκο των αντιπάλων] που σημαίνει ότι είναι έτοιμος να κόψει ότι δεν λύνεται.

Ο Ερμής σήμερα είναι επάνω στον προοδευτικό Ποσειδώνα της Ελλάδος που σημαίνει ότι η ιδεολογική σκέψη είναι πολύ ζωντανή και μέσα στον Αιγόκερο με αρκετά επιχειρήματα και διεκδικήσεις. Επίσης βοηθάει και το εξάγωνο του Αρη με τον Πλούτωνα που δίνει εύστοχη μαχητικότητα.

Όλα αυτά, για να μην επεκταθώ περισσότερο και σε άλλους αστρολογικούς παράγοντες, σημαίνουν μια πρωτοφανή και επιτυχημένη απεργιακή κινητοποίηση.

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s