Έκρηξη βόμβας υδρογόνου στην Β. Κορέα

πυρηνική-ωκεάνια-οκιμή-β-omic-18241451

Ήλιος σύνοδο με Πλούτωνα στην 15η μοίρα του Αιγόκερο πάνω στoν απλανή Vega, 6.1.2016 ημέρα ιδιαίτερα φορτισμένη, όπου ο Ήλιος μέσα στον Αιγόκερο έχει τα αιτήματα της επίδειξης δύναμης και εξουσίας, και λόγω της Πλουτώνιας επιρροής γίνεται ακόμη πιο σκληρός και αδυσώπητος, αποφασισμένος να δείξει την κυριαρχία του, παίζοντας το παιχνίδι της υπόγειας επιρροής, χρησιμοποιώντας σαν όπλο, τον φόβο μιας μυστηριώδους και άγνωστης απειλής.
Ουρανός στην 16η μοίρα του Κριού μοίρα του αρχηγού σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα – Ήλιο Ο Ουρανός το τελευταίο διάστημα έχει κάτσει στην μοίρα του αρχηγού και προσπαθεί να επιβάλλει νέους αρχηγούς στα παιχνίδια δύναμης, και λόγω της σύγκρουσης του με τον Πλούτωνα δημιουργεί καταστάσεις σκληρές και μοιραίες για την εξέλιξη των μελλοντικών γεγονότων. Για την συγκεκριμένη μέρα 6.1.2016 η εκδήλωση γεγονότων φύσεως παιχνιδιού δύναμης με επαναστατικό τρόπο, είναι πολύ πιθανή.
Ποσειδώνας παντοδύναμος στους Ιχθύς, σε τετράγωνο με τον Κρόνο [εν δυνάμει για αρκετό διάστημα], και τετράγωνο με την Αφροδίτη η οποία πάει να αγκαλιάσει τον Κρόνο στον Τοξότη. Ο Ποσειδώνας έχει αιτήματα ιδεολογικά και ειρηνικά άλλα η σύγκρουση με τον Κρόνο μέσα από το ζώδιο του φανατισμού δεν τον αφήνει να λειτουργήσει στην ανώτερη μορφή του και τον κάνει ασαφή, επικίνδυνο και αόριστο. Ένα ιδεολογικό μπέρδεμα και μια ψυχολογική φτώχεια είναι διάχυτη και ασαφής. Ο Ποσειδώνας επίσης είναι ο πλανήτης που ευθύνεται για όλα τα τοξικά και επικίνδυνα αέρια. Η Αφροδίτη που εκφράζει την αρμονία, την ειρήνη και την ανεμελιά, αναγκάζεται να λειτουργήσει μέσα σε μια πειθαρχία και ένα καταναγκασμό, καθόλου ευχάριστο για αυτήν.
Ο Αρης σε έξαρση μέσα στον Σκορπιό παντοδύναμος, σε τετράγωνο με τον Ανάδρομο Ερμή του Υδροχόου Ο Αρης, Θεός του πολέμου, στο ζώδιο της υπόγειας δύναμης και εξουσίας του Σκορπιού, σε σύγκρουση με τον ανάδρομο Ερμή, που μέσα από τον Υδροχόο βγάζει όλη την επαναστατικότητα του, με τρόπο ιδεολογικά αυταρχικό και απρόβλεπτο.
Ο Δίας σε πτώση μέσα στην Παρθένο αγκαλιά με τον ανάδρομο Β. Δεσμό Ο Δίας σε αδυναμία να εκφράσει την μεγαλοσύνη του, αναλώνεται μέσα σε γραφειοκρατικές λεπτομέρειες και μπλέκεται με ομάδες συμφερόντων, οι οποίες δημιουργούν στρατιές υποταγμένων ιδεαλιστών.
Η Σελήνη σε πτώση, στις ιδιαίτερα φορτισμένες τελευταίες μοίρες του Σκορπιού θα συνεχίσει την πορεία της στον Τοξότη από όπου θα κάνει σύνοδο με Αφροδίτη, Κρόνο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Η σελήνη πριν το ξημέρωμα της 6.1.2016, στην πιο σκοτεινή της μορφή, αναγκάζεται να λειτουργεί στον κρυφό κόσμο των θαμμένων συναισθημάτων του φόβου και του μίσους. Στην πορεία της μέσα στον Τοξότη θα συναντήσει τον Ποσειδώνα για να μπερδευτεί, και μετά την Αφροδίτη και τον Κρόνο για πάθει μία κανονική και αξιοπρεπή κατάθλιψη!
Όλα αυτά τα γράφω ακούγοντας, ότι η τέταρτη πυρηνική δοκιμή στην Βόρειο Κορέα έγινε πριν το ξημέρωμα ώρα Ελλάδος της 6.1.2016 μαζί με ένα σεισμό 5,1 Ρίχτερ που προκλήθηκε από την έκρηξη, με σκοπό την επίδειξη δύναμης του αρχηγού της Κορέας προς τις ΗΠΑ.

Και σκέφτηκα να ρίξω μια ματιά στο κοσμικό ρολόι της αστρολογίας, και σας τα μεταφέρω.

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s