Πανσέληνος 24.1.2016

11081412_766170086814185_3947360933693222039_n

Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου- Λέοντα στην 3η μοίρα των σταθερών. Ο Ήλιος σε αδυναμία στον Υδροχόο και η Σελήνη στον Λέοντα, στον άξονα δευτέρου-ογδόου με συντεταγμένες Αθηνών.

Ήλιος/Σελήνη=Αφροδίτη/Ποσειδώνα

Μια Πανσέληνος με ιδιαίτερη δυναμική σε θέματα αξιών, οικονομικών και ιδεολογικών, που ξεκίνησαν από την προηγηθείσα Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο. Για την Αθήνα, αυτή η Πανσέληνος έχει να κάνει με θέματα οικονομικά και αναμέτρηση δυνάμεων. Εξουσίες αδύναμες να αντιμετωπίσουν ένα λαό με πληγωμένη την υπερηφάνεια. Αμετακίνητοι και οι δύο στις θέσεις τους, προσπαθούν να ωραιοποιήσουν καταστάσεις και να πλανέψουν οι μεν τους δε.

Το παγκόσμιο σκηνικό παραπλανημένο γενικώς και αορίστως.

Ερμής ανάδρομος σε ακριβή σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 15η μοίρα του Αιγόκερο, στον απλανή Vega.

Ερμής/Πλούτωνας=Αρης/Χείρωνας

Θέματα που επανεξετάζονται, από τους ισχυρούς του πλανήτη, παρασκηνιακά και άκρη δεν βγαίνει.

Η αναμέτρηση των ισχυρών σε θέση μάχης, Όλοι επικίνδυνα ετοιμοπόλεμοι. Πολύ κοντά μια λύση που δεν θα έχει ίχνος ειρηνικής διάθεσης, αλλά θα έχει σίγουρα ισχυρά επιχειρήματα.

Η Αφροδίτη στην μηδενική μοίρα του Αιγόκερο, σε κρίσιμη μοίρα και σε τετράγωνο με την μοίρα της ανθρωπότητας μηδέν του Κριού, χωρίς όψεις με τους υπόλοιπους πλανήτες.

Αφροδίτη=Ερμής/Κρόνος

Αφροδίτη=Κρόνος/Πλούτωνας

Τα οικονομικά όλου του πλανήτη σε μεγάλη κρίση, αφού το ατομικό συμφέρον είναι το απόλυτο και επιτακτικό ζητούμενο. Σκέψεις και επικοινωνίες μονοδιάστατες και συντηρητικές μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξη σχέσεων και συνεργασιών.

Απομόνωση, σκληρότητα, εξαναγκασμός, παραίτηση, μαζικές δολοφονίες, θηριωδίες, για το χρήμα και την εξουσία.

Ο Αρης παντοδύναμος μέσα στον Σκορπιό μόλις έκλεισε ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα.

Αρης=Αφροδίτη/Μεσουράνημα

Αρης=Αφροδίτη/Βόρειος Δεσμός

Αρης=Αφροδίτη/Δίας

Η λαχτάρα για δύναμη και εξουσία από την μια και το ένστικτο της επιβίωσης από την άλλη, σε ένα τρελό χορό που τον ωραιοποιούμε και τον ονομάζουμε, “οικονομική ευημερία”.

Νέες συνεργασίες για υλοποίηση στοχευμένων συμφερόντων με μοναδικό στόχο το μακροπρόθεσμο κέρδος.

Ο Δίας πτωτικός στην 22η μοίρα της Παρθένου, σε ακριβή σύνοδο, εδώ και μέρες με τον Βόρειο Δεσμό, σε ανάδρομη πορεία και οι δύο. σε σύνοδο με το μεσουράνημα του χάρτη με συντεταγμένες Αθήνας.

Δίας=Σελήνη/Αρης

Δίας=Μεσουράνημα/Βόρειος Δεσμός

Νόμοι, νομοσχέδια, γραφειοκρατικά τερτίπια, από την μια, και ομάδες με κοινά συμφέροντα, από την άλλη, αγωνίζονται δυναμικά στην Αθήνα.

Αδιαλλαξία, αναστάτωση, θάρρος, αγωνιστικότητα για το κοινό συμφέρον, ομάδων που έχουν κοινά αιτήματα.

Σε παγκόσμια κλίμακα μεγάλη αναστάτωση για ένα καλύτερο αύριο, ελπίδες που χάνονται μέσα στην γραφειοκρατεία και τα ισχυρά καλοστημένα συμφέροντα.

Ο Κρόνος στις 13η μοίρα του Τοξότη στον γωνιακό πρώτο οίκο του συγκεκριμένου για την Αθήνα χάρτη, απομακρύνεται από το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα για να τον ξανασυναντήσει αργότερα. στην ανάδρομη πορεία του, και σε εν δυνάμει τρίγωνο με τον Ουρανό.

Κρόνος=Ερμής/Αρης

Κρόνος=Αρης/Πλούτωνας

Ο Κρόνος από τον Τοξότη σε εμπλοκή με τον Ποσειδώνα, που έφερε όλο αυτό το διάστημα στο προσκήνιο όλους τους φανατικούς του κόσμου, να διεκδικούν την μοναδικότητα της αξίας της δικής τους θρησκείας, συνεχίζει το έργο του, το οποίο έχει κάνει ένα πλανήτη έτοιμο να εκραγεί.

Ανεξέλεγκτες και οι δράσεις και οι αντιδράσεις.

Προπαγάνδα, φανατισμός, λογομαχίες, ακραίες αντιπαραθέσεις δημιουργούν μια πολεμική ατμόσφαιρα που γεννά φόβο και κτηνωδία.

Ο Ουρανός στην 16η μοίρα του Κριού, τη επονομαζόμενη μοίρα του Αρχηγού, σε τετράγωνο με τον Ερμή-Πλούτωνα που είναι αγκαλιά στον Αιγόκερο.

Ουρανός=Αρης/Δίας

Ουρανός=Αρης/Βόρειος Δεσμός

Ουρανός=Αρης/Μεσουράνημα

Ουρανός=Σελήνη/Αφροδίτη

Νέοι ηγέτες κάνουν επίδειξη δύναμης, χωρίς να υπολογίζουν το κόστος της ανθρώπινης ζωής, εν ονόματι του συμφέροντος και της εξουσίας. Το παιχνίδι σκληρό και απρόβλεπτο. Κανείς δεν μπορεί αυτή την κοσμική στιγμή, να υπολογίσει τα πάντα και να είναι σίγουρος και ασφαλής. Ξαφνικές αποφάσεις, νέες ομάδες με αμοιβαία συμφέροντα, γρήγορα και απρόβλεπτα γεγονότα και ανατροπές, σκληρές αποφάσεις, νέα και απρόβλεπτα δεδομένα.

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s