Νέα σελήνη στον Τοξότη 11.12.2015

1455877_696967097067818_3115887618949006624_n

Νέα σελήνη στις 19η μοίρα του Τοξότη σε ζώδιο της φωτιάς, μεταβλητό, και θετικό. Η νέα σελήνη δίνει μια διέξοδο στην ακριβή αντίθεση Αρη / Ουρανού με εξάγωνο και τρίγωνο αντίστοιχα. Μια νέα σελήνη γεμάτη δύναμη, έτοιμη να ανάψει φωτιές μέσα στην ρευστότητα των καιρών ή να δώσει μια διέξοδο στην ήδη πολεμική, απρόβλεπτη, επαναστατική ψυχολογία των λαών. Αυτών που έχουν πληγεί ή εν δυνάμει μπορεί να πληγούν, από την τρέλα των αποφάσεων, των επονομαζόμενων αρχηγών.
Ερμής χωρίς όψεις στην 2η μοίρα του Αιγόκερω και σε declination εκτός ορίων.

Ερμής = Σελήνη/Πλούτωνα

Ερμής = Ήλιο/ Πλούτωνα

Πολλά τα επιχειρήματα αυτών που αποφασίζουν για το κοινό καλό, χωρίς λογική και όρια, αλλά πολύ καλά δομημένα, για να επηρεάσουν την ψυχολογία της μάζας, με πολύ δυναμικό τρόπο χωρίς να δείχνουν τα πραγματικά τους κίνητρα
Αφροδίτη στις 7η μοίρα του Σκορπιού σε αδυναμία κάνει ακριβές τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Αφροδίτη αδύναμη σε αμοιβαία υποδοχή από τον πτωτικό Αρη.

Αφροδίτη = Σελήνη/Β. Δεσμό

Αφροδίτη = Ήλιο/Β. Δεσμό

Η συναισθηματική ανάγκη, για αγάπη και σιγουριά πολύ δυνατή, αλλά χωρίς υποσχέσεις. Η αγάπη μπορεί να υπάρχει σε ιδεατή βάση, αλλά όχι με σταθερότητα και σιγουριά γιατί δεν υπάρχει το κλαδί για να κρατήσει τον μεταφορικά “πνιγμένο”. Διάθεση για ομαδική ενότητα, χωρίς πολλές ελπίδες υλοποίησης.
Αρης στην 16η του Ζυγού πτωτικός σε ακριβή αντίθεση με τον Ουρανό και μόλις έκλεισε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Αρης στην αντικλείδα του αρχηγού. Αρης σε αντιπαραλληλία με τον Ουρανό.

Αρης πτωτικός σε αμοιβαία υποδοχή από την αδύναμη Αφροδίτη.

Αρης = Αφροδίτη/Β. Δεσμός

Η αντιπαλότητα και ο ανταγωνισμός, θολώνει τις αποφάσεις που παίρνονται εν θερμώ και μέσα σε ένα κλίμα έτοιμο να εκραγεί, χωρίς κανείς να μπορεί να υπολογίσει τις συνέπειες. Η αρχηγεία είναι το ζητούμενο με οποιοδήποτε κόστος. Ο αρχηγός που θα προκύψει πολύ εύκολα θα σχηματίσει ομάδες που θα τον αγαπήσουν και θα τον υποστηρίξουν.
Δίας στις 22η μοίρα της Παρθένου πτωτική θα δεχθεί τετράγωνο από την δυναμική της Νέας σελήνης Η φιλοσοφία των καιρών έχει πρακτική βάση και προσπαθεί να καταφέρει να ευημερήσουν οι αριθμοί, γιατί αυτό είναι το ζητούμενο.
Ο Κρόνος στην 8η μοίρα του Τοξότη μόλις έκλεισε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Ο Κρόνος σε παραλληλία με τον Πλούτωνα. Η λογική εναντίον του συναισθήματος. Ο φανατισμός εναντίον της ενότητας, και το χάος το μόνο ορατό σημείο στον ορίζοντα. Η τάξη στον πλανήτη έχει την ανάγκη να υπάρχει όσο ποτέ άλλοτε. αλλά έχει μεγάλο κόστος.
Ο Ουρανός ανάδρομος στην 16η μοίρα του Κριού στην πύλη του Αρχηγού σε αντίθεση με τον Αρη στον άξονα Κριού – Ζυγού και σε δυναμική τετραγώνου με τον Πλούτωνα τα τελευταία χρόνια.

Ουρανός = Αφροδίτη/Β. Δεσμός

Ένας επαναστάτης αρχηγός είναι το γενικό ζητούμενο. Η σικέ διπλωματία και ο υπόγειος ανταγωνισμός μας προσφέρουν ένα υπερθέαμα, με καλλιτεχνικό τρόπο, κρύβοντας τα πραγματικά κίνητρα και τις εκάστοτε ίντριγκες των εξουσιών. Το αίσθημα της ενότητας εκδηλώνεται με ανατρεπτικό τρόπο.
Ο Ποσειδώνας στην 7η μοίρα των Ιχθύων παντοδύναμος σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Κρόνο. Ίσως περνάμε όλο αυτό το κανάλι γιατί η συμπόνοια και η χωρίς προσωπικό όφελος αγάπη είναι το ζητούμενο. Το τοπίο όμως προς το παρόν είναι θολό και αδιευκρίνιστο. Ο χρόνος θα επιβραβεύσει όσους μπορούν να ονειρευτούν ένα αύριο πιο ανθρώπινο.
Ο Β. Δεσμός ανάδρομος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων θα συναντηθεί με τον πτωτικό Δία

Β. Δεσμός=Κρόνο/Πλούτωνα

Β. Δεσμός=Ουρανός/Ποσειδώνας

Β. Δεσμός=Αρης/Ποσειδώνας

Η συσπείρωση σε ομάδες, με καθαρή ιδεολογική βάση και ιδανικό υπόβαθρο, δυσκολεύεται να υλοποιηθεί προς το παρόν, εμποδιζόμενη από τα εκάστοτε γραφειοκρατικά επιχειρήματα. Ομάδες που επιβάλλουν και εξαναγκάζουν ίσως διευκολύνουν επαναστατικές τάσεις, που προς το παρόν έχουν αδυναμία να σχηματισθούν και να δράσουν αποτελεσματικά.
Ο Πλούτωνας κάνει ταυ τετράγωνο στην αντίθεση του Αρη – Ουρανού με μικρή σχετικά απόκλιση.

Πλούτωνας = Αφροδίτη/Δίας

Ο νόμος της δράσης και της αντίδρασης, θα μας κάνει άλλη μια φορά θεατές, σε ένα έργο φρίκης και απελπισίας. Ίσως όμως να είναι η αιτία να συνειδητοποιήσουμε την αξία της πραγματικής ευτυχίας, μέσα από μια παγκόσμια ειρήνη!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s